buraya kadar geldikten sonra 45.000 göstermeden dönerlerse ayıp ederler yani..:)
Printable View
buraya kadar geldikten sonra 45.000 göstermeden dönerlerse ayıp ederler yani..:)
artık longcularda biraz strese girmeye baslamışlardır :)
44975de emir varsa ilk emir benimdir muhtemelen :)
Sisteme uyamamanın tek sebebi beyin tek taraflı algılayıp kendini toparlayana kadar(yani jeton düşene kadar)atı alan üsküdarı geçiyor.
[quote=jerfin;110368]buraya kadar geldikten sonra 45.000 göstermeden dönerlerse ayıp ederler yani..:)[/quote]
Ayucuk naber.Full short.
[quote=SEYYAH;110367]lem sıs zati kafam bozuk.dün risk almayalım diye sistemi terkettik dangalaklık paraylan değil tabii....dng.dng
meeel meeel bakıyorum şimdi.kaçan rakam an itibariyle 1.900 pıvan 1 günde...
kafamı duvarlara vuruyorum.
sistemin SAT vereceği falan yok.ara sıra açıp bakıyorum acaba SAT formülünde arıza mı var ya da bizim oğlan açıp sildi mi formülü diye (bekle ki gelsin SAT sinyali) :..: ama yok.formül sapasağlam oarada duruyor.
netgeo WILD seyrediyorum naapıym.sen nasılsın ne yapıyorsun? çoluk çocuk ev halkı nasıl asti? :p[/quote]
illede sistemin sat versin istiyosan yazşunu versin ondan kolay en var :)
if(c>0,1,0)=1...:..::..::..:
[QUOTE=furkan;110370]44975de emir varsa ilk emir benimdir muhtemelen :)[/QUOTE]
ben 45.000 girdim...:..:dng
43.300 altı kısa.
[QUOTE=jerfin;110374]ben 45.000 girdim...:..:dng[/QUOTE]
benim hikayem var öyle tam rakama emir girmekten dolayı o yuzden hep altına girerm..25puanla kısalayaamamıştım 1kere onun acısından dolayı hep 975 girerm:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110372]Ayucuk naber.Full short.[/QUOTE]
ne shortu yaa..:D daha show yapmadılar... show izlemek istiyorum beennnn .dng
[quote=Larossıan;110371]Sisteme uyamamanın tek sebebi beyin tek taraflı algılayıp kendini toparlayana kadar(yani jeton düşene kadar)atı alan üsküdarı geçiyor.[/quote]
ne üsküdarı atı alan uranüse vardı beaaa
Tekrar merhaba saat 14.00 de geçen günkü hareketi yapıp tekrar 1000 puan basarlar mı ne dersiniz?