Yok artık... Ayuların ayusu olarak ben dahi bu kadar da olmass diyorum. Ne bu yaaa?
Printable View
Yok artık... Ayuların ayusu olarak ben dahi bu kadar da olmass diyorum. Ne bu yaaa?
10820 değdiği an sanal long.
kanser olacam ya.
10834 den aldım, 10 puanmı bekliycem.
fdji 10834 sANAL LONG.
[QUOTE=kayahan;36404]BAK VOBCU KARDES SANA IYILIGIM OLSUN!!!
BI KIYAGIMI UNUTMA!!!! YARIN EKIM VADELI 100 LOT $ KONTRATI AL.
SABAH SEANS ACILIR ACILMAZ.!!! PERSEMBE GUNU OGLEDEN SONRADA SHORTLA!! EN AZ 2000 YTL'YI CEP'E INDIR.!!
SAKIN CUMAYA BIRAKMA MALLARI YOKSA ALDIGINI VERIRSIN!!!.lelele.dng.dng[/QUOTE]
valla spk ip nodan bulup ceza vaeriyor bilginiz olsun :D ciddiyim
[QUOTE=jelibon;36414]10820 değdiği an sanal long.
kanser olacam ya.
10834 den aldım, 10 puanmı bekliycem.
fdji 10834 sANAL LONG.[/QUOTE]
GERİDE KALDI Bİ DAHA YAZAYIM BURAYA 10834 LONG. SANAL.
[quote=mavi;36369]Dji te 10.850 de 2 destek var.Gariptir ki nerede zor destek direnç var kırılması aşılması zor olan, endeksler oraya meyl ediyorlar(Korku ve Coşku bu olsa gerek).Bu gelişmelere ister şantaj ister teknik diyelim, fiyatlar ben resmimi çizerim diyorlar sanki.
Merakla izleyeceğim bölümü yeni başlıyor.Zıplayacakmı buradan yoksa saatlikleri aşırılık bölgesine getirene kadar oyalanacakmı?
Bol şanslar...[/quote]
Senimi kıracağız deyip hem zıpladı hemde saatlikleri rahatlatmak için geri geldi desteğine.Son durak, son şantaj 10.660 civarında bakalım o kadar şantajı göze alacaklarmı?
22.00 sularinda toparlanmisti son bir saatte birsey mi oldu yine.
ne oldu şimdi ? bugün vadelide halka arzı gerçekleştirenler , böreyi fırına verdiler. yarin teslli olarak uzunda geceye girenlere iftarlık verecekler. yarin gaplı açılışlardan sonra sistemler niye böyle oldu diye yeniden format attırmak gerekecek.
[QUOTE=jelibon;36375]sp destekler 1205, 1190, 1170, 1156, 1133.
dirençler 1235, 1263, 1275, 1290, 1313.
Dow destekler 10500, 10683, 10827.
dirençler 11250, 11400, 11500, 11750, 11867.
Nasdaq destekler 2155, 2100, 2070.
dirençler 2200, 2239, 2269, 2303, 2318.
sevgiler.[/QUOTE]
geride kaldı, resmi daha iyi görmek için.
şimdi dün kanımca kapalı olan Japonya iyi bir eksi yazar.
bu da dow future ın bugünkü gibi artı seğretmesini engeller.
sevgiler.
[QUOTE=nyse-dj;36418]22.00 sularinda toparlanmisti son bir saatte birsey mi oldu yine.[/QUOTE]
Sn nyse
Önce Paulson sorulan sorulara cevap verirken kekeledikçe dowa verdiler. Toplantı bitince iyi bişeyler duyarız umuduyla aldılar. Üyelerin dikkatlerinin wall street ten sokaktaki vatandaşa döndüğünü duyunca tekrar verdiler.:)
Bana göre kısa vadede aşağıya bi 400 puan daha var dow için bu durumda.
Sayın jelibon un 10.500 desteğiyle hemen hemen yakın.
[QUOTE=catedral;36422]Sn nyse
Önce Paulson sorulan sorulara cevap verirken kekeledikçe dowa verdiler. Toplantı bitince iyi bişeyler duyarız umuduyla aldılar. Üyelerin dikkatlerinin wall street ten sokaktaki vatandaşa döndüğünü duyunca tekrar verdiler.:)
Bana göre kısa vadede aşağıya bi 400 puan daha var dow için bu durumda.
Sayın jelibon un 10.500 desteğiyle hemen hemen yakın.[/QUOTE]
tesekkurler
bizde geride kalan o biraktiklari buyuk boslugu doldururuz herhalde
Böylesine tozlu-dumanlı havalarda sistemleri ala getirenlerin , kimliklerine , nitelik ve niceliklerine bakmak gerekir. Topiklerde yatırımcılar birbirlerine luzumsuz saldırırken onlar önümüzdeki planları devreye koyuyorlar. DOW meşrutiyetini kaybetmiştir. Bu kadar kriz yaşamasına karşılık şu durumda bile bütün piyasalardan daha dirençlidir her şeye rağmen.
Nedeni çok basit. Büyük hedge fonlar DOW da aşırılıga kaçtıklarında gelişmekte olan piyasalardan çıkamazlar. Önce buraları halletsinler sonrasında dow un icabına bakarlar.
Boşluk kapamaya niyetleri varsa bunu yarın görebilecekmiyiz, eğer niyet varsa zaten yarın göremesekde perşembe görürüz heralde, ben ihtimal vermiyorum, ama kesin konuşamıyorum, sadece ihtimal vermiyorum diyorum, bakalım göreceğiz.
Benim dow için seçime kadar olan görüşlerimde bugün değişiklik oldu, daha evvel 11000 üzerinde çok kalamaz dediğimde yanılmışım, seçime kadar geçen gün gördüğü 10461 en düşük seviyesi olarak kalacak bence, aşağıya sarkmalarla korkacağız, ama sinirleri sağlam olan korkmazsa kazanır diyorum.
Buna göre, biz bayramdayken dow yüksek ihtimal yukarı denemelerine başlayacak, ve nihayetinde bu yukarı hareket seçim zamanı, önce veya sonra artık, orasını bilemem, 11800-12000 seviyelerini görecektir diyorum.
Bu değişikliğe gitmemde önemli etken seçim dir, bir ay kala seçim kampanyaları başlar, işte o zaman borsaya dönüp bakan olmaz, bazı arkadaşlarında dediği gibi, olumlu algılatma olması yüksek ihtimal, fakat hep yüksek ihtimalle yükselmiyor borsalar, ben sadece saf değiştirdim, aşağı beklentimi bir süreliğine askıya aldım, umarım bu hafta bu beklentimide çöpe atmazlar diyorum:) , sapık bunlar sapık, seçim falan hikaye önemli olan para derlerse ve herkes kendi arkasını kollamaya başlarsa, hiç görmediğimiz bilmediğimiz şeylerde olabilir, az bir ihtimal, ama ihtimal işte o kadar, ihtimal olarakda kalacak diyorum, bugünden itibarende yükselişe başlayacağımız günü iple çekmeye başlıyorum:) , saygılar.
Jelibon sen ne dersin? gidermi bu dow 12000 e?:rolleyes:
Yarın dow futur artı olur açılış kötü olmaz tahminimce, ama ilerleyen saatlerde ne olur, dow futur tekrar eksiye geçerse dow artı açılmazsa neler olur? şimdiden bu bilinmediğine göre bizimde düşeceğimiz kesin değil diyorum, o yüzden ihtimal olarak, yarın önce hafif eksi açılış, sonra artıya geçiş, sonrada günü ekside kapanış şeklinde sersem seri birşeyler olabilir diyorum, başka ne olsun bu piyasada:) saygılar.
[QUOTE=bull market;36427]Jelibon sen ne dersin? gidermi bu dow 12000 e?:rolleyes:[/QUOTE]
Jelibon ne der bilmiom ama ben zor derim:) Araya atliim hemen:)
Mccain dahi bu planda iyileştirmeler yapılması gerektiğinden bahsediyormuş.boks.
Bizim piyasa belki cuma günü takas avantajından dolayı tepki yapabilir. 9 gün var. Yarında dowun bu kapanışıyla ilginç olur. Tatiden önce takas için son gün. Pazartesi takas yok. Bunlarıda hesaba katmak lazım.
bull market dostum dow nereye gidecekse gitsin orta uzun vadede. biz sabah 9.29 da fdj ne olur ona bakalım. :)
[quote=Nohamura;36415]valla spk ip nodan bulup ceza vaeriyor bilginiz olsun :D ciddiyim[/quote] BANA SPK FALAN SOKMEZ!!! BURASI AVRUPA YANI BEN GURBETCIYIM!!! IP NUMARAMI BULSA NE YAZAR!!!.lelele.lelele
CITIBANK BATIK LEHMANIN BATIK KAGITLARINI SATMIS MILLETE!!!! ONA BILE GIK CIKARAMIYOR!!! .dng.dng
[QUOTE=xxxx;36433]bull market dostum dow nereye gidecekse gitsin orta uzun vadede. biz sabah 9.29 da fdj ne olur ona bakalım. :)[/QUOTE]
yatay bıktım .dng az trend az
[QUOTE=catedral;36430]Jelibon ne der bilmiom ama ben zor derim:) Araya atliim hemen:)
Mccain dahi bu planda iyileştirmeler yapılması gerektiğinden bahsediyormuş.boks.
Bizim piyasa belki cuma günü takas avantajından dolayı tepki yapabilir. 9 gün var. Yarında dowun bu kapanışıyla ilginç olur. Tatiden önce takas için son gün. Pazartesi takas yok. Bunlarıda hesaba katmak lazım.[/QUOTE]
Ahh eşşek kafam, sizi nasıl atlıyorum her seferinde aklım almıyor, halbuki sizede soracaktım inanın buna, ama sizde çok aralı yazmayın bazen unutturuyosunuz kendinizi.
Takaslara göre bakmakda benim hiç aklıma gelmezdi, iyi oldu hatırlattığın, şimdi son gün yarın, bi daha taaa Cuma gününe kim öle kim kala:))), dediğinzi doğru, hatta dünya belkide fezaya çıkacak, belkide dibin dibinin dibini görecek, evet yarından başlayabilir oyunlar.
Ama benim açımdan bakıncada işler fena değil, bayram tatilinden sonra 12000 in yolunu tutmuş ve yarı yolu geçmiş bir dow görebilirizde, olmazsa bizim imkb boğaları bayram sonrası kesime gider olur biter, iş bu kadar basit, saygılar.
[QUOTE=xxxx;36433]bull market dostum dow nereye gidecekse gitsin orta uzun vadede. biz sabah 9.29 da fdj ne olur ona bakalım. :)[/QUOTE]
Onuda sabah görürüz nasılsa, ama tahmin istiyorsan yazdım zaten artı olur dedim:) olmazsada canı sağolsun, sabahın köründen dip yapacak hali yok ya:D, saygılar.
[B]DAX (Performance-Index)[/B]
[LIST][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1','')"]Intraday[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart90','')"]3 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart180','')"]6 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart365','')"]1 Jahr[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1095','')"]3 Jahre[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart3650','')"]10 Jahre[/URL][/LIST]
[IMG]http://wp1.vhb.de/asp/wpcharts.asp?tmpl=hb_pro&ldspl=0&o=h&hilo=1&h=280&w=440&sn=50&exptime=60&bb=1&bb_days=20&bb_sd=2&macd=1&macd_l=26&macd_s=12&mom=1&mom_days=20&wi=114&sym=DAX.IND&bc=180[/IMG]
Cuma 17:10 da pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
[B]Dow Jones Industrial[/B]
[LIST][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1','')"]Intraday[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart90','')"]3 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart180','')"]6 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart365','')"]1 Jahr[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1095','')"]3 Jahre[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart3650','')"]10 Jahre[/URL][/LIST]
[IMG]http://wp1.vhb.de/asp/wpcharts.asp?tmpl=hb_pro&ldspl=0&o=h&hilo=1&h=280&w=440&sn=50&exptime=60&matype=3&avg1=38&avg2=200&bb=1&bb_days=20&bb_sd=2&macd=1&macd_l=26&macd_s=12&mom=1&mom_days=20&wi=114&sym=I:DJI.DJX&bc=180[/IMG]
[QUOTE=mavi;36441]Cuma 17:10 da pozisyonda kalmayı düşünen varmı?[/QUOTE]
cok risk amma cumaya var cok
Doğru soru şu olsun, 26 Eylül 2008 Cuma günü, 17:10 a kadar Kongreden geçip geçmediği haberi gelmezse pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
Bir de daha öncede sordum ama ben rastlamadığım için tekrar sorayım.Senatonun kongre kararını(olumlu olursa) ne zaman görüşeceği haberini okuyan varmı?
Limitin %15 'e bayram sonuna kadar çıkartılması midemi bulandırıyor da...
Uzakdoğu ne yapacak bakalım uzakdoğu düşer sonra toplarsa iş başka olur, dax açılana kadar kötü olabilirizde, yinede bugün görülen en düşük seviyeler 43500 leri açılışta aşağıya geçmeyiz diyorum bakalım, saygılar.
Bu gün vadeliyi dikkatli gözlerle inceleyenler , büyük eller tarafından en büyük halka arzın yapıldıgını gördüler. Şimdi durduk yerde bunu neden yaptıklarının cevabını saglıklı tespit edebilenler , bayram sonrasının ve yarin ne olabileceginin yanıtını daha kolay bulurlar.
[QUOTE=mavi;36446]Limitin %15 'e bayram sonuna kadar çıkartılması midemi bulandırıyor da...[/QUOTE]
abi nolursa olsun akşama flat şart
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/3097/screenhunter2rf9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img385/screenhunter2rf9.jpg/1/][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/screenhunter2rf9.jpg/1/w823.png[/IMG][/URL]
ben ortalamadan döner diyorum......
yataya devam..BUGÜN CUMA İÇİN....
Pazartesi yükselmeye devam..........
[QUOTE=cbaykus;36450]
ben ortalamadan döner diyorum......
yataya devam..BUGÜN CUMA İÇİN....
Pazartesi yükselmeye devam..........[/QUOTE]
44300 asağısı olmazmı yarın yani ?
[QUOTE=mavi;36444]Doğru soru şu olsun, 26 Eylül 2008 Cuma günü, 17:10 a kadar Kongreden geçip geçmediği haberi gelmezse pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
Bir de daha öncede sordum ama ben rastlamadığım için tekrar sorayım.Senatonun kongre kararını(olumlu olursa) ne zaman görüşeceği haberini okuyan varmı?[/QUOTE]
Sayın mavi
Sanıyorum kongre karar için cuma günü toplanacak. Olumlu çıktığı takdirde
senato 1 hafta sonra toplanacak diye hatırlıyorum. Bu kadar haber bombardımanı içinde yine hatırladığım kadarıyla perşembe günüde Fanni ve Fredi kabusu ile ilgili bir daha sözlüye kalkacaklar.
Ben bu planın kabuledilebilir olmadığını öngördüğüm için muhtemelen kapanışta bir miktar short girebilirim .. Kabul edilsede dahi beklenti bitti.. Önümüzdeki problemlere bakalım mantığıyla yine satış gelebileceğini düşünüyorum.
[QUOTE=mavi;36444]Doğru soru şu olsun, 26 Eylül 2008 Cuma günü, 17:10 a kadar Kongreden geçip geçmediği haberi gelmezse pozisyonda kalmayı düşünen varmı?
Bir de daha öncede sordum ama ben rastlamadığım için tekrar sorayım.Senatonun kongre kararını(olumlu olursa) ne zaman görüşeceği haberini okuyan varmı?[/QUOTE]
Haberi okumadım görmedim, ama buraya bir yazı yapıştırdım okuduysan, tam bizim piyasa kapanıyor konuşma yapıyor amcalar, ayın 24 ünnde kongreye sunum var zaten, demekki bu sunumdan sonra 26 sında kongereden onay için görüşülmesi normal, sunum olmadan kongrede karar varılacağına ihtimal vermek güç, yinede Cuma gününden önce olumlu veya olumsuz kongre görüşmeleri piyasaları etkileyebilirde, kavgalar gürültüler vs. vs.
Sonuçta öyle yada böyle bu ABD ekonomisi için son tutnacak dal gibi bişey oldu, bide iyi tutnursa, bide ümitlenirlerde Tanrıya kalan işlerimizde Tanrı bize yardımcımız olmaya başladı gazları verilirse ki ben öyle olacağını tahmin ettim zaten, bu işin sonu çokda kötüye bağlanmayacaktır, hemde seçim öncesi;), saygılar.
Pardon, bernanke sunumunu 24 Eylülde, yani yarın yapacakmış 25 inde başka konuşma var.
24 Eylül (TSİ 17:00) Bernanke kongreye sunum yapacak.
25 Eylül (TSİ 19:00) Paulson ve Bernanke bilgilendirme konuşması yapacak.
[QUOTE=catedral;36452]Sayın mavi
Sanıyorum kongre karar için cuma günü toplanacak. Olumlu çıktığı takdirde
senato 1 hafta sonra toplanacak diye hatırlıyorum. Bu kadar haber bombardımanı içinde yine hatırladığım kadarıyla perşembe günüde Fanni ve Fredi kabusu ile ilgili bir daha sözlüye kalkacaklar.
Ben bu planın kabuledilebilir olmadığını öngördüğüm için muhtemelen kapanışta bir miktar short girebilirim .. Kabul edilsede dahi beklenti bitti.. Önümüzdeki problemlere bakalım mantığıyla yine satış gelebileceğini düşünüyorum.[/QUOTE]
Bayram öncesi bizde satış gelipde tekrar dipleri test etme ihtimali var mı sizce sn catedral? pekde o kadar yukarda değiliz diye sordum? birde gelişmişler ve gelişmekte olanlarda ayrışma olacağı beklentiside var, tüm bunlar olumsuzsa, olumlu ne olacak bizde? sakın fiyatlar olmasın? saygılar.
Sayın catedral ve Sayın bullmarket,
Yanıtlar için teşekkürler.
Sayın catedral, mantıklı bir yaklaşım beklenti bitmiş olur yaklaşımı.Fakat ısrarla Senatonun ne zaman görüşeceğini sorma nedenim de bu zaten.1 hafta sonra toplanacaklarmış hatırladığınız kadarıyla.Şimdi daha fazla endişeleneceğim sanırım %15 ten dolayı.Uzun süredir orta vade görüşlerimiz uyuşmasına rağmen önümüzdeki 1-3 ay için Ayı postumu rafa kaldıracağa benzerim.Belki görmek istediğim resme bakmak ya da artık sıkıldığım için aynı resme bakmaya, resim değiştirmek istiyorum duygusal olarak.Bayrama ise %15'in kısa süreli bilinçlice konulduğu şüphemden dolayı ya flat ya da sembolik bir pozisyonda girmeyi düşünüyorum.Cuma günü bakacağım haftalık ve günlük grafiklerin söylediği yönde.
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=bull market;36455]Bayram öncesi bizde satış gelipde tekrar dipleri test etme ihtimali var mı sizce sn catedral? pekde o kadar yukarda değiliz diye sordum? birde gelişmişler ve gelişmekte olanlarda ayrışma olacağı beklentiside var, tüm bunlar olumsuzsa, olumlu ne olacak bizde? sakın fiyatlar olmasın? saygılar.[/QUOTE]
Yarın zaten dow bu şekilde kapatmasada takas avantajından dolayı piyasa satış yiyecekti. Perşembe ve Cuma bedava. Perşembe günü için gelişmeleri izlemek lazım. Ama Cuma günü muhtemelen piyasada mal alınacaktır. Cuma akşamı olaki kongreden olumlu bir haber çıktığı takdirde pazartesi günü yarım seansta dipten aldıkları malları kolaylıkla halka arz edebilirler.
42.500-40.500 aralığı için 1.5 seans yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Ayrışma diye bişeyin sözkonusu olacağını düşünmüyorum zaten. Nereye ayrışıyomuşuz :)
[QUOTE=mavi;36456]Sayın catedral ve Sayın bullmarket,
Yanıtlar için teşekkürler.
Sayın catedral, mantıklı bir yaklaşım beklenti bitmiş olur yaklaşımı.Fakat ısrarla Senatonun ne zaman görüşeceğini sorma nedenim de bu zaten.1 hafta sonra toplanacaklarmış hatırladığınız kadarıyla.Şimdi daha fazla endişeleneceğim sanırım %15 ten dolayı.Uzun süredir orta vade görüşlerimiz uyuşmasına rağmen önümüzdeki 1-3 ay için Ayı postumu rafa kaldıracağa benzerim.Belki görmek istediğim resme bakmak ya da artık sıkıldığım için aynı resme bakmaya, resim değiştirmek istiyorum duygusal olarak.Bayrama ise %15'in kısa süreli bilinçlice konulduğu şüphemden dolayı ya flat ya da sembolik bir pozisyonda girmeyi düşünüyorum.Cuma günü bakacağım haftalık ve günlük grafiklerin söylediği yönde.
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
Sayın Mavi
Esasında var ya... Cuma günü itibariyle alınacak her pozisyon zar atmadır. Teknik temel hiç bir şeyin geçerli olabileceğini düşünmüyorum.
15 Eylül haftası tüm teknikler ala gelmişti. Bir hafta önce F&F e el konmuştu. Paulson batırılamayacak kadar büyük demişti Lehman için !
Burda bir projeksiyon çizersiniz. Ya tutar ya tutmaz. Aslında en doğrusu flat yada çok az bir kontratla düşündüğünüz yönde girmektir.
O zaman bu mantığa göre sn catedral, yarın sabahtan açılış 42500 olur, madem öyle 42500 üstünde neden para veriyim ben borsaya? yanlışmıyım?
Sn. mavi nin yaklaşımını benimsemek lazım heralde, çünkü haftaya görüşülmesi yüksek olasılıksa, haftayada biz tatiliz, açıldığımızda da beklenti bitmiş olacak, o zaman bun göre takılmalı işte, yada fazla takılmamalı:) saygılar.