-
[quote=GOKHANFINDIK;110080]Japonlar kırmızı gün derler yani akai nichi.Akai nichi olduğu için kaç gündür tatiller.Dini bayramlarıdır.O günlerde çok içerler ve polisler çok emniyet kemeri ve alkol kontrolu eder.Bu gece açılırlar galiba.Bakmadım haritası vardı ama unuttum nerde internette.[/quote]
Ben de simdi inceledim,
3 mayis -- 1947 yilindaki demokratik anayasanin kurulusu anma gunu
4 mayis -- Ulusal tatil
5 mayis -- bizdeki 23 nisan
bugun acilacak yani.. ayilirlarsa tabiiki :..:
-
2001 de olduğu gibi bu trentin jubilesi imf kredisinin açıklanmasıyla olacak...piyasa kapandıktan sonra açıklanır..imkb -100 ilk seans tavandır..2.seans tavan olur ..ama tavan bozulur...yani vob tavan olur(%15 oldugundan))
-
birde bizde tatil çok derler...hemen hemen herkes kadar tatil var..
-
[quote=GOKHANFINDIK;110078]
...Vobtrader da don gömlek short geceye.Çok yüklü adet short o da.Onun parası bana gelecek benim param ona.Yabancıya gitmez para.O da çok ciddi para kazandı bu çıkışta.Onda bu olmaması gereken rakamlardan bahsediyor.Demekki çok ciddi kazanmış.Dow düşerse de bakarız işimize.Bu gece sallanır epey dow.[/quote]
[quote=abka;110083]2001 de olduğu gibi bu trentin jubilesi imf kredisinin açıklanmasıyla olacak...piyasa kapandıktan sonra açıklanır..imkb -100 ilk seans tavandır..2.seans tavan olur ..ama tavan bozulur...yani vob tavan olur(%15 oldugundan))[/quote]
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Don gömlek pozisyon gece için çok riskli olup getirisi de götürüsü de büyük olur.Asla tek hamleye tüm paramı koymam, biterse oyun dışı kalmak demek rövanşa çıkamamak demektir.
Yaralı ayı çıkabilir mesajımdan sonra ayı çıktı ama boğa ayıyı da beni de ezdi geçti.Alkışı hakketti.:)))
Bol şans hepimize...
-
Full long short olmasam bugün ancak 1e 3 falan yapardım en çok.Aynı adet tarzım değil.Aynı adetle pozda bekleyenler oynamalı.Benim için zaten 3 5 milyarım bile kalsa yine long short olur 10 milyara çıkınca yine o 10la oynarım.Sadece şimdi emirlerim gerçekleşmemeye başladı.Yarın bi para atmayı düşünüyorum dışarı.Ama bulunduğum evi almam için yüksek para ile çevirmem lazım.O yüzden biraz daha bekliyorum.Bu arada full full oynamasa idim nisanda 1e 3 alırdım en fazla şu anda 1e 15 20 civarı oldu oha.1 ay 15 günde.Ben böyle iyiyim.Eğer hepsi biterse paramın kapıda astranın anahtarı galeriye teslim ederim.Para ile voba devam.Ama ona kadar kredi ile vob oynarım.O kredi ise benim toplam birikimimin yüzde 10 u ancak olur.Astra da biterse.Öbürünü de satarım.Hiç de affetmem.Bundan sonra vobtan başka iş yaparmıyım bilmiyorum.Ama bitse bile yaşanılan yaşanılmıştır.O da en büyük kardır.Dolara sert verdiler.Bir yetkili yakında konuşur.
-
Hacim önceki günle aynı.Yani yüksek hacim devam ediyor.Zirve daha düşük hacimle geçilmedi.Bilakis daha yüksek hacimle geçtik.O yüzden ne zaman hacim azalır o zaman döneriz.Momentum geri geldi bu hacimle.
-
yoh bu piyasa daha dişmiycek dow az çok elini belli etti kimi...gayet sakin tırı vırı hareketler yapıyor...
yahu zaten kabak çiçeği gibi dişmez arhadaş bı.kolay mı etraf kan revan içinde ayı kaynıyır.kalan son paracıklarıylan yine şort kovalıyorlar.bu sefer temkinliler belki ama az bi düşse çakacaklar bekliyorlar.
PY de çok hayırsever tabii gelin canlar bir olalım,hep birlikte kazanalım, binin SHORT trenine diyecek.herkes SHORT kovalarken bu piyasa düşmez.
shortçuların iflahını kesene kadar alacaklar.hoş zaten çoğu silinmiştir.kalanlarıda yaralı.
bu demek değil ki yarın eksi açılış olmaz.olur elbette bugünde eksi açılmadık mı?
ama önce FİNAL yapılmalı.korkunç bir hacim ve günün en yükseğinden bayağı aşağıda bir kapanış (+ veya - faketmez ) lazım.
IMF anlaşmasına gelince, bu adamlar daha TÜRKİYE'ye gelecek v.s. bununda zamanı var gibi.ortada anlaşma imzalayacak heyet olmadan nasıl imza atılacak değil mi? ya bizimkiler oraya gider ya onlar buraya gelir.bu da zaten haber olarak düşer piyasaya.
piyasa açıkken poz taşırken insan çok sağlıklı düşünemeyebiliyor.fakat şimdi FLAT im rahatım ve gayet objektif olarak düşündüklerimi yazıyorum.
-
geceye kısa devam ... ama para azaldı baya :D....2 hafta öncesine geri döndüm ... vay anasını ... 2 hafta öncesi zaten tadı yoktu portfoyun aynı yere geri geldik .. ... :D :D dowda biraz kazandım longdan .. ama orada az kontratom var kurtarmıyor .. üüü
amonra yolla artık patron şu 6. dalgayı kardeşini dövüyolar ... Astatin et bedduanı ... Sazan abi sende aşağı say gayrı dalgaları ne bitmez dalgaymış yaaw :( ..vay anasını ...
seansta olamıyorum tüm gün dışardayım o yüzdende durum böyle maalesef ...
yapacak bişey yok üüüüüüüüüüüüüüğğğüüüüüüüğüğ
-
Ben fazla teknik anlamam daha çok histemlerim çalışır.
şimdi aklıma şöle bişi geldi.
Adamlar imf davasına banka karlılığı davasına malları şişirdiler..
şimdi millet neyi bekliyor anlaşmanın olmasını.zaten rivayet anlaşmadan sonra malları iteleme şeklinde.
Peki buraya dikkat.. bu anlaşma uzadı bir türlü olmuyor diye yarın bir gün abd de banlarda sorun varmış galiba diyipde iyi bir düzeltme yapmacakları ne malum..
önemli olan piyasaının tersini yapmak değil mi....
Nasıl komplo teorisi ama
-
[QUOTE=selçuklu;110089]geceye kısa devam ... ama para azaldı baya :D....2 hafta öncesine geri döndüm ... vay anasını ... 2 hafta öncesi zaten tadı yoktu portfoyun aynı yere geri geldik .. ... :D :D dowda biraz kazandım longdan .. ama orada az kontratom var kurtarmıyor .. üüü
amonra yolla artık patron şu 6. dalgayı kardeşini dövüyolar ... Astatin et bedduanı ... Sazan abi sende aşağı say gayrı dalgaları ne bitmez dalgaymış yaaw :( ..vay anasını ...
seansta olamıyorum tüm gün dışardayım o yüzdende durum böyle maalesef ...
yapacak bişey yok üüüüüüüüüüüüüüğğğüüüüüüüğüğ[/QUOTE]
yalnız değilsin:( tokatlana tokatlana nevrim döndü arada 3-5 kazandıklarımızı geri verdik üstüne cepten yedik, yarım kısalarla geceye devam, büyük ihtimal bu hafta içinde onları kapatırım, ve sağlam sat olmadanda dahada davosa gelmem bi konuşturmadılar ayıları kardeşim:D
-
sistemli trade işine tam zamanında girmişim.yoksa ALLAH muhafaza bizide kesip doğrayabilirlerdi.
ben sisteme başladıktan sonra piyasa 6.500 puan kadar daha yükseldi.
-