5 dakk 15 dakk long signal de suan gunler short gece long risk var
Printable View
5 dakk 15 dakk long signal de suan gunler short gece long risk var
Lehman ın trading varlıkları kimin elinde kalacak?
Ne adamlar kapanışa longa getirecekler 15 dklığı.
45000 ustesinde gunlerde long sıgnal olr
5 dakk long 15 dakk long gunler sınır 45000 ustesi long olur
Gördünüzmü deutsche ye takıl hayatını yaşa, özelliklede bu gibi günlerde :).lelele
gec oldasa sabah basetiyim yeni negative uymsuz tepe gidiyoruz ?
44500 de 15 dakikalık LONG Al verdi..Gece riskli ama risksiz kazanç yokki..
Yarına uzunlar şanslıdır, fakat yukarda uzunlar kapanmalı kısaya geçilmeli şeklinde düşünmek lazım, yarın olsun bakalım, şimdilik bu gece uzun, saygılar.
[QUOTE=hexen;36329]gec oldasa sabah basetiyim yeni negative uymsuz tepe gidiyoruz ?[/QUOTE]
Hayır, RSI yeni tepeye gelmesi ile uyumsuz olmayacaktır.. Bu düzeltme sağlıklı oldu.. Uyumsuzluk görevini tamamlamış olabilir.. Fakat yarın anlarız bunu..
Geceye uzunda kalıp, yarın açılışta yada sonrasında kısalamak var, şimdilik bu gece deutsche nin uzun sinyali bariz oldu, saygılar.
[QUOTE=fahri78;36332]Hayır, RSI yeni tepeye gelmesi ile uyumsuz olmayacaktır.. Bu düzeltme sağlıklı oldu.. Uyumsuzluk görevini tamamlamış olabilir.. Fakat yarın anlarız bunu..[/QUOTE]
evet sv fahri amma belli olmaz macd 15 dakk negative potans olbilr amma 5 dakk long 15 dakk long gunler 45000 ustte long sıgnal bende olcak
5-20 dakika arası AL da.. Saatlikler sat vermemişti.. Sat ta olan sadece 30 dakikalıklar var.. Uzun olmak isteyen içinde kısa olmak isteyen içinde neden var yani..
sabah uzunları doğradılar şimdi kısaları
[QUOTE=hexen;36334]evet sv fahri amma belli olmaz macd 15 dakk negative potans olbilr amma 5 dakk 15 dakk gunler 45000 ustte long sıgnal bende olcak[/QUOTE]
Herşey mümkün sn hexen..
45000 ustesi olr gece 1/2 long girceyim
bu arada efg alıma başladı 2700 şu an
44975 1/2 long realiz etim
[QUOTE=bull market;36333]Geceye uzunda kalıp, yarın açılışta yada sonrasında kısalamak var, şimdilik bu gece deutsche nin uzun sinyali bariz oldu, saygılar.[/QUOTE]
Deutsche vadelideki shortlarini kapadi sanirim.
Dolardada kısa zamanı dediydim, iyi verdiler, sabaha daha verirler görülüyor, saygılar.
flat oldm yarın 45000 ustesi long alrm simdi 45000 ustesi olar ben 1/2 long alır
Benim 15 dklıklar shortta daha.
Dow da güzel bir flama oluşumu var saatlik grafiklerde.. Kırılma onaylanırsa, bir haberle olası, 12000 ler hedef olabilecektir..
gece alt peryots longs flat ust peryon shorts bundan flat giryorm
İşin ilginç tarafı 39500 den veri al veren sistem daha da longta bekliyor bence bu adamlar yarın gene gaplı yukarı yapacaklar gibi.
gece 1/2 long giryorum yarın ters olar stop ederm short signal olmasa 1/2 long daha alcayım
[quote=fahri78;36330]44500 de 15 dakikalık LONG Al verdi..Gece riskli ama risksiz kazanç yokki..[/quote]
risk yoksa kazanç da yok doğrudur, ama alınacak risk vardır alınmayacak risk vardır, 15 gündür geceye bırakılan tüm pozlar kumardır, abd kongresinde de vardır bir çiçek sulayıcısı, bizim kasabanın mısırları diye tutturmasın sonra görüşmeler esnasında :..:
Geceye long dedik.
[QUOTE=hexen;36350]gece 1/2 long giryorum yarın ters olar stop ederm short signal olmasa 1/2 long daha alcayım[/QUOTE]
geceye bende yarım uzun girdim.....44000 son işlem............
ya çöker bu dow..yada artı yüzde 3 kapatır....
şansa artık.....
Geceye 100 işlemden sonra short, Amerika da karışık, dünkü kapanışına yakın kapanış bekliyorum.
ben ekimde uzun aralıkta kısa girdim,arada 300 puan fark var
aslında kendi dediğimi uygulamadım yine.
11100 altına dünkü düşüş büyük ihtimal tuzaktı.
kapanışta anlaşılacak.
Dow dünkü kapanışına yakın kapansa bile sanırım bu sefer sabaha futur artıda olur ve bizim açılış uzunları üzmez, tabii bakıyorumda kimse uzunda geceye girmek istemiyor, eskiden olsa böyle göstere göstere al sinyalinde kapanışta herkez uzunda geceye girerdi, şimdi sn hexen cesaretli çıktı uzunda kaldı, bendesen öyle, mbm de son anda uzunda kalanlardan.
Fakat şunu düşündüm, demekki kongrede onaylanmadan evvel dow 11000 aşağısına sarkmayacak, haaa, kongrede olağanüstü durumlar konuşulurda gerginlik olursa, yada geçikirse falan belki 10800 ler, ama oda bizim destekleri ki bunları gündüz yazdım, kırdırmaz diyorum.
Öyleyse yarına yukarılardan kısa fırsatı kollama zamanı olabilir diyorum, dereyi görmeden paçaları sıvadık ama, en kötü ihtimal aşağıdan açarız ve tekrar toparlarız diye düşündüm:) daha yurtduışında çarşamba işlemleri var:), saygılar.
[QUOTE=mbm;36353]geceye bende yarım uzun girdim.....44000 son işlem............
ya çöker bu dow..yada artı yüzde 3 kapatır....
şansa artık.....[/QUOTE]
15 dakk ,5 dakk long amma gunler sınır kardeşim olmasa yarın stop zaten
Kongre kararı bugün açıklanmayacak sanırım. Bugün kongreye yalnızca planla ilgili sunum yapılıyor. Kongre kararını vermek için yanılmıyorsam ayın 26 sında cuma günü toplanacak.
Kongrenin bu konuda bir karar vereceğini sanmıyorum. Seçime 40-45 gün kala Demokratların bu kararı verip ipi ucu belli olmayan bir planı onaylacakları mümkün değil gibi gözüküyor. Kaldı ki Cumhuriyetçi aday dahi planı eleştiriyor.
Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır.
Yeni ve daha gerçekçi birşeyler bulmaları lazım. Tekxas kabadayılığı ile bu işler olmaz.
Ali Ağaoğlu'nun bugün Vatan gazetesinde yazdığı gibi seçime kadar piyasaları ve bankacılık sistemlerini tatil etmeleri daha iyi olacaktır. Bu adam hakkaten bu işi biliyor:)
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=23.09.2008&Newsid=200213&Categoryid=4&wid=104[/url]
Tabii aşağıdaki yazıdan başka risklerde var şimdi bizim piyasada:)
[url]http://www.sabah.com.tr/haber,6168C3828DEB42EF9B394E75827E893F.html[/url]
[url]http://www.sabah.com.tr/haber,1E43017009D4475A8E33D1C6C568089D.html[/url]
[QUOTE=catedral;36360]Kongre kararı bugün açıklanmayacak sanırım. Bugün kongreye yalnızca planla ilgili sunum yapılıyor. Kongre kararını vermek için yanılmıyorsam ayın 26 sında cuma günü toplanacak.
Kongrenin bu konuda bir karar vereceğini sanmıyorum. Seçime 40-45 gün kala Demokratların bu kararı verip ipi ucu belli olmayan bir planı onaylacakları mümkün değil gibi gözüküyor. Kaldı ki Cumhuriyetçi aday dahi planı eleştiriyor.
Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır.
Yeni ve daha gerçekçi birşeyler bulmaları lazım. Tekxas kabadayılığı ile bu işler olmaz.
Ali Ağaoğlu'nun bugün Vatan gazetesinde yazdığı gibi seçime kadar piyasaları ve bankacılık sistemlerini tatil etmeleri daha iyi olacaktır. Bu adam hakkaten bu işi biliyor:)
[url]http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=23.09.2008&Newsid=200213&Categoryid=4&wid=104[/url]
Tabii aşağıdaki yazıdan başka risklerde var şimdi bizim piyasada:)
[url]http://www.sabah.com.tr/haber,6168C3828DEB42EF9B394E75827E893F.html[/url]
[url]http://www.sabah.com.tr/haber,1E43017009D4475A8E33D1C6C568089D.html[/url][/QUOTE]
Amerikada partizanlık yoktur, plan kongreden kesin geçecektir.
geçtiği fiyatlanmıştır bile.
şimdi fiyatlanan dünyanın nerelerinde resesyon nerelerinde depresyon olacak odur ve planın olası katkı yapabileceği veya yapmayacağıdır.
hatta hsbc bugün gelişmiş ülkeleri azalta düşürdü, bundan sonra fiyatlama krizin real ekonomiye olan etkileri olacaktır.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;36363]Amerikada partizanlık yoktur, plan kongreden kesin geçecektir.
geçtiği fiyatlanmıştır bile.
şimdi fiyatlanan dünyanın nerelerinde resesyon nerelerinde depresyon olacak odur ve planın olası katkı yapabileceği veya yapmayacağıdır.
hatta hsbc bugün gelişmiş ülkeleri azalta düşürdü, bundan sonra fiyatlama krizin real ekonomiye olan etkileri olacaktır.
sevgiler.[/QUOTE]
[B]"Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır."[/B]
Cümlesiyle zaten belirttim zaten sayın Jelibon.
Fakat bana göre artık Amerika da çok fazla şey değişti. Bahsettiğim partizanlık olarak algılanmasın.
[QUOTE=catedral;36364][B]"Diyelim ki plan kabul edildi. Piyasalar zaten planı satın aldıkları için borsaların gidecek fazla bir yerleri yine olmayacaktır."[/B]
Cümlesiyle zaten belirttim zaten sayın Jelibon.
Fakat bana göre artık Amerika da çok fazla şey değişti. Bahsettiğim partizanlık olarak algılanmasın.[/QUOTE]
katılıyorum size.
bu son iki makale çok enteresan.
PLAN MILAN HIKAYE 700 MILYAR $'LIK HAVUZ'DAKI PARA HEMEN BUHARLASIR.!!!
en az 5 trilyon $ batik var.!!!
imkb cokecek!!!:dü::dü::dü::dü:
hic korkmadan dusus yonunde yarin lot aliniz.!!
Dji te 10.850 de 2 destek var.Gariptir ki nerede zor destek direnç var kırılması aşılması zor olan, endeksler oraya meyl ediyorlar(Korku ve Coşku bu olsa gerek).Bu gelişmelere ister şantaj ister teknik diyelim, fiyatlar ben resmimi çizerim diyorlar sanki.
Merakla izleyeceğim bölümü yeni başlıyor.Zıplayacakmı buradan yoksa saatlikleri aşırılık bölgesine getirene kadar oyalanacakmı?
Bol şanslar...