150 long 200 full short.
Printable View
150 long 200 full short.
DYHOL üm %100 yaptı...vay anasına sayın seyirciler...ne kağıt seçmişim...diğer 30 kağıtları %40/60 prim yaptı...DYHOL %100...
vergi cezası kesildiğ günü hatırlıyorum millet panikle 0,43 e veriyordu...şu an 0,92...
Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hedef seviyelerime yaklaştık, 43600 lerde duruma göre flat yada devam, yada terse dönmek için karar vereceğim, zor ama hasta halimlede olsa takibetmeye çalışıyorum...
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...
[QUOTE=SEYYAH;110273]DYHOL üm %100 yaptı...vay anasına sayın seyirciler...ne kağıt seçmişim...diğer 30 kağıtları %40/60 prim yaptı...DYHOL %100...
vergi cezası kesildiğ günü hatırlıyorum millet panikle 0,43 e veriyordu...şu an 0,92...[/QUOTE]
itiraf ediyorum bende alcaktım bıraz 0,45 den ama nakıt ayarlayamamıştım :p
[quote=SEYYAH;110273]DYHOL üm %100 yaptı...vay anasına sayın seyirciler...ne kağıt seçmişim...diğer 30 kağıtları %40/60 prim yaptı...DYHOL %100...
vergi cezası kesildiğ günü hatırlıyorum millet panikle 0,43 e veriyordu...şu an 0,92...[/quote]
valla bende hatırladım aldığınız günü.
tebrikler !
[QUOTE=bull market;110274]Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hedef seviyelerime yaklaştık, 43600 lerde duruma göre flat yada devam, yada terse dönmek için karar vereceğim, zor ama hasta halimlede olsa takibetmeye çalışıyorum...
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/QUOTE]
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....
[quote=fXci;110275]itiraf ediyorum bende alcaktım bıraz 0,45 den ama nakıt ayarlayamamıştım :p[/quote]
nakit ayarlayamadığınıza göre biraz almayacakmışınız demekki :)
[quote=fXci;110275]itiraf ediyorum bende alcaktım bıraz 0,45 den ama [B]nakıt[/B] ayarlayamamıştım :p[/quote]
[B]vakit nakittir[/B] lem fXci...sende de vakitten bol bişey yok...diyarbakır karpızı kimi yatıyon 2 aydır.vakitin boldu yani demekki nakitinde bol...
yeme bizi yani :p
[quote=bull market;110274]Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/quote]
Gecmiş olsun Allah acil şifalar versin
Baskı var diyecem ayıp olacak..dng.dngGeçmiş olsun bull market.
Bu dalga tamamlandıktan sonra
muhtemelen ew ile bu dalgaya devasa bir x diyeceğiz
yok eğer bu dalga 1 olacaksa
3 ünü tahmin edemeyiz bile
[quote=bull market;110274]Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/quote]
Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,sağlık herşeyden önemli burada daha çook fırsatlar var yeterki biz iyi olalım.En kısa zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle