spot100 56000 üsütnde kapanış yaparsa bugün belki yukarı hareket devamı gelebilir
Printable View
spot100 56000 üsütnde kapanış yaparsa bugün belki yukarı hareket devamı gelebilir
[quote=bull market;373553]1923 alda dostum:)
sen bu topikde yenisin galiba:..:[/quote]
esasen tam olarak değil..diğer topikte yazdığın yazıları da takip ediyorum..ama bak orda yeni sayılırım diyebilirim ;)
diğer topik derken başka bir forumdan bahsetmiştim :)
[QUOTE=Osmanaga;373556]diğer topik derken başka bir forumdan bahsetmiştim :)[/QUOTE]
Burada Sn. saraylı abimizin sistemi takibedilir, 1923 ü takibederiz, oda sağolsun sinyali hemen yazar buraya elinden geldiğince, işi varsada önceden haber verir şu seviyelerde böyle bu seviyelerde böyle diye, bizimkiler piyasa muhabbeti olur ancak..kendi sistemimden sinyallere uysamda 1923 e karşı hep çuvalladı habarın olsun...
Bana sankim bugünün her şey netleşeceği gün olduğu gibime geliyor nedense :)
[quote=saraylı;373541]kd=66.950
:yü:[/quote]
kd=67.250
:yü:
Selam dostlar 67725 desteğini test ediyor üzerinde kalırsa 68800 hedefi var bende long devam hala hürmetler.
pala amca gene yapıyor yapacağını dax +2,68 ve bizimki gümlüyor
bi manzara verelim,süper bişi...:::
[IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/7/4814.jpg[/IMG]
markofoni reklami da super abi:)
dax +3 yuh bakalım palamızın hareketine şimdi dikkat :p
dün akşam bloom da dax için yukarı demişlerdi orası giderse burasıda sert yukarı demişti ama sanırım tersini yapıyor her zaman ki piyasa :rolleyes:
yahu bu markofoni de iç çamaşırdan başka bi şey yokmu be kardeşim hep aynı reklam değiştirin bari reklamı hem gerçek değil ki bu kimi kandırıyorsunuz :::
ERGUN:TURKIYE'NIN BIR RESESYONA GIRMESI BUGUN ITIBARIYLE SOZ KONUSU DEGIL
dediyse tersi olur genelde :(
Heee Alp dağları burası:), tam kayak yapılacak yerler..
markofoniyide alacan gidecen buraya karların üstünde bol bol kayacan:..::..:Alp disiplini :::
ABD'li ünlü yatırımcı Marc Faber, altında balon olmadığını, her ay bir miktar altın aldığını söyledi.ABD'li ünlü yatırımcı Marc Faber, altında balon olmadığını, her ay bir miktar altın aldığını söyledi.
Demekki balon şişmiş patlamaya yakın
[quote=V.O.B;373590]ABD'li ünlü yatırımcı Marc Faber, altında balon olmadığını, her ay bir miktar altın aldığını söyledi.ABD'li ünlü yatırımcı Marc Faber, altında balon olmadığını, her ay bir miktar altın aldığını söyledi.
Demekki balon şişmiş patlamaya yakın[/quote]
benim gördüğüm kadarıyla harbiden ons 1500 e kadar inebilir ov de sabah da demiştim gramtl olarak 80 ler mümkün ha ordan alınır bence gelirse yok cııkk kalsın :..:
benim gördüğümde bu altın düzeltme yapar artıkın ve 2012 Nisan ayı gibi 1350 dolar (artı eksi 15) seviyelerine uğrar:)
Altın düşerse borsalar çıkar galiba demi Saraylı hocam koraliasyon varmıydı bunla hiç baktınızmı
[quote=a.kaya;373596]Altın düşerse borsalar çıkar galiba demi Saraylı hocam koraliasyon varmıydı bunla hiç baktınızmı[/quote]
vardır belki kaya,ben bakmadım vala..:confused:
1923 olunca bi tek ona bakıyorum..:)))korelasyonlar ve ayrışmalar beni bozuyo...:..:
[quote=saraylı;373598]vardır belki kaya,ben bakmadım vala..:confused:
1923 olunca bi tek ona bakıyorum..:)))korelasyonlar ve ayrışmalar beni bozuyo...:..:[/quote]
Bir sistem yaparsın güvenmezsin... Paran kaybolur gider.. Ders alırsın
Bir sistem yaparsın güvenirsin..... Paran yine kaybolur gider... Ders alırsın
Bir sistem yaparsın dsiplin ve dersle birleştirirsin o zaman o kayıpların kaybolur gider... Elinize sağlık....
5 likde ki nunu lara göre düşmemiz lazım da :rolleyes:düşermiyiz bilmiyim :..: 67900-67775 arası zik zaklara devam ne taraf kırılırsa o tarafa yallah galiba ama 5 liğe göre tabi ki :)
sabah gapi yaptı,iyiki uzunduk,sonra da ip gibi dümdüz gidiyor,adamı bezdirmek için ama 1923 sabırla bekler valla ,bezmez bi türlü...:)
sistemle çalışmanın iyi bi tarafı da,herkes zamanlamayı tutturup nerede işlem yapacağına karar verirken,sistem hem bunu yapar ve hem de nerelerde işlem yapmamanız gerektiğini söyler..
çoğu zarar bu gereksiz işlemlerden oluyo,tecrübeyle sabit...:o
Yurtdışı yemyeşil:)
ikinci seans yukarı hareket devam eder heralde eşek değil ya bizimki:)
[quote=saraylı;373564]kd=67.250
:yü:[/quote]
kd= 67.500
kd bayağı fiyata yaklaştı,kar kilitlendi bi süredir 1500 puan civarı..+.
tg ler alda ve hemen bu poz u bozmayacak gibiler..:confused:
68.550 ilk direnç göz kırpıyor..;)
kısmet bakalım?
5 likde haç çıktı :d bakalım göçecekmi
ÇIKIŞTA ÇOK NAZLANIYOR SANKİ ÇIKSAM MI ÇIKMASAMMI DER GİBİ :rolleyes: DÜŞERKEN DE Bİ ANDA GÖÇÜYOR DÜŞÜNMEDEN :::
[quote=saraylı;373608]kd= 67.500
sanırım 67500 gösterip döndürcekler :..:
675 den cortlaycamda yemiyor nedense :..: tırsak trader neolcek :D
yukarı gidersek max 1000-2000 giderik ama aşağı bi koparsak 10000 rahat görürüz sanki :..:
cortlamak da longlamak da tehlikeli bence şu anda .dng ni,yeti bozuk bunun
sn saraylı son durum nedir
işte bu mudur budur 67500 değdi ve yukarı tepti tekrar tebrikler Saraylı hocam .brv.brv.brv.brv
[quote=efor;373631]sn saraylı son durum nedir[/quote]
aynı.
sırf bugün dax +3 yaptı diye bizimki gitmedi bakın yarın bunu telafi eder pala amcam demedi demeyin.boks.
ohaaa çüşşşşş pardon arkadaşlar dax +3,50 bizimki tırt :..:
66875 kırılması lazım short için yuh artık be sistem ancak o zaman cortlar sanırım gapdan dolayı sat sinyali çok aşağılarda kaldı buda pala için çarpma modu demektir bana göre .dng
68600 çok önemli günlük kapanışta shortlar dikkatli olmalı bence
[quote=a.kaya;373642]ohaaa çüşşşşş pardon arkadaşlar dax +3,50 bizimki tırt :..:[/quote]
NEden daxı kolera olarak alıyosunuzki o %5.5 düştüğünde biz o kadar düşmedik diye hatırlıyorum. Ayrışmalar olması normal
Hadi pala uçur bizi.Long devam