-
[quote=tuareg;110750]İlk olarak ben de öyle sandım ama alım 41600 satıs 41900, alım 41350 satıs 41550, bu nasıl gecıkme ve tam 5 dakıka sureyle, ve bu ılk kez oldu, daha once boyle yaptıklarına hıc sahıt olmadım[/quote]
tabıkı banka sıstemınden olur.sıstemasırı yuklenmeden ana surver catladı tabı.o anda fıyat versen bıle bu gecen fıyattan değil kendı sıstem saatı olan gounen fıyattan gecer sen ıstersen yırtınn parcala kendınıı hıcbırd-seydee yapamazzsın.hatta kendıı eşleştirir fiyatı.
bak ben basımdan gecen bır baska olay dısket seansı varken sısteme satıs emrı yolladım x kagıt ıcın aynı anda kurumda yabancı ordıno ındırıryo aynı kagıda daha borsa acılmadan benım malım gıttı daha ne dıyeyım sana.ıtıraz ettım sız satma emrı yollamıssınız dendı derınlıklıı ekranda sorun olmus data gelmemış dedıler cıktı lar ısın ııcındennn....
-
ben yatar 2gecedir mesai yapıyorum euro/yenden dolayı flatlayıp yatıyorum herkese i geceler..en kotu 40800e sarkarız oradan tekrar topuk
-
[quote=GOKHANFINDIK;110755]Vob komisyonu ise binde5 olamaz tavan komisyonun binde1dir.Hissede ise binde 2 dir.O yazdığınız onbinde 5 olmalı.Bankalarla çalışanlar sermayeyi kediye yükler çoğu zaman.[/quote]
kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa
-
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Süresiz emir koyduk diyelim sisteme.Stop emri.Araya seans kapanışı girdi ve 42.000 den 42.500 e kadar dediniz emre.Fakat seans 42.800 den açıldı diyelim.İşlemin gerçekleşmesi için 42.000 in yanması mı gerekiyor ekranda.Hiç başıma gelmediğinden aklıma düştü.
Bol şanslar...
-
[QUOTE=tuareg;110728]Herkes nefesını tutmuşken bugun ılgınc bırsey anlatayım, ben hem sanko hem de bır bankadan işlem yapıyorum, bankadan az ıslemım olur, uzun surelı tasırım, dun bankadan yaptıgım shortlar dısında poz yoktu, bankadan shortlar 42000 ortalama, hızlı dusunce kardan kapayayım dıye bekledım, sankodan ıslemler 41950 gecerken bankadan 42300 gecıyordu, sanko 41600 geldıgınde banka 41950... ve bu tam bes dakıka devam ettı.
Olay şu, eger piyasa fiyatı verırsen alım satım farkı yaklasık 350 puan...
Tefecılıgın de bır raconu vardır, bunlar işi iyice iğrencleştırdıler.[/QUOTE]
Nedense bu banka Garanti Bankası gibi geldi bana. Bir garip sistemi varmış Yazılımı kendimize ait diyorlarmış.
-
[QUOTE=SEYYAH;110731]afiyet ossun al makineside senin olsun...ben pek sevmem...
ben colacıyım abi günde 1,5 LT kesin içiyorum...cola içmediğim zaman yediğim yemeğin tadını alamıyorum.hatta bazen su içmediğim günler oluyor ama cola içmediğim bir gün hatırlamıyorum.
sağolsun içindeki şeker beni iki katıma çıkardı.120 kg ya bişey kalmamıştır sanırım.ALLAH tan selvi boyluyuk ordan yırtıyoruk :..:[/QUOTE]
Pammık bir an önce bırakmaya bak. Eyi değil. Ben de dört beş yıl öncesine kadar günde 2,5 lt devirriyordum. Suyun yerini almıştı ama şimdi sosyal içici oldum.
Bu arada nazar değmiş senin DYHOLlere tabana yapıştımışlar. Getti koskoca servet. .kom
-
[quote=VOBiX;110765]Nedense bu banka Garanti Bankası gibi geldi bana. Bir garip sistemi varmış Yazılımı kendimize ait diyorlarmış.[/quote]
:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.
-
yavv zatenn guvende yok kurumlara banka dıyoz hızmett yok caycı olmayan adam oturmus bıze yorum veryo.aracı kurum tehlıkelı korkuyoz zatıı 3 5 kaldıı.olee ıp ustundee cambazz yapıyozz vallaa
-
[quote=tuareg;110767]:..::..: Banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
Bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/quote]
8.421-8.424
-
[quote=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/quote]
8424 -59:dü:
-
[QUOTE=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/QUOTE]
gökhan doğru söylüyor cansalk.. VOB da tavan oran binde 1.. hissede ise binde 2.. binde 5 hiçbir yerde yok..
-
[QUOTE=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/QUOTE]
testten önce -%1,20 iken şu anda 8421 -%59