FDJİ 8500 üstü
Printable View
FDJİ 8500 üstü
[IMG]http://i42.tinypic.com/2uzv77b.gif[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;110279][B]vakit nakittir[/B] lem fXci...sende de vakitten bol bişey yok...diyarbakır karpızı kimi yatıyon 2 aydır.vakitin boldu yani demekki nakitinde bol...
yeme bizi yani :p[/QUOTE]
deşme yaramı midem bulandı full flat yamtmaktan :( dün aynaya baktımda gerçekten karpuza dönmüşüm yuhav . dalgılıçlık elbisesi olmaycak çistem dal diycek dalamaycam .dng Allah belamı verecek
[QUOTE=bull market;110274]Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hedef seviyelerime yaklaştık, 43600 lerde duruma göre flat yada devam, yada terse dönmek için karar vereceğim, zor ama hasta halimlede olsa takibetmeye çalışıyorum...
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/QUOTE]
geçmiş olsun
[QUOTE=bull market;110274]Piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hedef seviyelerime yaklaştık, 43600 lerde duruma göre flat yada devam, yada terse dönmek için karar vereceğim, zor ama hasta halimlede olsa takibetmeye çalışıyorum...
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/QUOTE]
geçmiş olsun dikkat edin saglık gbisi yok burundan ameliyat olmustum bende anca toparlanabildim..
[quote=bull market;110274]piyasayı takibedemiyorum, hastanelik odum dün ve 5 gün yatak istirahtliyim, fakat dayanamadım borsa yükselince dün fullediğim uzunlarla yola devam ediyorum..
Hayatta insanın sağlığı gibisi yok, herkese sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim....saygılar...[/quote]
üstat geçmiş olsun umarım iyisindir.
[quote=GOKHANFINDIK;110281]Baskı var diyecem ayıp olacak.[/quote]
baskı diye diye 43 bin üstüne attın piyasayı be gökhan :)
devam et baskıya 44 te alalım soluğu :)
geçmiş olsun abi :(
[QUOTE=traderx;110277]geçmiş olsun acil şifalar diliyorum....[/QUOTE]
[QUOTE=adalı54;110280]Gecmiş olsun Allah acil şifalar versin[/QUOTE]
Çok teşekkürler sn. trderx, sn. adalı54, herkese Allahtan sağlık diliyorum, inşallah atlatırımda tekrar forumda olurum, sanırım bir müddet ekran beni yorduğundan buralara sık uğrayamayacağım...saygılar....
Histem olarak yazıyorum zurnanın zırt dediği yerler buraları galiba
Sistem olarak uzun devam diyor
bizim 40 bin altında yılan diye bahsettiğimiz o zamanlar solucanmış demekki :)
şimdi anakonda olma yolunda :)
hacim artışı rekoru geliyor N kriz yaşadık.. rekor rekor ustune Hükümet bu rekorlar ile IMF ıle anlaşma falan imzalamaz imzalaması için baskı görmesi lazım baskı falan da yok niye imzalasın her şey çok güzel gidiyor sadece oyalar ama imzalamaz artık.