[quote=selçuklu;110490]sıkı tutun patroon ....:o :o :o[/quote]
yaw sende birşeyler çiziktir...yılanın mavi kuvvetler yani ayu dostu olanından..timsah olabilir, sıçan olabilir çiz bişi işte..yoksa biz "sıçan" olacağız:D
Printable View
[quote=selçuklu;110490]sıkı tutun patroon ....:o :o :o[/quote]
yaw sende birşeyler çiziktir...yılanın mavi kuvvetler yani ayu dostu olanından..timsah olabilir, sıçan olabilir çiz bişi işte..yoksa biz "sıçan" olacağız:D
sistem sinyalleri bende şu şekilde 5 dk satta ..... 5dk üstü yıllığa kadar alda .. hahahhahahahha :D :D :D
[quote=selçuklu;110488]vay anasını .... hayatımda hiç açmadığım kadar pozda kısayım .. 43825-43800 -43600 ...den satışlarım var ...en kötü günümüz bugün olsun .... hahaha:D
haziran vadede 20.000 de falan uzlaşacağım bu p____ lerle... :D:D[/quote]
yılanın başını solucanken ezecen yoksa sahibine diklenir böyle :)
dow bu akşam ters / yüz kapayacak diyorum..
kısa kalıcam gece kesinleşti artık,hatta haftasonuda kısa..
iş bankasının alıp sattığı endeks kontrat miktarı sadece bugün için 100.000i geçti.
şaka gibi...
GOkhan dan yorum beklıyorum ama sınmış kıs kıs gülüyorrrr
EFG doymuyor almaya ya...hala alıyor...ne işkembesi varmış arhadaş...yedi yedi hala yiyor...bunun kusması nasıl olur acaba????????
[quote=SaNCaKTaR;110497]GOkhan dan yorum beklıyorum ama sınmış kıs kıs gülüyorrrr[/quote]
yerine ben yapayım
175 long 200 short 175 long 275 short 250 275 short.
alayı full.
:D
[QUOTE=Astatin;110492]yaw sende birşeyler çiziktir...yılanın mavi kuvvetler yani ayu dostu olanından..timsah olabilir, sıçan olabilir çiz bişi işte..yoksa biz "sıçan" olacağız:D[/QUOTE]
ahanda dow haftalık .... bu grafa göre .. haziran kesmez .. ekim vade kısa olmak gerekir .. ... :D :D :D :D
[URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=adszqha.jpg][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/1108/adszqha.jpg[/IMG][/URL]
[quote=SEYYAH;110498]EFG doymuyor almaya ya...hala alıyor...ne işkembesi varmış arhadaş...yedi yedi hala yiyor...bunun kusması nasıl olur acaba????????[/quote]
aynı anda kusuyordur o zaten..
Kendime ben de inanamadım 43100 gördük vermedim 200 300 400 500 600 700 derken inanıyordum pozisyonuma ve bekledim taa 700 e gitti oha falan oldum.Var bir bit yeniği.Önceki tepe görmeden vermeme kararı aldım.Hiç pozisyon bozmadım.Baktım veriden sonra güzelce yerleştirdiler.450 den long yaptım ama hepsi gerçekleşmedi.Sonra 475 e daha az adet verdiğim için sonra da 450 deki adetler gitti.Ben de az kısa kaldı sonra 375ten hepsini ekledim.Tam 100 e geliyor elim gidiyor gidiyor geliyor.Dedim bu sefer alacam 125 ten longladım.175 ten güzelce yedirdim.Geceye böyle kalacam çok yüksek ihtimal işlem yapmam artık.Momentum azalıyor hacim azalıyor.Yemeyin bunları artık düşerken maliyet düşürcez diye longlayanların sesini çok duyacaz.İki hafta sonra da battık seslerini duyacaz.O yüzden artık long riskli.Geceye kesin shortum.Kimse bozamaz bunu.Nasdaq iki gündür veriyorlar.Düşüşü önceden görüyor.Full shorttttttttttt.Bugünkü kar da çift haneli oldu.Baskı var vobta.Öyle bakmayın farkın azaldığına gel gel bunlar.
43100 son bu delik deşik olacak birazdan.Delecekler orayı.