bence zor bi gündü ama iyi bitti...
iyi akşamlar ..:))).brv.lelele
Printable View
bence zor bi gündü ama iyi bitti...
iyi akşamlar ..:))).brv.lelele
[quote=saraylı;373868]cebimi veremiyorum..
burdan rahatça yazın...ama şunu diyeyim gündüz piyasayı takip edemiyorsanız,hiç bu işi yapmayın bence...[/quote]
teşekkür ederim ilginiz için
çok zor bır gundu..fecı dısıplın ıstedı...
herkese hayırlı akşamlar...
ben de sistemime ihanet ettim ve acımadan cezayı kesti 300 puan zarar ile kapadım günü buna da şükür sistem 67550 de geçici sat yakıyordu sonra 600 de kayboldu bende sinyal netleşmeden 500 den bastım shortu tabiki :( sonra baktım geçici sinyal iptal olunca ancak kapadım 800 den:( tekrar long açmam gerekirdi mutlaka ancak dışarı çıkmam lazımdı mecburen poza giremedim neyse kısmet işteüüüüüüüüü sağlık olsun
İyi kapatmış geceye long hürmetler dostlar
[quote=akillipara;373867]Çok teşekkürler bilgi için. yüce bilgin google'a sorunca bile bulamadığım bu altyapıyı nasıl temin edebiliriz? hangi aracı kurum veya veri yayıncısı sunuyor?[/quote]
Bildiğim kadarıyla gedik ve tera kullanıyordu bu yazılımı.Halen kullanıyorlar mı bilmiyorum.
sistem güzel gidiyorda işte para ve en önemlisi de disiplin lazım :o bide 5 kere 68*** leri kırmayı denemişti ve kırdığında pis gideceğide belliydi ordan bile atlanabilirdi aslında :(
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/13491.jpg[/IMG][/URL]
[URL]http://c1109.hizliresim.com/11/9/8/16177.png[/URL]
ust banda kadar gidermi acabaaa
Normalde seans kapandıktan sonra analiz yapardım da 1923 gibi sistem olunca insanın analiz yapası gelmiyor ki niyemi tutmuyoda ondan :)
emekleriniz için teşekkürler
malum 25 mesajı tamamlamak lazım
:(
erkenden gelip yerimi aldım ben
obama konuştu +30/-50 ve şu an +30 tekrar dowF
hobaa
caponlar artıya geçti
-100 puan dow, - gap getirmez sanırım
getirsede 2 dk sonra artı olcek olan 100/300 puan eksi gap getirir
terste kalmak ne kötü oluyomuş yaww
dow f coştuu
[quote=kulmer;373919]dow f coştuu[/quote]
Kulmer kardeşim gece boyu uyumadınmı stres yapma hasta olursun,Saraylının sistemini takip et bırak inceldiği yerden kopsun be kardeş,böyle uyumazsan seans saatinde uyursun sonra.:..:
Hürmetler cümleten günaydınlar efem.
Günaydın
Fdjı bugün 11300 altında gümler, muhtemelende avrupa açılışında saat tam 10:00 gibi düşer 11300 lere, oradan öğle saatlerinde saat 14:00 gibi 11300 ünde altında düşüşünü devam ettirmesini bekliyorum..tersi olurda fdow bugün +70-80 puanlara ulaşırsa yukarı hareket devam eder...
[quote=kulmer;373918]terste kalmak ne kötü oluyomuş yaww[/quote]
Stoploss neden yapmadın kulmer kardeşim :confused: maliyetin kaç İnşallah Kurşunun bitmeden kurtarırsın zararını:o
günaydınnnn...:::
[FONT=Verdana][COLOR=black]Çok önemli bir kuraldır benim için kulmer kardeş,Aşığıdaki yazıyı iyice sindir benliğine:([/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black][/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]Piyasalardan para kazanmanın en önemli koşullarından biri olan yüksek Risk/Ödül Oranını tutturmak için ön koşul, zarar edilen işlem adedini değil, zararlı işlem başına realize edilen zararı minimize etmektir. Bu da ancak zarar stoplarının disiplinli bir şekilde ve asla taviz vermeden uygulanmasıyla olur. Zarar stopları uygun bir mesafeye konulduğu ve mutlaka uygulandığı müddetçe zarar ede ede para bitmez. Zarar stopu ödeye ödeye, yâni küçük zararlar realize ede ede yatırım sermayesi bitmez. Ne var ki, zarar stopu uygulanmıyorsa tek bir pozisyon spekülatörün tüm servetini götürebilir.[/COLOR][/FONT]
günaydın,rastgele..
[quote=saraylı;373858]kd=68.350
:yü:[/quote]
aynı........
şimdi yaklaşık 3000 puanlık bi yükseliş oldu sanırım bugün çarpma günü olabilir çok dikkatli olmak lazım pozda olmayanlar için fazla al-sata girmek can yakabilir longda olanlara diyecek bi lafım yok yeni sinyali beklesinler 1923 ü ;)
[quote=a.kaya;373924][FONT=Verdana][COLOR=black]Çok önemli bir kuraldır benim için kulmer kardeş,Aşığıdaki yazıyı iyice sindir benliğine:([/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]Piyasalardan para kazanmanın en önemli koşullarından biri olan yüksek Risk/Ödül Oranını tutturmak için ön koşul, zarar edilen işlem adedini değil, zararlı işlem başına realize edilen zararı minimize etmektir. Bu da ancak zarar stoplarının disiplinli bir şekilde ve asla taviz vermeden uygulanmasıyla olur. Zarar stopları uygun bir mesafeye konulduğu ve mutlaka uygulandığı müddetçe zarar ede ede para bitmez. Zarar stopu ödeye ödeye, yâni küçük zararlar realize ede ede yatırım sermayesi bitmez. Ne var ki, zarar stopu uygulanmıyorsa tek bir pozisyon spekülatörün tüm servetini götürebilir.[/COLOR][/FONT][/quote]
çok doğru kaya kardeşim ,.brv.brv.brv
bir de tabi açılan kontrat sayısının para yönetimine göre belirlenmesi,
genelde 4 kaldıraçı geçmeyin.:)
güçlü başladık diyebiliriz kesinlikle..
Günaydın bol kazanclar
70.350-71.425
--------------------
[COLOR=red]68.325[/COLOR]-[COLOR=blue]67.925[/COLOR]-67.250
şu anda günlük pivot bizim kd ile aynı yerde..:)))
kırmızı........günlük pivot
mavi..........haftalık pivot
gerekli yorumlar grafiğin içinde
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://c1109.hizliresim.com/11/9/9/4313.jpg[/img][/url]
Sabah haberlerde yiğit bulut yakın zamanda not attırımı gelebilir diyordu
69025 destek 69525 drenç
yukarı çıkışı 75*** lere bile abartabilirler 200 ema ya kadar ov de bi tepki olabilir belkide çok düşük bi ihtimal de olsa var :rolleyes:
ancak sistem 15 lik olduğundan günlük grafik ve projeksiyonları pek dikkate almıyorum.Sade ana yön takibi için aklımızın bi köşesinde tutmak gerekir.Günlük AL da iken Shortta ısrarcılık fena sonuçlar doğurabilir.
[quote=a.kaya;373939]ancak sistem 15 lik olduğundan günlük grafik ve projeksiyonları pek dikkate almıyorum.Sade ana yön takibi için aklımızın bi köşesinde tutmak gerekir.Günlük AL da iken Shortta ısrarcılık fena sonuçlar doğurabilir.[/quote]
ve bu sistem 67875 de AL verdiğinden bu saaten sonra da poza girmek çok riskli kendi açımdan ilk sinyali kaçırdığımda tekrar poza girdiğimde işlemlerimin % 80 i zararla sonuçluyor :( malesef sistemsiz her hareket çok risklidir :o
teknik analizin,trader ları aldatabileceği bir cuma gibi..
money flow lar önemli bugün..:)
hayırlı seanslar..
öğleden sonra israil ve suriye ile sınırdışı operasyon gerginliği satilir diye düşünüyorum
öğlene kadar pasif alişlar tahtada
gerçekleşenlerden sonra sn sarayli nin sistem ile trade edilecek
xu100 de 56500/57500 araliği mayin tarlasi
58000 de GAP var, oraya değeceklerini sanmıyorum
değecekse de önce 56000 i destek yapar diye bekliyorum
bugün artık 58.250 den başlayan, sistemler için berbat 4.dalganın sona ermesi lazım..bence..4.dalga gitmesi gereken yere gitti,69.000 civarı tahminimdi..
bir aşağı bir yukarı çalkalayabilir..
biterse şayet 5.dalga aşağı başlamalı,kd nin nerde olduğu önemli,fiyata biraz daha yaklaşırsa iyi olur...
5.dalga ağustos başındaki 3. gibi sert olmasa da yine de tepkilerle aşağı düşmeli..bu tepkilerde 1923 al verecektir..dümdüz düşmez...
[URL="http://www.freesmileys.org/smileys.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-confused013.gif[/IMG][/URL]
spot100 de ve spot30 da 300/400 puan yeni tepe ler geldi
vadelide HENÜZ gelen bir yeni tepe yok
sanırım 3.4 yada 4. ana dalga düzeltmesi yapacak
öğlene mi sakliyorlar yoksa yeni tepeyi ?
[quote=saraylı;373944]bugün artık 58.250 den başlayan, sistemler için berbat 4.dalganın sona ermesi lazım..bence..4.dalga gitmesi gereken yere gitti,69.000 civarı tahminimdi..
bir aşağı bir yukarı çalkalayabilir..
biterse şayet 5.dalga aşağı başlamalı,kd nin nerde olduğu önemli,fiyata biraz daha yaklaşırsa iyi olur...
5.dalga ağustos başındaki 3. gibi sert olmasa da yine de tepkilerle aşağı düşmeli..bu tepkilerde 1923 al verecektir..dümdüz düşmez...
[URL="http://www.freesmileys.org/smileys.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-confused013.gif[/IMG][/URL][/quote]
inşaallah sn sarayli
hep beraber trend nerede biz de orada oluruz
yalnız şunu da söylemek isterim
daha ömncelki düşülerde de EW cileri yaniltan İTKİ düşüşü saymaları bu nedenle hep eksik olan 5. dalgalar
58250 de düşüş tamamlanip A yükselişini bitirip B ile inip C ile de çikabilirgerçi ne olursa olsun bizim sistemimmi yön gösterecek nasil olsa
iz
[QUOTE=a.kaya;373940]ve bu sistem 67875 de AL verdiğinden bu saaten sonra da poza girmek çok riskli kendi açımdan ilk sinyali kaçırdığımda tekrar poza girdiğimde işlemlerimin % 80 i zararla sonuçluyor :( malesef sistemsiz her hareket çok risklidir :o[/QUOTE]
Elde olmayan sebeplerle sinyalin geliş seviyesinden daha yukarda bir fiyattan zaman zaman pozisyon acabiliyoruz ne kadar dikkat etsekte oluyor malesef,bu tur durumlarda kapat işlemi icin histemik hareket etmeyip kapat işlemi icin bir koşul mutlaka olmalıdır. En basitinden Veri tipi düşük secilen 10 basit hareketli ort altı stoploss secilebilir veya macdda gelecek yeni sinyal veya son kırmızı barin en dusugu asaği gecilirse vs gibi bu yontemlerin hic biri mukemmeli vermez ama sistemsiz ve stresli ne yapacağini bilmeden davranmaktan daha saglıklı olur.