zirveden aşağı 400 puan geldik.
bu gece dow kayıpla kaparsa bu sabah ki gab hafif kalır yarınkinin yanında..
stop-flat ! şimdilik..
Printable View
zirveden aşağı 400 puan geldik.
bu gece dow kayıpla kaparsa bu sabah ki gab hafif kalır yarınkinin yanında..
stop-flat ! şimdilik..
[QUOTE=MMO;110051]3
300 den kaç lot işlem olduki? Bildiğim kadarıyla milyonla ifade edilen portföyünüz vardı.[/QUOTE]
1945 kontrat işlem oldu 42300de hatta 42325 de 156 kontrat ıslem oldu
[QUOTE=trader38580;110057]bu kadar büyük obo da 1000-2000 puanın önemi olmaz. üstelik benim çizimime göre bugün tam değdik. hedef :?????[/QUOTE]
eğer o hedefe gelirse kordon boyunda en kral apartmanı alacak kadar param olur:D:D:D
7000-8000 ler yani..
ben o obo için konu bile açtım aşağıda;
[url]http://www.voborsa.com/forum/krizler-firsatlar-t5166.html?t=5166[/url]
[quote=MMO;110051]3
300 den kaç lot işlem olduki? Bildiğim kadarıyla milyonla ifade edilen portföyünüz vardı.[/quote]
Altta yazmış sana cevaben.Portföyüm 1 trilyon değil.1 trilyonla vobta al sat yapılmaz.Yapcak kadar da ben enayi değilim.200 300 milyar bile fazla.Geceye short giriyorum.Bu arada 300 den shortladım ama 100 adet kaldı pasifte onu da 075 e ancak yetiştim.25 puan yüzünden 100 adette 2000 ytl kaçırdım nasip.İsc epey kitlediler.Geceye shortum.İmf anlaşması falan umrumda değil.Ben hergece shortum bundan sonra.
[quote=unlimitted;110055]portföy o kadar demedi.
kar o kadar dedi.[/quote]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110061]Altta yazmış sana cevaben.Portföyüm 1 trilyon değil.1 trilyonla vobta al sat yapılmaz.Yapcak kadar da ben enayi değilim.200 300 milyar bile fazla.Geceye short giriyorum.Bu arada 300 den shortladım ama 100 adet kaldı pasifte onu da 075 e ancak yetiştim.25 puan yüzünden 100 adette 2000 ytl kaçırdım nasip.İsc epey kitlediler.Geceye shortum.İmf anlaşması falan umrumda değil.Ben hergece shortum bundan sonra.[/QUOTE]
aklıma vobtrader rumuzlu arkadaş geldi, ger gece longtu 2-3 ay öncesine kadar İşallah o alışkanlığını devam ettirip iyi para kaldırabilmiştir.
her akşam aynı terrane.
yine kısacılar köşeye sıkıştı. aşağılara yazıyorlar 700er 1000er kontrat. bekle ki birileri satsın da kedeme düşsün...
sonra stoploss'lar yükseltiyor zaten piyasayı.
Geceye short
yalnız bu 42 binde ciddi alışverişler oldu..
dow bi yamuk yapmazsa yarın yine zorlarlar 42 bin üstünü..
kısa şartım 41875 altına sarkma ama oda bu saatten sonra zor..
flat !
selam arkadaşlar
Borsadaki zararları kara cevirdikten sonra voba tekrar merhaba dedik.
Benim tahminim Dow 8600-8700 civarına kadar dönüş yapmayacak.
Bizde daha gidecek yol var gözüküyor..
spot 45.000 e kadar gider diye tahmin ediyorum.
kısa bir shor operasyon yaptım ama daha erken gibi
Geceye 975 ten Allah ne verdiyse longum.Fark çok fazla.Dow dün gece yükselen dipler yaptı.Full long devam.Bakalım kısmet.İmkb hiç düşesi yoktu.Hergece short giren ben long girdim.Artık düşebilir.Dönersek aşağı zaten 400 500 puan zarar yazar.Onu da düşerken telafi ederiz.Farkla oynarlar gibi geliyor bana.Art arda 20.gün kar devam.Ama dow düşme ihtimali daha yüksek.Düşerse öyle 100 puan falan bırakmaz.Nasdaq çok kötü iki gündür.
tam 850 den kısaların yarısı gitti, yarım kısalarla devam o devasa obonun hatrına.
[quote=GOKHANFINDIK;110067]Geceye 975 ten Allah ne verdiyse longum.Fark çok fazla.Dow dün gece yükselen dipler yaptı.Full long devam.Bakalım kısmet.İmkb hiç düşesi yoktu.Hergece short giren ben long girdim.Artık düşebilir.Dönersek aşağı zaten 400 500 puan zarar yazar.Onu da düşerken telafi ederiz.Farkla oynarlar gibi geliyor bana.[/quote]
Allah ne verdiyse demesen de portföyün elverdiğince desen.
malum, Allah daha çok vermiş. her fırsatta belirtiyorsun. :D