-
[quote=adalı54;110293]Histem olarak yazıyorum zurnanın zırt dediği yerler buraları galiba
Sistem olarak uzun devam diyor[/quote]
valla ilginç bir şekilde ben daha gider hissine kapıldım bugün..
demekki dönüş yakın :)
genelde olmazdı böyle çok çıktık düşeriz hissine kapılırdım ama piyasa benim dediğim seviyeden anında kopardı yukarı % 1..
-
[quote=fXci;110286]deşme yaramı midem bulandı full flat yamtmaktan :( dün aynaya baktımda gerçekten karpuza dönmüşüm yuhav . dalgılıçlık elbisesi olmaycak çistem dal diycek dalamaycam .dng Allah belamı verecek[/quote]
Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:
-
[quote=Larossıan;110297]Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:[/quote]
yüzme bilmeyen zaten dalmış demektir su üstünde kalabilmek mühim :)
-
[quote=YAVUZHAN;110296]valla ilginç bir şekilde ben daha gider hissine kapıldım bugün..
demekki dönüş yakın :)
genelde olmazdı böyle çok çıktık düşeriz hissine kapılırdım ama piyasa benim dediğim seviyeden anında kopardı yukarı % 1..[/quote]
.lelele
-
[QUOTE=Larossıan;110297]Ya yüzmesini bilmeyen nasıl dalacakki.:..::..::..:[/QUOTE]
tüple dalacak ilk zamanlar herşey süper gidecek emma mena mor derinlere daldımmı vurgun yiyecek :(
f(x) = BxK
x=O
-
öncü göstergem bundan sonrası köpük sinyali vermeye başladı..
ancak tüm periyotlarda ortalamaların üzerinde olduğumuz için temkinli olmak lazım..
-
bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...
-
1200 puan makas konusuna bi çare yok mu
imkb yetkilileri buna bi önlem almayacakmı
-
Arkadaşlar lütfen stop koymayı unutmayalım
-
5 kakalık çistem halen ralli modunda yuhav deli mi ne
-
[quote=abka;110302]bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...[/quote]
inşallah dogru cıkarda bızde nasıplenırız surda N kaldı .brv.brv
-
[QUOTE=truva;110303]1200 puan makas konusuna bi çare yok mu
imkb yetkilileri buna bi önlem almayacakmı[/QUOTE]
haziran vade sonu için 20 ay var belki çok düşükler hesap ediliyor ondan aşağıda olabilemezmi?