[quote=fXci;110307]haziran vade sonu için 20 ay var belki çok düşükler hesap ediliyor ondan aşağıda olabilemezmi?[/quote]
fdax ile dax suan fiyat olarak aynı sayılır
fdji dji arasında %0,005 lik fark var
bizde %3 fark biraz uçuk degil mi
Printable View
[quote=fXci;110307]haziran vade sonu için 20 ay var belki çok düşükler hesap ediliyor ondan aşağıda olabilemezmi?[/quote]
fdax ile dax suan fiyat olarak aynı sayılır
fdji dji arasında %0,005 lik fark var
bizde %3 fark biraz uçuk degil mi
%90 çıkıp %48 inse gene aynı yere geliriz.:D:D:dü:
5 kaka
mavi çızgının üstü ralli mod oluyor
[IMG]http://i42.tinypic.com/scrfyw.png[/IMG]
[quote=abka;110319]çünkü;6 mayıs sabahından beri 5 daklıklarda ilk uyumsuzluklar oluştu..ama bilirsiniz uyumsuzluklar adamı yer...[/quote]
çiğ - çiğ yer hemde :)
En büyük şelale niagara diye biliyorum.Ha işte ondan istiyorum full short.400 500 puan ver efg elini ayağını öpem.:..::DBaskı var 400de.:D:D:DBen böyle diyim de longlar kazansın bari.
itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?
[quote=GOKHANFINDIK;110324]En büyük şelale niagara diye biliyorum.Ha işte ondan istiyorum full short.400 500 puan ver efg elini ayağını öpem.:..::DBaskı var 400de.:D:D:DBen böyle diyim de longlar kazansın bari.[/quote]
takip ediliyorsun demek . çok tehlikeli bi durum .lelele
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
yok abka her yukselışte shotları giye giye shortsuz kaldık ortalıkta sadece tribunden seyredıyoruz N almaya elimiz gider N de satmaya çekirdeklerı aldık çitliyoruz.:..:
43400 long kapattım
üstüne çıkarsa yeniden long
43225 altına gelmeden short açmam
izleyelim biraz
[quote=SaNCaKTaR;110326]takip ediliyorsun demek . çok tehlikeli bi durum .lelele[/quote]
Beni vobta fbi bile takip edemez.:..::..::..:
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/qNE BEKLEMESİ YİNE SHORT AÇTIM BİLE (SAÇMALADIĞIMIN FARKINDAYIM AMA )
yok abi imf ye kadar flat ben ısrarcıyım