[QUOTE=jerfin;110619]kısacılar için en rahat gece bu gece, yaslanın arkaya keyfini çıkarın..:..:
şu tabloya göre yarın sabah birçok hisse taban açar....lelele[/QUOTE]
tamamda imf haberi gelirse nolcek ve çevremdeki herkes short .dng
Printable View
[QUOTE=jerfin;110619]kısacılar için en rahat gece bu gece, yaslanın arkaya keyfini çıkarın..:..:
şu tabloya göre yarın sabah birçok hisse taban açar....lelele[/QUOTE]
tamamda imf haberi gelirse nolcek ve çevremdeki herkes short .dng
[QUOTE=abka;110622]sankoda gecen yıl emirler iletilememişti..kaçtan satmak istemişsem,aradaki farkı tak diye hesaba yatırdı...[/QUOTE]
evet ozaman okuyucuydum hatırlıyorum traderx inde yatırmışlardı
[QUOTE=truva;110623]kablosuz agdan baglanıyorum nete
matrik verilerin yogun oldugu saatlerde ve hızlı hareket oldugu saatlerde donuyo
aynı sorunu yaşayanlar var mı
turkcell connect kart matriks kullanan var mı
eger kullanan arkadaslar varsa ve tavsiye ediyorlarda almayı düşünüyorum[/QUOTE]
hareket başlamadan donmalar oluyor matrixde bugünde oldu kablosuzda ama öncü sinyal diyorum sisteme bakıyorum:..:
[quote=fxci;110624]tamamda imf haberi gelirse nolcek ve çevremdeki herkes short .dng[/quote]
ımf: ''turkıye'de goreve gelen yenı ekonomı ekıbıyle calısmayı beklıyoruz''
uluslararası para fonu (ımf), turkıye'de
goreve gelen yenı ekonomı ekıbıyle calısmayı bekledıklerını bıldırdı.
ımf sozcusu davıd hawley, turkıye ıle olası bır programa ılıskın
gorusmelerın surdugunu ve turkıye'de kabıne degısıklıgıyle goreve gelen yenı
ekonomı ekıbıyle calısmayı bekledıklerını soyledı.
Washıngton'da ımf merkezınde duzenledıgı brıfıngde, turkıye ıle ılıskıler
konusundakı son gelısmelerı degerlendırmesı ıstenen hawley, ''turkıye ıle
gorusmeler suruyor. Nısan ayı sonunda ımf ve dunya bankası'nın yıllık bahar
toplantıları sırasında o donemın devlet bakanı mehmet sımsek ve turk ekıbıyle
verımlı toplantılar yaptık'' dedı.
Kabıne degısıklıgıne degınen hawley, devlet bakanı ve basbakan yardımcısı
alı babacan ıle malıye bakanı mehmet sımsek ıle bırlıkte calısmayı bekledıklerını
kaydettı.
Hawley, eskı devlet bakanı ve basbakan yardımcısı nazım ekren ve eskı
malıye bakanı kemal unatıkan'a bundan sonrası ıcın basarılar dıledı.
-aa-
[QUOTE=fXci;110624]tamamda imf haberi gelirse nolcek ve çevremdeki herkes short .dng[/QUOTE]
tecrübelerime dayanarak şu tabloda imf de kurtaramaz gibi... spot piyasada 30 a yakın hisse tabana oturdu..100 e yakın hissede tabana 1-2 kademe yukarda kapattı.. düzeltme düşüşlerinde cümbül cemaat hadin taban olalım demez bu meretler..:D böyle elele tabana gittiklerinde de tek tabanla yetinmezler, biraz aç gözlülerdir..:D öğleden sonra sert yukarı tepkisi gelir ama...
[quote=fXci;110624]tamamda imf haberi gelirse nolcek ve çevremdeki herkes short .dng[/quote]
O gelse bu gelse diye beklersen dalgıçlığı unutacan.:..::..::..:Yüzmeyi zati unuttunda.
[quote=truva;110623]kablosuz agdan baglanıyorum nete
matrik verilerin yogun oldugu saatlerde ve hızlı hareket oldugu saatlerde donuyo
aynı sorunu yaşayanlar var mı
turkcell connect kart matriks kullanan var mı
eger kullanan arkadaslar varsa ve tavsiye ediyorlarda almayı düşünüyorum[/quote]
3g gelmeden güvenme derim..
vob datalarına bakmadım ama hisse derinliklerinde ve hisselerde çokda iyi çalışmıyor. 1,2 sn gecikmeli sanki
43.700 tepe deik 43.550 kısa durmak yok yola devam.
[quote=unlimitted;110618]msn'den yazıştığım bir arkadaşa demiştim ki, 2 gündür o 800 puan düşüşlerini hazırlık için yapıyorlar.
neden?
son hareketi de o şekilde yapacaklar ve long olanlar "geri alacaklar nasıl olsa" diye bakacak öyle, flat olanlar 800 puan kapmak için longlayacaklar, ama nafile. düşüş devam edecek.
yarın da yukarı gapli açılacağımızı düşünüyorum. hatta açılıştan sonra biraz yukarı gideceğini düşünüyorum. ama 43 binlere kadar değil.
mal böyle kitlenmez çünkü. bu hareket iş bankasının şubat kontratına yaptığından (20 dakikada 12bin kontrat vermesi) öteye gitmez bence.[/quote]
O yapılan seviye ile bunun arasında uçurum var.Hemde bu seferkinde hacim çok yüksek.Bu tarz şeyler ancak kendini kandırma olabilir.Mal böyle kitlenmez dediğin 2800 puan mal düşmüşüz daha nasıl kitleyecekler.Daha önceki gördüğümden hiç farkı yok bunun.Mayıs ayı düşüş başlamıştır.
gelde küfür etme arkadaş 2 hafta paso kısa kovala bugünü bekle öğlen son kalan kısalarımı çıkmak zorunda olduğum için geldiğimde hayatımın ilk m.c. sini yemeyim diye kapattım geldim bakıyorum geldiğim yerden 2000 puan düşmüş gelde çıldırma
neyse yarın yukarı gap bekliyorum İşallah olurda geçte olsa şelaleye bırakırız kendimizi,
olmazsada yine uygun bir yerden full ötesi şort, vaybe en azından zararın 3500 ü çıkmıştı ellemesydim:(
yıllar sonra böyle halleremi düşecektik, kadermi bu nedir.
[QUOTE=unlimitted;110546]ben asıl şimdi 2-3 bin puan almasına güvenip de son yarım saattir ekran başında olmayan longcu arkadaşları düşünüyorum...
yazık günah ya...[/QUOTE]
beni düşünüosun heralde :) sarıkızım sagolsun vob -10000olsada cok onemli degl kontrat az ama uzunları daha bozmadım
Yanımdaki arkadaşım imf haberi gelir tavan açarız diye Kuşadasından yola çıktık geliyoruz.İstanbula Yanımdaki arkadaşım imf haberi gelir tavan açarız diye flat kaldı.Ben full short kaldım geceye sabah açılışta 500 puan karı koydum cebe.O ise flat kaldı neymiş imf haberi gelirmiş.Kardeşim bu imf haberi iyi geleceğini kim söyledi.Belki kötü gelecek.İmf diye birşey soktular milletin beynine kimse shortlayamaz oldu.Sonra da alırlarken de longlayamaz oluyorlar.Yav bu şeylere bakmayın.Şimdi şu satışa imf haberi gelir diye short girilmezmi tepeden.Bırakın geceye shortu şu 2800 puan düşüşün birazına da mı girilmez.Bu öyle düzeltme falan değil.Ortada kac milyon dolar karlar var almak lazımdı aldılar.Sadece bu sefer çakmak için malı olumlu hava pompalanmadı o neden oldu bilmiyorum.Aslında bugün bakanın çıkıp da en yakın zamanda anlaşacağımıza inanıyorum demesi lazımdı.:..::..:Demedi hayret.Bundan sonra short time.