-
[QUOTE=abka;110028][B]''bahtsız deve hikayesi [/B]!'' adamın birazda kısmeti açık olacak.[B]tıkandı baba [/B]olunca ne sistem nede başka birşey...
sistem yaptım..4 ayda 40.500 puan yapmış ( test sonuçlarını bugün sabah foruma vermiştim). 140 işlem..max. kayıp -825 puan..aylık kazanç 8.000 ile 12.000 arası dengeli kazanç...avg trade/loss; 4,23(mükemmel)
[B]ama ben uygulayınca sapıtıyor[/B]...adamın birazda kısmeti açık olacak..[/QUOTE]
Testleri elinzideki en geniş süreye ait olan datayla yapın çok farklı sonuçlar çıkıyor. İstaatistikte sayısı ne kadar artarsa sonuçların güvenilirliği de o kadar artar
-
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=screenhunter2t.jpg][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/79/screenhunter2t.jpg[/IMG][/URL][quote=abka;110028][B]''bahtsız deve hikayesi [/B]!'' adamın birazda kısmeti açık olacak.[B]tıkandı baba [/B]olunca ne sistem nede başka birşey...
sistem yaptım..4 ayda 40.500 puan yapmış ( test sonuçlarını bugün sabah foruma vermiştim). 140 işlem..max. kayıp -825 puan..aylık kazanç 8.000 ile 12.000 arası dengeli kazanç...avg trade/loss; 4,23(mükemmel)
[B]ama ben uygulayınca sapıtıyor[/B]...adamın birazda kısmeti açık olacak..[/quote]
Abka istersen ilk yaptığım bir sistem var görüntüsü bu 15 dklık yolluyem biraz daha iyileştirebilirsin cart curt oynamamz.
-
bu iş bitmiştir arkadaşlar. Xu100 tarihinin en büyük OBO sunun boyun çizgisini tets ettik. burdan hedefe yolculuk başlamıştır. hedefin ne olduğunu teknikçiler bilir. full ötesi short
-
[QUOTE=VOBiX;110046]Testleri elinzideki en geniş süreye ait olan datayla yapın çok farklı sonuçlar çıkıyor. İstaatistikte sayısı ne kadar artarsa sonuçların güvenilirliği de o kadar artar[/QUOTE]
bence ondan ziyade 3 er aylık dilimler halinde ayrı ayrı test yapılsınki sistem, her türlü piyasa ortamında davranışı nedir daha iyi belli olur.
-
42 bin ciddi ciddi direnç olarak çalışmaya devam ediyor..
-
[quote=GOKHANFINDIK;110039]300 den full short geceye.[/quote]
3
300 den kaç lot işlem olduki? Bildiğim kadarıyla milyonla ifade edilen portföyünüz vardı.
-
[QUOTE=traderx;110042]hoşgeldin...
arkadaşlar bir soru şu sıralar sat sinyali gelirse kısa kalırmısınız:p:eek::D:D:D[/QUOTE]
teşekkür ederim
sat verirse az da olsa kalırım
-
[quote=YAVUZHAN;110050]42 bin ciddi ciddi direnç olarak çalışmaya devam ediyor..[/quote]
bu iş bugün de bitmedi. benim senaryo yarına kaldı.
yukarı gapli açılış, sonra gap doldurma ve aşağı kalıcı düşüş. :)))
-
900 den de kalanlar gitti...fit-flat...midem bulandı artık LONG işinden...
SAT gelsin shortlarım...kağıt üstünde 400/500 puan karla şu saatten sonra geceye LONG kalmak akıl işi değil bana göre...kalanlara bol şans...
-
[quote=MMO;110051]3
300 den kaç lot işlem olduki? Bildiğim kadarıyla milyonla ifade edilen portföyünüz vardı.[/quote]
portföy o kadar demedi.
kar o kadar dedi.
-
[QUOTE=trader38580;110047]bu iş bitmiştir arkadaşlar. Xu100 tarihinin en büyük OBO sunun boyun çizgisini tets ettik. burdan hedefe yolculuk başlamıştır. hedefin ne olduğunu teknikçiler bilir. full ötesi short[/QUOTE]
evet benimde dikkatimde ama bana göre boğazı 33200 den geçiyor, ve bu seviyenin üstündeyiz şu anda, yani obonun iptal olma ihtinali yok değil.
-
[quote=traderx;110056]evet benimde dikkatimde ama bana göre boğazı 33200 den geçiyor, ve bu seviyenin üstündeyiz şu anda, yani obonun iptal olma ihtinali yok değil.[/quote]
bu kadar büyük obo da 1000-2000 puanın önemi olmaz. üstelik benim çizimime göre bugün tam değdik. hedef :?????