Yaktın bizi pambık
[IMG]http://i44.tinypic.com/27ys76v.jpg[/IMG]
Printable View
Yaktın bizi pambık
[IMG]http://i44.tinypic.com/27ys76v.jpg[/IMG]
650 long 675 short trend yukarı ben 25 puan zor kazandım.Allah Allah.Full short.
Evet şu saatlerde iyiki buraya bakmaya ve piyasayı göz gözücuyla takibetmeye devam etmişim, uzunları kapadım, artık kaldıracıda ayrladım ve kısa girdim, benden bu kadar, bundan sonra bir müddet düşük kaldıraçla kısa kovalamaya devam edicem, bana iyi oldu bu seviyelere çıkışımız, kısada aklım kalacağına düşük kaldıraçla kısa taşırım içim rahat eder, herkese bol kazançlar saygılar...
vay anasını be :) tüm yükselişi izledim inanamıyorum yeni dank etti
eee şimdi hangi hissei alırsan 3-5 kar edersin dönemi varsa sırada ayvayı yedik
44 te menzil dahiline girdi..
43500 - 44000 aralığını örsünler birazda.
geceye kısa !!!
[QUOTE=YAVUZHAN;110343]bozma moralini,borsada kaybedilen borsada kazanılır..
tabi nerede hata yaptığını araştırıp,bulup bir daha tekrar etmeyerek..
kolay gelsin,başarılar..[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;110345]herkesin dikkat etmesi gerken şey, yazılan zararın edinilen tecrübeden büyük olmaması gerektiğidir.
umarım zararlarınızı çıkarırsınız.[/QUOTE]
[QUOTE=chn69;110351]sayın traderx 7500 tabiiki büyük zarar geçmiş olsun
geçen senede ben 75 bin zarar yazmıştım
ana para gittiği gibi kalan borcuda banka kredisi ile kapatmıştım
2 yıl daha krediyi ödeyeceğim
kendinizi biraz daha iyi hissetmeniz açısından yazdım[/QUOTE]
teşekkür ederim
kazanırken iyiydi pek birşey farkında değildikte kaybederken işin farkına varıyoruzki buradan kazanılan para hayır getirmez, çünkü sistem olarak kumardan hiç bir eksiği yok fazlası var, oda kaldıraç olayı
portföyün 4 te 1 gitti, sistem kutunun içindeki oyuncuların birbirinin cebinden parasını alması üzerine kurulu. kendim bu sıkıntıya düşünce daha önce parasını aldığım kişiler ne hissetmiştir diye düşündüm yazcaklar çok ama işte ben çıkıyorum. zararda olanlara sabır diliyorum.
[quote=fXci;110354]gacırt aininde 500 000 tl gibi zararı vardı yükselişte inşallah telafi etmiştir[/quote]
Geçmiş olsun herkese.750 long 825 800 short devam.
FX2000 programı için eksik dataları edinebileceğim bir site vs bilen var mı?
yoksa illa foreksi arayıp mı alacağız?
krizdeyiz.......
[url]http://www.freestockcharts.com/?Symbol=GLD[/url]
cok güzel bir site arkadaslar ama bilgisayarı cok iyi olmayanlarda sorun cıkartabilir boş vaktinizde inceleyin metastockun web tabanlısı gorsel olarakta cok güzel degisiklik isteyenler için tavsiye ederm..
[quote=Astatin;110356]Yaktın bizi pambık [/quote]
lem sıs zati kafam bozuk.dün risk almayalım diye sistemi terkettik dangalaklık paraylan değil tabii....dng.dng
meeel meeel bakıyorum şimdi.kaçan rakam an itibariyle 1.900 pıvan 1 günde...
kafamı duvarlara vuruyorum.
sistemin SAT vereceği falan yok.ara sıra açıp bakıyorum acaba SAT formülünde arıza mı var ya da bizim oğlan açıp sildi mi formülü diye (bekle ki gelsin SAT sinyali) :..: ama yok.formül sapasağlam oarada duruyor.
netgeo WILD seyrediyorum naapıym.sen nasılsın ne yapıyorsun? çoluk çocuk ev halkı nasıl asti? :p