[QUOTE=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/QUOTE]
hayalmı görüyorm yoksam ANNA benlemi konuşuyo :eek: :eek: :eek: .heyk nasıl yani ya
Printable View
[QUOTE=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/QUOTE]
hayalmı görüyorm yoksam ANNA benlemi konuşuyo :eek: :eek: :eek: .heyk nasıl yani ya
[quote=GOKHANFINDIK;110744]Saçmalamayın.Onun nedeni bankanın o andaki sisteminin geç olması.Senin verdiğin emir bankanın gösterdiğinden gitmez.Doğru olan fiyattan gider.Tefecilikle ne alakası var.Adamlar kendi içlerinde mi vob oynatıyorlar.Fiyat geç göstermiş orada.[/quote]
İlk olarak ben de öyle sandım ama alım 41600 satıs 41900, alım 41350 satıs 41550, bu nasıl gecıkme ve tam 5 dakıka sureyle, ve bu ılk kez oldu, daha once boyle yaptıklarına hıc sahıt olmadım
[quote=jerfin;110736]gerçekten ilginç.. mantığını anlayamadım ama..:confused: yoksa mantık aramamalı mıyız..:..:[/quote]
[url]http://www.haber7.com/haber/20090507/Korucu-koy-yakma-saldiri-ve-iskence.php[/url]
ayrıntılar burda,konu çok basit değil ama iğrenç. vahşet katliam ......kelimeler yetersiz...
[quote=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/quote]
o ne lan :eek:
nooluyor orda? nooluyor orda?
fXci anna hortladı :eek:
tövbe yarabbim gece vakti ne oluyor sinir ağlarını kullanarak fx sistemi yapan ruslar varda
bizim sistemlerin ruhu var konuşup fırça bile atıyor, kuçu kuçunun ruhu sisteme kaçmış arada gidip geliyor:D
[QUOTE=Larossıan;110681]Ne işse bir virüs geldi Allahtan korumalar iyi çökertmedi.:mad:[/QUOTE]
Sesini çıakrtma. Evde yok sanar gider....
[quote=cansalk;110737]yavv zaten banka kurumundan vob mu yapılırr yaa..zaten kala kala 3 5 buyuk kurum var gıt onlardan yap.zaten bu piyasanın bole olmasına sebep bankalar değilmi kendı musterısıne mal aldırır port mal cızerler sonrada yanabıca baska ayaktan mal caktırırlar ee sonra ne oldu bankalar piyasa yapıcısı yokk yyaa piayasaa tokattcısıı kardesımm tokatcıı..bu piaysa da hala daha seker den calışan bınde 5 veren kek dolu ıken bunlarr cok ekmek yer dahaaa mıllete muustahkk kardesımm mustehakk..[/quote]
Vob komisyonu ise binde5 olamaz tavan komisyonun binde1dir.Hissede ise binde 2 dir.O yazdığınız onbinde 5 olmalı.Bankalarla çalışanlar sermayeyi kediye yükler çoğu zaman.
Bu bir rituel sevgılı jerfın, anlamını tam bılmedıgım ıcın yorum yapmam ucuzluk olur, ama bu tür rituellerın geleneksel derın anlamları vardır, sadece onu bılırım.
[QUOTE=activex31;110692]Arkadaşlar bir şey soracam
Kayahan geldimi bugunlerde :-)[/QUOTE]
Dip olmadı ki gelsin. En azından 35,000 altına inmeden gelmez o....
[QUOTE=SEYYAH;110752]o ne lan :eek:
nooluyor orda? nooluyor orda?
fXci anna hortladı :eek:[/QUOTE]
abi anlamadım valla ruhmu ,tanıdıkmı .. eeer gerçek annaysa tövbe billa ihanet etmem .dng
ülem yoksa yarın beni yukarı gapta yakalaycaktı bu enayi hep yatay vakti bana uyuyo nede olsa gene uyar dedi bende uymadım tam tersi lönk girdim diyemi hortladı acema
[QUOTE=jerfin;110698]benim tahminim o dolar grafiği büyük bir OBO yapacak gökhan.. biz de bu arada üçüncü bir dip..:))) önceki dibin aşağı geçileceğini sanmıyorum.. ama önceki dip 22.500 (xu100) yakınlarına kadar ineceğiz.. temmuz-ağustos gibi o bölgede oluruz sanırım.. sonrada ver elini yılsonu rallisi.. çok mu şey istiyorum..:..:[/QUOTE]
Alçalan takoz var gibi. Dikakt etmek lazım.
ben zannetmiyorumki bir kız alma gelin verme davasından 44 kişi öldürülsün toprak rantı vardır kesin. kız davasıda tuz biber, paranın gözü kör olsun bunu yapanalr birde akrabaymış ölen ve öldürülen akraba.