Eskiden bir söz vardı beş dakkada beşiktaş diye işte onu söyletiyorlar
Printable View
Eskiden bir söz vardı beş dakkada beşiktaş diye işte onu söyletiyorlar
[quote=fXci;110161]stop oldum[/quote]
Bulaşılmaz bunlara dur daha bekle.Benim 5 dklık değerse satacam gene.
:..:
yazık ya gül gibi longlarımı kaptırdım.ah kafam ah...sistemden çıktık cezayı kesti bize.ALLAH tan short falan yapmamışım.
akıllara ziyan işler oluyor...spotta kudurdu...45.000 e bişey kalmadı...28.000 nire 45.000 nire süre 1,5 ay...tarihin en sert rallilerinden birisini yapıyormuş İMKB....
İmkb 100 deki 35000 hedefine az kaldı, dikkatli olmakta fayda var...
hiçmi yokluk görmediniz yahu ?
ekranın sağ üst köşesinide delip geçecek fiyat galiba :)
gelde histemli işlem yapma :)
42900 kısa !
[quote=misafir;109966]bahsettiğim haziran vade tobo yeni tobo :) 52,000 gibi tamamlanır (bence) :)[/quote]
dün yazdığım tobo hedefine bişey kalmamış bugün yarın yakalar.lelele
[QUOTE=Larossıan;110162]Yok arkadaş memlekette kriz miiriz kalmamıştı inandım artık resmen ilan ediyorum hikaye bunlar..lelele.lelele[/QUOTE]
yok ya 1929 buhranından büyük rizmiş hikayeye bak.
resmen servet transferi oldu dünyada zeitgeisth belgeseline inanmaya başladım.
garan oha 3,76
3,34 ten verince tepeyi buldum sanmıştım.dng
yine topla dök formasyonu kırpraşmadan bekliyorum iki üç kere daha yaparlar bunu keser ellerinde yöntuyorlar yontunmamak lazım....
Çok artı açtık eğer eksi olursak buradan dönüş günü bugün.Eksi olmamız lazım.Sabah sabah manyak kar yazdırdılar.
[quote=marakes;110154]iyi yapmıssn sabah sabah 300 den kısa tera gorunce onlarda dayanamamıstır yukarı götrduler zaten[/quote]
Evet sonra aldım acısını.
Atatürk'ün o ünlü lafını unutmayınız.
geldikleri gibi giderler...:)))
[QUOTE=SEYYAH;110165]
akıllara ziyan işler oluyor...spotta kudurdu...45.000 e bişey kalmadı...28.000 nire 45.000 nire süre 1,5 ay...tarihin en sert rallilerinden birisini yapıyormuş İMKB....[/QUOTE]
Buraya "borsa burdan dönmezse ben bu işi bırakıyorum", "buradan döndü döndü, dönmedi ben de daha bişey bilmiyorum" laflarıyla geldik :)
Bi de eksi makas taiki ...