Full short zamanı artık.
Printable View
Full short zamanı artık.
Vob da hedefi 44000 çektim.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110199]Full short zamanı artık.[/QUOTE]
aceleci olma:)
[quote=fXci;110192]tum çıkışı bu baskıyla yaptılar. baskıla baskıla sonra cart yukarı :)[/quote]
[quote=YAVUZHAN;110194]baskı varsa 44 bin olur o zaman :)[/quote]
Onu bunu bilmem ben baskı olunca düşüyor vob.Düzeltmeye uğruyor yani.Gidip de hadi düşelim değil.
[quote=furkan;110193]aksilik olmazsa yarın yükselişin son günü diye düşünüyorum sonra bir düzeltme gelebilir[/quote]
Biz hep böyle düşününce adamlar cart diye yukarı ciziyo
artık coğumuzda kriz hikaye imiş diye düşünmeye başladık o halde dönüş cok yalındır diye düşünüyorum
[quote=furkan;110201]aceleci olma:)[/quote]
Hiç birşey olmaz abi borumuz fıratpen.:..:.lelele44 45 ler havada uçuşuyor.28000 ken uçuşmuyordu ne oldu bir anda.Full short ben.
[QUOTE=SEYYAH;110176]yanlız XU100 de sabah sabah hacim çok fazla...10 dakkada 300 trilyon dönmüş...[/QUOTE]
Bu arada vadelideki flama hedefi de vuruldu sanirim...
Tebrikler
Bu omuz başın başı epey sivri oldu.Biraz dikkafa olacak bu abisi.Sivri zeka.Düşecez 500 lere düşecek birazdan.
ANNA/line
[IMG]http://i39.tinypic.com/2n7gpab.png[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110204]Hiç birşey olmaz abi borumuz fıratpen.:..:.lelele44 45 ler havada uçuşuyor.28000 ken uçuşmuyordu ne oldu bir anda.Full short ben.[/QUOTE]
mantık aramıcaksın demişlerdi aramıcaksın gözlerini kapatıp longa devam ediceksn :)
[quote=adalı54;110203]Biz hep böyle düşününce adamlar cart diye yukarı ciziyo
artık coğumuzda kriz hikaye imiş diye düşünmeye başladık o halde dönüş cok yalındır diye düşünüyorum[/quote]
Shortlasınlar diye masuscuktan diyoz.:..::..::..:Yoksa shortlayacakları yok.:)))
yok öle dönuş falan kasımda düşerken mıllet düşmücek diye nasıl longladı ise artık çıkmıçak diye shortluyoruz cıdden artık ufak tefek duzeltmelerden başka düşüş olmaz du kriz büyük bir para akışının yön değiştirmesinden başka bir şey değildi. ikiz kuleler senaryosunun ekonomık versiyonu. herkese kutlu olsun. bir iki ay sonra belgeselide yapılır beklemıyor değilim hani :)