Gelder sinirlenme 67150 de 5 lik onaylamıştı hemde teyitli olarak 15 liği bekleyene kadar 700-1000 puan geçecek sanki .dng
Printable View
Gelder sinirlenme 67150 de 5 lik onaylamıştı hemde teyitli olarak 15 liği bekleyene kadar 700-1000 puan geçecek sanki .dng
sayın saraylı tgler ala gecti mi cok tesekkürler
[quote=rüzgar;373731]sayın saraylı tgler ala gecti mi cok tesekkürler[/quote]
uzun
kd=67.200
ohoooo 600 de yanıyor geçici şimdi ancak 100 dk var onay için ölme eşşeğim ölme artık :p
benim sistem long longa devam.
67875 de 60lık da direnç var
işte dediğim gibi 850 de onayladı 15 lik :(
selamlar saraylı abi, hürmetler.. umarım sağlığın sıhhatin yerindedir.. beni sorarsan kah kısa kah uzun uğraşıyoruz :)
[quote=halojen;373742]selamlar saraylı abi, hürmetler.. umarım sağlığın sıhhatin yerindedir.. beni sorarsan kah kısa kah uzun uğraşıyoruz :)[/quote]
halojen selam,
sağlığım iyi sayılır,sağolasın,
ben de öyle kah uzun kah kısa abim...:cool:
ara ara takıl buraya...:rolleyes:
[quote=saraylı;373732]uzun
kd=67.200[/quote]
kd=67.450
:yü:
[quote=saraylı;373711][COLOR=red]67.225[/COLOR]-67.800-[SIZE=6][COLOR=darkorange]68.750[/COLOR][/SIZE]
-------------------------
[COLOR=blue]66.975[/COLOR]-66.275-65.700
ilk dirençteyiz.[/quote]
68.750 ilk direnç...
[quote=a.kaya;373728]yahu dün kaç tane hisse bulmuştum keşkem girseymişim düşüş gelicek diye bulaşmak istemedim bugün 2 side % 8 yaptı diğerleride artıda 3-5 :mad:[/quote]
kayatron,
senin kaçan balıklar bir gezegen doyurur:p
Büyük ihtimalle 4.dalgayı bitirmek için yukarı yapıyoruz.Dün verdiğim projeksiyonda 68.175 olarak verdiğim tepe yerine ,önümüzdeki saatlerde oluşacak yeni tepe konmalı.
gerisi aynı.
60 d-lıkdaki 875 direncine takıldı kaldı:(
[quote=saraylı;373751]Büyük ihtimalle 4.dalgayı bitirmek için yukarı yapıyoruz.Dün verdiğim projeksiyonda 68.175 olarak verdiğim tepe yerine ,önümüzdeki saatlerde oluşacak yeni tepe konmalı.
gerisi aynı.[/quote]
ustadım yani herşeye rağmen aşağıya 10 bin kusurluk bi düşüş bekliyoruz
ancka ben diyorum ki eğer 68600 üstünde günlük kapanış olursa bayağı bi daha çıkabilirizancak 68600 e çarparak üsütnde kapanış olmaz ise işler harbiden sakat olur:o
Bu ay başlangıc kısır ama sonu iyi olur inşallah.
çıkışlar çok nazlı oluyor nedense dikkat ediyorsunuz demi :p ama dünkü düşüş ne kadar sert olmuştu çıkış o zaman da nazlıydı :o önceki yüksek 15 likde 68100 iken şimdiki en yüksek 68200 olabildi ancak 15 lik barlarda :rolleyes:
yani :cool:
60 lıkdaki 13:00 barını 68050 üsütnde kapasak rahat bi nefes alıcam :p
[quote=V.O.B;373756]Bu ay başlangıc kısır ama sonu iyi olur inşallah.[/quote]
VOB bence sistemler açısından sonu süper olcak,çünkü bu berbat tepki dalgası bitmek üzere...:::
[quote=a.kaya;373754]ustadım yani herşeye rağmen aşağıya 10 bin kusurluk bi düşüş bekliyoruz
ancka ben diyorum ki eğer 68600 üstünde günlük kapanış olursa bayağı bi daha çıkabilirizancak 68600 e çarparak üsütnde kapanış olmaz ise işler harbiden sakat olur:o[/quote]
kaya şimdi 1923 alda,
yukarı gidip te tepe yapıp aşağı dönünce sistem sat verecek ve ondan sonrası daha kolay bence...;)
spot 55900...ustunde kalırsa oy oy oy....
[QUOTE=saraylı;373769]VOB bence sistemler açısından sonu süper olcak,çünkü bu berbat tepki dalgası bitmek üzere...:::[/QUOTE]
sn saraylı
tepkinin 71xxx lere uzanma ihtimali yokmudur?
[quote=saraylı;373744]kd=67.450
:yü:[/quote]
kd=67.525
:yü:
[quote=temese;373773]sn saraylı
tepkinin 71xxx lere uzanma ihtimali yokmudur?[/quote]
71.xxx zor gözüküyor temese,
4.dalga tepki dalgası tabi belli de olmaz,ama 69.000 civarı bir tepe yaparsa daha makul gibi..
[quote=saraylı;373775]71.xxx zor gözüküyor temese,
4.dalga tepki dalgası tabi belli de olmaz,ama 69.000 civarı bir tepe yaparsa daha makul gibi..[/quote]
Ustad kırma beni 68600 de olsun :p
vst sisteminin kodlarını yazan grup,matrıxte kontrat sayan ve buna bağlı sisteme göre ototmatik al sat yapan bir program yazmış...bu pislikler robotla oluomuş...insanların makinelerle savaşı...
sonunda kim kazanacak bakalım..:?))
[quote=ATHLON;373780]vst sisteminin kodlarını yazan grup,matrıxte kontrat sayan ve buna bağlı sisteme göre ototmatik al sat yapan bir program yazmış...bu pislikler robotla oluomuş...insanların makinelerle savaşı...
sonunda kim kazanacak bakalım..:?))[/quote]
Hemen bir paradoks yaratayım...
-kendi işlemlerini de sayıyorlar mı?
-bu programın al-sat yaptırdığı diğer yatırımcılar varsa, onların etkisini nasıl biliyor veya engelleyebiliyorar:o
klasik "kendinde şey ve kendi için şey"sorunsalı
[QUOTE=ATHLON;373780]vst sisteminin kodlarını yazan grup,matrıxte kontrat sayan ve buna bağlı sisteme göre ototmatik al sat yapan bir program yazmış...bu pislikler robotla oluomuş...insanların makinelerle savaşı...
sonunda kim kazanacak bakalım..:?))[/QUOTE]
tabii ki insan kazanacak
çünkü daha akıllı daha uyanık insan her zaman yetişir
olmadı bir tanesi öyle bir işlem yapar ki
meşhur sorunun yerine geçer
soru : ne haber?
:)
[quote=ATHLON;373780]vst sisteminin kodlarını yazan grup,matrıxte kontrat sayan ve buna bağlı sisteme göre ototmatik al sat yapan bir program yazmış...bu pislikler robotla oluomuş...insanların makinelerle savaşı...
sonunda kim kazanacak bakalım..:?))[/quote]
bu oyunda biz figüranlık yapıyoruz.dng
kazanan belli a.q..boks.
825 den 165 kont Asti mi bastı acaba shortu :::
saraylı abi karşılıksız sinyal paylaşımların için teşekkür ederim. saygılar
tam 4 kere 68350 leri kırmaya çalışmış uwwwww sakat durumlar :o
[QUOTE=ATHLON;373780]vst sisteminin kodlarını yazan grup,matrıxte kontrat sayan ve buna bağlı sisteme göre ototmatik al sat yapan bir program yazmış...bu pislikler robotla oluomuş...insanların makinelerle savaşı...
sonunda kim kazanacak bakalım..:?))[/QUOTE]
VST nedir? vst sistemi ne menem bir şeydir? bilmeyenler için biraz açar mısınız? :confused:
[quote=matador38;373786]saraylı abi karşılıksız sinyal paylaşımların için teşekkür ederim. saygılar[/quote]
ne demek matadorum,:)
inanın bu sistemi 2 aylık bir denemeden sonra hemen burda yayınladım,insanlar istifade etsin diye,
inş faydası olur...:rolleyes:
bakalım bu 15 lik barı 68300 mü göstercek en yüksek :D yok be cimri 250 de kapadı +50 100+100+50 bu ne ya
çok sıkıldım valla :o
[quote=saraylı;373795]ne demek matadorum,:)
inanın bu sistemi 2 aylık bir denemeden sonra hemen burda yayınladım,insanlar istifade etsin diye,
inş faydası olur...:rolleyes:[/quote]
omazmııı en azından kendı sıstemı mı teyıt ıcın cok faydası oluyo emegınıze saglık
[quote=a.kaya;373800]çok sıkıldım valla :o[/quote]
sıkılma kaya,sana bi video bak seyret şimdi süper bi olay...:)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=nbsD4PNp2rY[/URL]
bu barların adı savaş barları ayı ve boğalar :)
56206 uzerınde saatlık kapanıs tuzak degılse bızı saglam bır yukselıs trendınıe goturur tuzak ise tepkının sonu demektır