açlışta boyle yapcaklarını bılıyodum. ama ilerlyen vakitte düşeriz diyorum.
Printable View
[QUOTE=hexen;21418]bende kısayım ama dow düştü diye düşcez dememek lazım. sistemim 3 elemandan olusuyo 2 si sat verdi 1 i vermedi[/QUOTE]
1 i hala sat vermedi
[QUOTE=hexen;21418]bende kısayım ama dow düştü diye düşcez dememek lazım. sistemim 3 elemandan olusuyo 2 si sat verdi 1 i vermedi[/QUOTE]
1 i hala sat vermedi
[QUOTE=enorton;21467]Bu sefer yükseliş sahte değil mi sizce?[/QUOTE]
uyumsuzluk varsa sahte diyorum ben.. uyumsuz uyumsuz yükseliyorsa veya düşüyorsa...
sabahki o harekette yoktu uyumsuzluk..
ama anlamsızdı o ayrı...
[QUOTE=enorton;21467]Bu sefer yükseliş sahte değil mi sizce?[/QUOTE]
uyumsuzluk varsa sahte diyorum ben.. uyumsuz uyumsuz yükseliyorsa veya düşüyorsa...
sabahki o harekette yoktu uyumsuzluk..
ama anlamsızdı o ayrı...
ellerinde cok boyutlu bir sistem var, sistemlerin yuzde 90 nini terse yatirmak icin basitten karmasiga. dikkat edin.niye derseniz bende neden 43075 dondu derim.
ellerinde cok boyutlu bir sistem var, sistemlerin yuzde 90 nini terse yatirmak icin basitten karmasiga. dikkat edin.niye derseniz bende neden 43075 dondu derim.
sayin abka sizin sistem sata gelmedimi her ikiside negatif degilmiydi 9.30 itibariyle.
sayin abka sizin sistem sata gelmedimi her ikiside negatif degilmiydi 9.30 itibariyle.
[QUOTE=mbm;21470]675 den kısa tekrar.. sapıttılar iyice... vadeli ve spot...[/QUOTE]
400 tekrar uzun... volalite arttı iyice...
iki tarafada sert kırılım olabilir...
kırıldıgında doğru yönde olmak önemli....
[QUOTE=mbm;21470]675 den kısa tekrar.. sapıttılar iyice... vadeli ve spot...[/QUOTE]
400 tekrar uzun... volalite arttı iyice...
iki tarafada sert kırılım olabilir...
kırıldıgında doğru yönde olmak önemli....