abi biz direk algılıyoruz olayı haberleri hemen çat çut dibine kadar versin diyoruz..
o yavaş yavaş veriyir galiba üwwwwwwwwwwwwwwww
Şu not dümeni olmayaydı abi buzzzz gibi nett oluşum var tepede üwwwwwwwwwww
Printable View
abi biz direk algılıyoruz olayı haberleri hemen çat çut dibine kadar versin diyoruz..
[quote=ATHLON;429533]neiii..nerde yazıur..walla [B]yenı geldım[/B] yahu..:)[/quote]
[quote=Astatin;429534]kafede gözü bişilere takılmıştır.. yani... ([B]gözü diye tahmin ediyorum[/B]..:::)[/quote]
tahminim yanlışmış..gözü değilmiş bişiye takılan::::::.dng.dng ivrenç günümdemiyim neyim..neyseki kinaye soslu yazıyorumda rtük denveya hellim dne sansür yemiyorum
[quote=seagate;429535][B]abi biz direk algılıyoruz[/B] olayı haberleri hemen çat çut dibine kadar versin diyoruz..
yada vermiyir numara üwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
ay düdünt dü düt... yok hacı direkt algılamıyorum şahsen.. verdiklerinde farkındaysan doğrudan graşieynseynç yazmıyorum... gra..... diyorum...devamı gelmediği için gra da kalıyür
gra...
Kendimi guluçkada bekleyen davuk gibi hissediyorum artık, oto işleme geçen kurumlara transfer olup ormanlar kralı tavşan gibi gezmek istiyorum.Hadi bobi, hadi oğlum..
[quote=Astatin;429539][B]gra[/B]...[/quote]
[B]l[/B] selçuklu nerde:p
astatin abeyim
saat 11.40 ve 1.7 hacimi geçmiş
vay anasınıı milleti yiyolar not mot diye...
[quote=seagate;429542]astatin abeyim
saat 11.40 ve 1.7 hacimi geçmiş
vay anasınıı milleti yiyolar not mot diye...[/quote]
hacı.. o asansör olduğu gün dediydimki, rekor hacim, çok geniş L-H aralığı...end için gerek ama yeter değildir demiş idüm..geniş stopum var 108900 den yaptığım şortlar için...risk ettiğim 1000-1500 puan amma hedefim 10000 puan at least:D ancak ev-çarşı-hesap 3 lemesini de unutmamak lazım..amma velakin o gündne sonraki iki günde H yi yenilememiş olmamız da hoş bişi tabe..
eşhedü...nYSe de SONY graşmış ama Nikkei de ranmış...Nikkeinin açılış ve kapanışını gördünnü hacı :)
%3den aşşa hareket kabil etmiyom nikeide normal bi gün :)
1,840 hacim
AA FİNANS HABERLERİ @aa_finans
Babacan:Başta yargıyla ilgili belirsizlikler olmak üzere tedbirler almazsak bu Türkiye ekonomisi için büyük risk [url]http://aafinans.com[/url]