[QUOTE=abka;110184]haydi Ali babacan !...imf ,kredi,anlaşma deyiver...her yeni bakan ,geldiğini belli etmek için birşeyler söyler..sanada bu yakışır...[/QUOTE]
demesede denmiş kadar oldu imf haberi gelsin 20dk sonrasında shortlarım
Printable View
[QUOTE=abka;110184]haydi Ali babacan !...imf ,kredi,anlaşma deyiver...her yeni bakan ,geldiğini belli etmek için birşeyler söyler..sanada bu yakışır...[/QUOTE]
demesede denmiş kadar oldu imf haberi gelsin 20dk sonrasında shortlarım
Vob hayatımda ilk defa dışarıda dışarıda boşta para tutuyorum mecburiyetten.
zati Cort açmak imf beklentisinden dolayı dert.. adamı HESTA edirler
Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.
-1.400 makas çok fazla..beklentiler olumlulaşsın ,makas +800 olması için ,engel yok...yani 2.200 lük potansiyel bekler..ama ne zaman?.gecen seneler, (hele vade başlarında) eksi makas olmazdı..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.[/QUOTE]
tum çıkışı bu baskıyla yaptılar. baskıla baskıla sonra cart yukarı :)
aksilik olmazsa yarın yükselişin son günü diye düşünüyorum sonra bir düzeltme gelebilir
[quote=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.[/quote]
baskı varsa 44 bin olur o zaman :)
[QUOTE=abka;110191]-1.400 makas çok fazla..beklentiler olumlulaşsın ,makas +800 olması için ,engel yok...yani 2.200 lük potansiyel bekler..ama ne zaman?.gecen seneler, hele vade başlarında eksi makas olmazdı..[/QUOTE]
imf haberini bekliyorlar onun için herhal
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110190]Baskı var vobta.Dovu izledim dün gece aşağı dönecek.Bizi bilmem.[/QUOTE]
yani :dü: mi :..:
Tamam güzel süper çıkıyoruz yükseliyoruz. Emma mena mor bo.unu cıkardılar :).
[quote=fXci;110197]Tamam güzel süper çıkıyoruz yükseliyoruz. Emma mena mor bo.unu cıkardılar :).[/quote]
aynen öyle oldu valla.
uyumsuzluklarda yalan oldu bu arada..