Çarpılmamak için kesin dönüş sinyali gelene kadar beklemek lazım.
Printable View
Çarpılmamak için kesin dönüş sinyali gelene kadar beklemek lazım.
[QUOTE=unlimitted;110476]belli bir güne kadar çekiyor...
teşekkürler yine de.[/QUOTE]
Saatlik peryotların altındakileri zaten belli güne kadar çeker. Tam olmaz. Yeni çubuk geldikçe en baştakini siliyor programalr otomatik olarak.
altın 920 yi kırdı gibi ama gel gorki dolar düşüyor
bakalım baybars haklı çıkacakmı
[quote=activex31;110482]altın 920 yi kırdı gibi ama gel gorki dolar düşüyor
bakalım baybars haklı çıkacakmı[/quote]
baybars bu trendde çok iyi ters indikatör oldu
bu saatten sonra haklı olsa kaç yazar elbet dönecek birgün
FDJ bizim zirve yaptığımız yerde ama biz 500 puan aşağıdayız..satış baskısı var (Copy Right: Gökhan)
Gokhan nerde işlemlerınıde göremiyorum Tera geçmıyor ekrandan :)yatdı yıne pusuya tılkıler vadısı mısalı :)
[quote=SaNCaKTaR;110485]Gokhan nerde işlemlerınıde göremiyorum Tera geçmıyor ekrandan :)yatdı yıne pusuya tılkıler vadısı mısalı :)[/quote]
800 den şort ykalasan sende yatardın:..::..: ben 525 den yakaladım..beton çivisi ile çakılmış gibi koltuğa yapışığım
43 bin altına sarkarsak çok net bir sinyal gelecek ve haftaya taşınarak ciddi bir potansiyel elde edilebilir bence..
vay anasını .... hayatımda hiç açmadığım kadar pozda kısayım .. 43825-43800 -43600 ...den satışlarım var ...en kötü günümüz bugün olsun .... hahaha:D
haziran vadede 20.000 de falan uzlaşacağım bu p____ lerle... :D:D
durmak yok yola devam.
[QUOTE=Astatin;110486]800 den şort ykalasan sende yatardın:..::..: ben 525 den yakaladım..beton çivisi ile çakılmış gibi koltuğa yapışığım[/QUOTE]
sıkı tutun patroon ....:o :o :o
MBM yok galiba..ben diyeyim yerine... 60 dklıkda feci uyumsuzluk var