-
Size birşey diyim bundan 10 gün önce bir grafik bakıyordum matrikste gelecekte ne olabilir falan diye.Bir nokta kırılmıştı imkbde.Grafiği nerden geçirirsem geçiriyim kendimi avutup burası olabilir tepe diye düşünüyordum.Ama içimin bir köşesinde çok önemli bir yer geçilmiş diye bakıyordum.Grafiğe baktığımda aynen şunu görmüştüm imkb35000 görecek.Bunu ama ne foruma yazabildim korkudan ne de uygulayabildim.35000 e geldik şimdi o grafiğe yine bakıyorum.Benim algılamam 36000 gibi biryer diyor.Ama ben yine kendimi kandırıyorum tabi.Grafik 35000 gibi göstermişti ozaman.Şimdi yine 35000 diyor.
-
400 long 450 yine short.Longlar çok az geldi.Ben 400 ü kaldırmasam bu 500 e zor gelirdi.Bir 500 puan efg baba ayaklarını yıkarım.
-
[quote=abka;110325][B]itiraf edin[/B] ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
[B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
neye bakıpta shortlıycaz ya da shortlanır ki?
çok yükseldik mi diyeceğiz? bunun üst sınırı yok ki...uyumsuzluk mu diyeceğiz.bunu daha evvel burada yazmıştım RALLİ-ŞELALE modları ne aşırı alım-satım dinler ne uyumsuzluk.
SHORT yapan adam bence kumar oynuyor...ve kumarda hep kasa kazanır...dün günsonu az verince bile forumda bi anda shortlamalar başladı.bende diyorum ki kazın ayağı öyle değil.herkes bu yükselişe inanana kadar çekecekler yukarı.hala SHORT çu varsa yukarıya da BENZİN var demektir...
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...
-
-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
ben 43200 üzerinde başladım satışlara..
dün gece bolinger üst banttan taşarak kapanan dow dan soluklanma bekliyorum..
vob kısmında ise sadece öncü göstergem düşmeye başladı,ancak tüm periyotlarda ortalamaların üzerindeyiz..
bölgesel bir plase benimkisi..sistemli bir pozisyon değil..
-
[quote=SEYYAH;110334][B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
çok yükseldik mi diyeceğiz? bunun üst sınırı yok ki...uyumsuzluk mu diyeceğiz.bunu daha evvel burada yazmıştım RALLİ-ŞELALE modları ne aşırı alım-satım dinler ne uyumsuzluk.
SHORT yapan adam bence kumar oynuyor...ve kumarda hep kasa kazanır...dün günsonu az verince bile forumda bi anda shortlamalar başladı.bende diyorum ki kazın ayağı öyle değil.herkes bu yükselişe inanana kadar çekecekler yukarı.hala SHORT çu varsa yukarıya da BENZİN var demektir...
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...[/quote]
trene bakmak para kaybetmekten iyi imiş ıkı gundur sıfır işlem :..:
-
[QUOTE=SEYYAH;110334][B]itiraf ediyorum[/B] ben flatim :D
ki zaten görüldüğü üzere tam gaz gidiyor...SHORT çular yandım anam diye bağırana kadar almaya devam edecekler...[/QUOTE]
[B]demek istediğim;sistemlerin sat vermesini ,ona binaen kısa yapmayı bekliyorsunuz[/B](bende bekliyorum)...yoksa kısa pozisyondasınız demek istemedim...
-
[quote=abka;110325]itiraf edin ! herkes short bekliyor! değil mi?[/quote]
ben longum
-
43500 den kalan kısalarıda stopladım 3 seneden beri vobtayım ilk defa kaybettim
dönem dönem kazandım dönem dönem ufak zarar oldu ama 1 ay öncesine kadar totalde
kardaydım şimdi zararda.
7500 ytl zarar moralim çok bozuk
-
VOB 20 dk'lık.
Sistem sinyalleri. (alltaki grafik getiri eğrisi)
Ne kadar histemle trade edersek edelim, protföyümüzün yarısını en azından sistemle trade edelim. Bu yükselişte EW'ye göre 2 defa kesin bitti dedim. (Shortladım ve stopladım.) Ama sistem kazandırdı. Bu yüzden herkese önerim sistemle oynayıp arada histem karıştırmamak. Histem karıştırma konusunda problemlerimiz varsa bir hesapta sadece sistemle oynayıp (histemsiz), 1 hesapta ise histemle oynamak.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob15l.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/82/vob15l.png[/IMG][/URL]
-
Shortlamak zarar getirir dikkat etmek lazım flatta kalabilirsiniz kesinleşene kadar.44000 dikkat edin drenç var.
-
[quote=traderx;110340]43500 den kalan kısalarıda stopladım 3 seneden beri vobtayım ilk defa kaybettim
dönem dönem kazandım dönem dönem ufak zarar oldu ama 1 ay öncesine kadar totalde
kardaydım şimdi zararda.
7500 ytl zarar moralim çok bozuk[/quote]
bozma moralini,borsada kaybedilen borsada kazanılır..
tabi nerede hata yaptığını araştırıp,bulup bir daha tekrar etmeyerek..
kolay gelsin,başarılar..