[QUOTE=QUEEN;110659]ip gibimi inecek tepki gelir.......dönerim ben merak etme...350 500 arası stop olurum mutlak şartım ısrar etmem...[/QUOTE]
tek longcu degilsiniz merak etmeyin :)
Printable View
[QUOTE=QUEEN;110659]ip gibimi inecek tepki gelir.......dönerim ben merak etme...350 500 arası stop olurum mutlak şartım ısrar etmem...[/QUOTE]
tek longcu degilsiniz merak etmeyin :)
Pardon yazmayı unutmuşum.Her gün yazdık bugün de yazalım.21. iş günü kazanç devam.Bakalım kaç gün devam edecem.Rekor oluyor bu şimdilik.1e30 1.5 ayda bereket versin.Yine insanlarda bir hata daha var herkes vobun üste geçmesini tam panik olunmasını bekledi.Bir de bir hata daha 40 gidiyoruz burası 42 olur diyorlar 42 gidiyor 44 diyorlar.44 gidiyor 45 diyorlar.Eee bir yerde geçirecekleri belliydi.O da kimse beklemediği anda oldu.Varmıydı bekleyen 2800 puan düşüş?
[QUOTE=furkan;110660]tek longcu degilsiniz merak etmeyin :)[/QUOTE]
yok ben kısayım 42900den..
diceyendustrıyal ile parite kanka değil...!!!
[IMG]http://i42.tinypic.com/23vkidt.jpg[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/29omy5f.jpg[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;110662]yok ben kısayım 43900den..[/QUOTE]
ozaman "bir ben mi kaldım" formasyonu benim için geçerliymiş
[QUOTE=furkan;110664]ozaman "bir ben mi kaldım" formasyonu benim için geçerliymiş[/QUOTE]
ben size daha çok şans veriyorum ama sisteme ihanet etmiyim dedim faturası ağır oluyor yoksa
[QUOTE=QUEEN;110665]ben size daha çok şans veriyorum ama sisteme ihanet etmiyim dedim faturası ağır oluyor yoksa[/QUOTE]
bu hareketi yarın bekliyordum bugun degil lakayit davrandık faturasını oderiz :)
boşverelim artık bakalım Behlül Bihteri öpcekmi???
Bugün vobtrader ile konuşuyorduk.İnek gibi ekrana bakıyorum hergün yeşil bıktım Gökhan dedi.1000 puan çakacaklar bence dedi.43750 idik.Ben de öyle düşünüyorum dedim.O da aldı bu 2500 puanı.
vob traderın yorumlarını ozledık
Gökhanfındık,jerfın,astatın,seyyah,mbm,vobtradet,queen,mavi...........
ıyıkı varsınız
size tüyo
[B]D[/B]i[B]J[/B]ey future 8340 tan yukarıya fırlayacak belkide uçacak :)