2008 yılından bana giren bir 15000 kazık var...
çok yakında onu çıkartacam diye düşünüyorum...
Bu borsanın düzeltmesi çok kötü olacak...
42500 den sonra parça parça gittiği yere kadar shortlayacam..
ekrana da bakmayacam taki 35000 kadar..
Printable View
2008 yılından bana giren bir 15000 kazık var...
çok yakında onu çıkartacam diye düşünüyorum...
Bu borsanın düzeltmesi çok kötü olacak...
42500 den sonra parça parça gittiği yere kadar shortlayacam..
ekrana da bakmayacam taki 35000 kadar..
geceye yine uzun uzun kavaklar
herkese iyi akşamlar
dünkü hacmim benim rekorumdu bugün dününde üzerine çıkmışım..
acaba fazlamı hızlandırdık sistemi ?
dow gelen olumlu datanın aksine kayıpla kapatırsa şaşırmam.
sınırda bi kapanış oldu,flat kaldım.
sabah ola hayrola.
cümleten iyi akşamlar,görüşmek üzere..
geceye FLAT kaldım...histem SHORT dedi fekat sistem dimedi...artık yarın GAP len şunlan bunlan dahil olacağız oyuna...
yoruldum yafu accık dinleneyim bugünde...
Dow bugun ekside kapatsa yarın bir gap olmayacak.
Dow un artı kapattığı bir gün gap yiyeceğiz gibime geliyor..
Hacim çok düşük dow da bir kaç banka batacak gibime geliyor..
stres testlerinde yakında açıklanacağını pek sanmıyorum...
eğer bankalar sağlam derlerse py yalan diye satacak
kötü derlerse biraz daha alıp oyle satacaklar gibime geliyor...
o zaman allah ne verdiyse short....(gokhanın kulağı çınlasın)
[QUOTE=SEYYAH;110073]geceye FLAT kaldım...histem SHORT dedi fekat sistem dimedi...artık yarın GAP len şunlan bunlan dahil olacağız oyuna...
yoruldum yafu accık dinleneyim bugünde...[/QUOTE]
aman fazla uzatma sonra birdaha bulaşamıyosun :D tembellik çok güzel geleyor
bahsi geçen obo linkteki silinmiş, upload siteleri 1-2 ay sonra siliyor namussuzlar.
[IMG]http://img235.yukle.tc/images/8155zzqwr.jpg[/IMG]
[quote=fXci;110075]aman fazla uzatma sonra birdaha bulaşamıyosun :D tembellik çok güzel geleyor[/quote]
yok yarın aynen devam...sadece geceye artık 400/500 puan karla LONG kalmak riskli bana göre.riski şu batmazsında sabah -1000 gap olsa yazık.hem cepteki 500 gider hemde cepten bi 500 daha verirsin.
alacaklı iken borçlu durumana düşmemek için flatledim.
endeks gelmiş 28.000 lerden buraya artık burdan kelli geceye LONG kalmak bana uymaz.ancak +1000/1500 isem o pozda tutarım yoksa bugün olduğu gibi salarım :D
Ben dün gece daha alçak fiyattan short girdim.Bugün daha yüksek fiyattan long girdim.Piyasa dün düşecez diyordu baskı vardı.Bugün ise artacaz dedi.En tepeden bir milim düşmedi imkb.Bunlar önemli göstergeler.Vob spot farkına dikkat etmek lazım.Vob yarın 300 puan düşse fark 1400 olur.Spotun 800 puan falan düşecek de 600 altta olacak vob.O yüzden imkb güçlü olduğu için sorun yok bu gece.Beni seans sonu efg satmış Ayşe satmış Fatma almış hiç ilgilendirmez.Önemli olan önümüzdeki fiyat.Bir de long kalma nedenim tam 7 8 kere 41900 e vurdu yine de düşmedi.Burada tutunması dowun 70 80 puanını yememiz.Bunlar hep gösterge.Ben bunlara bakarım gerisi zaten beni ilgilendirmiyor.Vobtrader da don gömlek short geceye.Çok yüklü adet short o da.Onun parası bana gelecek benim param ona.Yabancıya gitmez para.O da çok ciddi para kazandı bu çıkışta.Onda bu olmaması gereken rakamlardan bahsediyor.Demekki çok ciddi kazanmış.Dow düşerse de bakarız işimize.Bu gece sallanır epey dow.
yahu bu japonlar niye tatil kaç gündür?
Japonlar kırmızı gün derler yani akai nichi.Akai nichi olduğu için kaç gündür tatiller.Dini bayramlarıdır.O günlerde çok içerler ve polisler çok emniyet kemeri ve alkol kontrolu eder.Bu gece açılırlar galiba.Bakmadım haritası vardı ama unuttum nerde internette.
Düşmez bu dow 8500 üstü kapatır.