Ben beklesem 1000 puan alacakmışım.Ama şimdi shortlardan kazanırsam bekleseydim daha az kazanmış olacaktım.Ama bekleyip short açsam duble olacaktı.Kısa devam.En fulunden.
Printable View
Ben beklesem 1000 puan alacakmışım.Ama şimdi shortlardan kazanırsam bekleseydim daha az kazanmış olacaktım.Ama bekleyip short açsam duble olacaktı.Kısa devam.En fulunden.
arkadaşlar kriz bitmemiş olabilir ama artık şelale beklemek, hele hele borsada yeni dipler
20000 altı falan olma ihtimali %10 bile değil,
ayrıca düzeltme geldiğinde çoğu ayu bundan faydalanamayacak gibi çünkü böyle istikararlı bir çıkıştan sonra vadeli öyle şelale 5000-10000 puan birden çıktığı hızla düşmez, velhasılı düşüşte vobçular açısından çok sıkıntılı olacak, çıkış gibi seri ve temiz olmaz düşüş.
Akşam görecek herkes bugün dönüş günümü değilmi nasıl çakıyorlar izleyin.Bu borsa dönecek bugün.Eksi kapayacaz ve ağızları açık kalacak herkesin.Ben yıllardır aynı izliyorum bu hareketleri.İmkb eksi kapayacak ve 3.5 milyar ytl hacimle olacak bu ve satış baskısı ile bitecez.Yarın da dow düşecek geberecez mayısta.Açılışta olan gaplerden korkun.
[quote=fXci;110207]ANNA/line [/quote]
ANNA nıda al git :..:
625 long !
400 stop !
[quote=GOKHANFINDIK;110213]Akşam görecek herkes bugün dönüş günümü değilmi nasıl çakıyorlar izleyin.Bu borsa dönecek bugün.Eksi kapayacaz ve ağızları açık kalacak herkesin.Ben yıllardır aynı izliyorum bu hareketleri.İmkb eksi kapayacak ve 3.5 milyar ytl hacimle olacak bu ve satış baskısı ile bitecez.Yarın da dow düşecek geberecez mayısta.Açılışta olan gaplerden korkun.[/quote]
Gökhanım dediğinin olmasını canı gonulden isterim ama nafile zarflıyorlar yine bın yada 1500 puan düşmesi normal zaten makastan yıyorlar o zaman bunlar şam şeytanı olmuşlar senden başkası zor baş eder tbr.
[quote=YAVUZHAN;110215]625 long !
400 stop ![/quote]
750 flat !
gökhan işi :)
Bu başın sağ kulakları epey ilginç oldu.Baksanıza kulaksız kalacak garibim.Boşluklu açtığımız için böyle kalacak hayat boyu sakat şekilde.üüü:..::..:Eksi kapatmalıyız başka yolu yok.
Akşamı merakla bekliyorum düşmemiz lazım.Bugün pek işlem yapmam gibi.Şimdilik 4000 adet gibi birşey.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110219]Akşamı merakla bekliyorum düşmemiz lazım.Bugün pek işlem yapmam gibi.Şimdilik 4000 adet gibi birşey.[/QUOTE]
imf haberi gelirse ne [B]p[/B][nokta][B]o[/B][nokta][B]h[/B] yicez .dng
bundan 10 gün önce ımf haberi gelirse nereye giferiz deseler en iyimserler bile anca buraları söylerdi sanırsam
[quote=SEYYAH;110214]ANNA nıda al git :..:[/quote]
.lelele.brv.lelele