-
[quote=YAVUZHAN;110605]oynadığımız 20 kontrat bişey. ya 100 - 200 kontrat işlem yapan biri olsak ?
valla moral namına bişey bırakmadılar..
böyle şeylere pek inanan biri değilsemde bugün kuşkulandım.
bana seans salonu yolu gözüküyor bu gidişle.
yüksek montanlı arkadaşlarada uyarı olsun,foreks terminaline böyle günlerde güvenemeyeceğiz demekki ?[/quote]
zaten hedef 20 kontratlı 200 300 kişi yada belkı 500..bunların alayı avcılık yapıo iste ..ben ınanıyorum.ki çok kez de yasadım gecmste..bunlar ıyı haller.adamlar ınternet sıtesını kapıyo du..gıremıosun yanı ..neyms sistem çökmüş ık mık..laf olsn..matriks de donuyo ama ben net ustnden alırken baglantı hızını arttrdm o epey farkettırdı..dun de cok yogundu mesela ama bugun dunden cok daha az dondu..dedgın gıbı 100 kontrat olsa dusunmek bıle kötü..ne tırnak kalır ne saç..aslnda bu tip durumlarda kural şudur..en az kullanılan en az hasar görür..hacker ların lınux a saldrmayıp da sureklı vıruslerı windows ıcn uretmesı gıbı..eurolıne ın vob la ılgısı varmı bılmıorm ama olrsa bı arastırcam onu da..bırılerının elıne baglı olmak fecı canımı sıkıyo..emrın gıtmıo 1 daka sonra bakmssn 1000 puan geçmiş..yada olmadı bı aracı kurum satın alır gökhan bize ordan işlem yaparız artık:)
-
piyasa neyi sattı o da onemlı duzeltme mı yedık,stres testını yada gecekı dow u mu bılıyolar..yada yine bi alaşşagı durumları mı..allah bize sabır versin..
-
[quote=GOKHANFINDIK;110610]Ben de öyle birşey olsa rahat 20 milyar giderdi.Ben de o kurumun ağzına ederdim.O yüzden kalite yerle çalışmak lazım.Hiç sıkıntı olmadı bende.Ki zaten işlem de yapmadım.Ama emir verdim gerçekleşmedi.İptal ettim.İptal etmesem yani iptal emri iletilmese ayvayı yerdim.
Full ayuyuk..dng[/quote]
deniz yatırımın foreks terminalini kullanıyorum.
yapacak bişey yok salonda dealer ın yanında oturmaktan başka..
-
[QUOTE=QUEEN;110611]bu kadar shortçuyu keserler bence .. maliyeti iyi olan kardan yer..benim umudum yok bu kısalardan...dow erken düştü..[/QUOTE]
dow v.s. hiç bakma bu gece... sabah direk gümmm aşağı açarız:..: satışlar zirveden dönüş satışları idi... fişi çektiler....:)))
-
herkese iyi akşamlar....
ne gündü böyle ya.....
geceden uzundum...... açılışla 42400 den allah bereket versin 500 geldi deyip uzunları verdim.....
üstünede 42550 den yarım kısaldım....sistem dışı.bugün düşecek diye
bugun kesin dönüş günü hem uzun hem kısadan kazanırız derken çektiler yukarı...
bakakaldım....canım sıkıldı.. kalanıda 42950 den kısaldım... sonra ekranı kapatıp çıktım dışarı...
işlem yapmayayım diye....ekrana bakmayayım diye...
hiç yapmadıgım bir şeyi yaptım...ilk kez stop yazmadım çıkarken dışarı.. kesin düşmesi lazım kesin düşmesi lazım diyerek ertelediğim tüm işlerimi yaptım dışarda... telefonla arayıp kaç oldu diye bile sormadım....
döndüğümde 43600 çalışıyordu...
vay anasını deyip selçukluyu hatırladım.. elinde sopasıyla uzlaşmacam dedigini hatırlayıp .:):):) sonuna kadar bekleyecegim dedim.....
kısaldıgım yerden 1300 puan yukarıyı gördüm....
sabahki karlarda gitmiş bi o kadarda zarar yazmışdı....
kendi kendime söz verip ,bugün kesin düşecek düşecekde deyip bu günü bir atlatalım ,bir daha da sistem dışına çıkarsam. ...... ....... dedim ....
o son bir buçuk saati hiç unutmayacagım...... bu zamanda 3000 puan veren adiler, aynısını yukarıya dogruda yapabilirlerdi.
sonuç
sabahki istegim oldu.. hem uzun hem kısadan kazandım....
[B]ama sistemsiz özlliklede stopsuz işlem yapan batmaya mahkumdur.....
az olsun .. öz olsun...... sistemli ve stoplu olsun......[/B]
paylaşmak istedim......
herkese saygılar.....
-
[QUOTE=jerfin;110615]dow v.s. hiç bakma bu gece... sabah direk gümmm aşağı açarız:..: satışlar zirveden dönüş satışları idi... fişi çektiler....:)))[/QUOTE]
gece yarısı külkedisi ne yapacak bakalım tir tir titriyorm:..:
-
msn'den yazıştığım bir arkadaşa demiştim ki, 2 gündür o 800 puan düşüşlerini hazırlık için yapıyorlar.
neden?
son hareketi de o şekilde yapacaklar ve long olanlar "geri alacaklar nasıl olsa" diye bakacak öyle, flat olanlar 800 puan kapmak için longlayacaklar, ama nafile. düşüş devam edecek.
yarın da yukarı gapli açılacağımızı düşünüyorum. hatta açılıştan sonra biraz yukarı gideceğini düşünüyorum. ama 43 binlere kadar değil.
mal böyle kitlenmez çünkü. bu hareket iş bankasının şubat kontratına yaptığından (20 dakikada 12bin kontrat vermesi) öteye gitmez bence.
-
[QUOTE=QUEEN;110617]gece yarısı külkedisi ne yapacak bakalım tir tir titriyorm:..:[/QUOTE]
kısacılar için en rahat gece bu gece, yaslanın arkaya keyfini çıkarın..:..:
şu tabloya göre yarın sabah birçok hisse taban açar....lelele
-
cümleten iyi akşamlar !
dow kötü kaparsa sabah bide uzunlardan haşlanıp çifte kavrulmuş oluruz..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;110620]cümleten iyi akşamlar !
dow kötü kaparsa sabah bide uzunlardan haşlanıp çifte kavrulmuş oluruz..[/QUOTE]
kuruma neden itiraz etmiyorsunuz ben olsam şimdi iyi haşlıyodum onları:mad: hakkınızı arayın...üüü
-
sankoda gecen yıl emirler iletilememişti..kaçtan satmak istemişsem,aradaki farkı tak diye hesaba yatırdı...
-
kablosuz agdan baglanıyorum nete
matrik verilerin yogun oldugu saatlerde ve hızlı hareket oldugu saatlerde donuyo
aynı sorunu yaşayanlar var mı
turkcell connect kart matriks kullanan var mı
eger kullanan arkadaslar varsa ve tavsiye ediyorlarda almayı düşünüyorum