-
[QUOTE=temese;110287]geçmiş olsun[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;110288]geçmiş olsun dikkat edin saglık gbisi yok burundan ameliyat olmustum bende anca toparlanabildim..[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;110289]üstat geçmiş olsun umarım iyisindir.[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;110291]geçmiş olsun abi :([/QUOTE]
[QUOTE=simba;110282]Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum,sağlık herşeyden önemli burada daha çook fırsatlar var yeterki biz iyi olalım.En kısa zamanda aramıza dönmeniz dileğiyle[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110281]Baskı var diyecem ayıp olacak..dng.dngGeçmiş olsun bull market.[/QUOTE]
Geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bulunamayan değerli forumdaşlar, hepinizden Allah razı olsun, durumum iyi değil aslında, ekran beni fena yoruyor, az sonra çıkıcam forumdan, eksik olan ilacımı tedarik etmeye çalışıyorum buldurdum aldıracağım, en kısa zamanda aranıza dönmeyi istiyorum, hepinize sevgiler...
-
Türkiye'de piyasalar açısından IMF anlaşması büyük önem taşıyor. Son olarak
gündemde olan anlaşma ise en çok 2001 krizinin ardından 15 mayın 2001'deki
anlaşmayla karşılaştırılıyor.
2001'deki anlaşmaya bakıldığında borsa, dolar ve tahvilde şöyle bir tablo
ortaya çıkıyo:
[B]BORSA:[/B]
IMF anlaşmasından önce borsa 7 bin seviyesinden 13.300 seviyesine kadar
yükseliyor. Yüzde 90 prim yapıyor. Anlaşma sonrasında ise yüzde 48 düşüyor.
[B]DOLAR[/B]:
Anlaşmadan önce yüzde 16 düşüyor. Anlaşma sonrasında üç ayda ise yüzde 40
yükseliyor.
[B]TAHVİL:[/B]
Anlaşma öncesi yüzde 276 seviyesinden anlaşma gününe kadar yüzde 72 düşüyor.
Anlaşma sonrası yüzde 77'den yüzde 100 seviyesine kadar yükseliyor.
-
[quote=abka;110302]bende hisselerimi belirlemiştim..ama temmuzu bekliyorum..[B]garantibnk,vakıfbnk,tebnk,dyhol...[/B]bunları 3 ay önce belirlemiştim..ama temmuzdan önce asla almam...kanımca imkb-100 temmuza dogru tekrar tekrar 21-23.000 arasında son dibi yapacak..aynen 2001 deki gibi...[/quote]
Bi dahada davosa gelmem gibi olacak
ama bi daha bu fiatları bulacağımıza artık inanmıyorum
Kuş uctu geliyor bana
-
43250 den uzuna veda..flatim..dünkü zararlar çıktığı gibi,iyi karda oldu...sistem hala al da..sat gelinceye kadar beklerim..
-
sn bull market geçmiş olsun
-
[quote=bull market;110308]Geçmiş olsun dileğinde bulunan ve bulunamayan değerli forumdaşlar, hepinizden Allah razı olsun, durumum iyi değil aslında, ekran beni fena yoruyor, az sonra çıkıcam forumdan, eksik olan ilacımı tedarik etmeye çalışıyorum buldurdum aldıracağım, en kısa zamanda aranıza dönmeyi istiyorum, hepinize sevgiler...[/quote]
allah şifa versin. allah yardımcın olsun dualarım sizinle
-
bull market geçmiş olsun.
-
flat olarak bile geriliyoum pozisyonda olanlara allah sabır versin
-
43200 üzerini satıyorum yavaş yavaş.
kaldıracı en az önümüzdeki hafta sonuna kadar taşıyabilecek gibi ayarlıyorum.
stop yok bu sefer..
-
satan kalmayacak tavan olacak bizde malda kalacaz diye korkuyorm
-
43375FULL SHORT yeniden.Maliyet azaltıyoruz.En son short.
-
çünkü;6 mayıs sabahından beri 5 daklıklarda ilk uyumsuzluklar oluştu..ama bilirsiniz uyumsuzluklar adamı yer...