test sonuclar acıklanmadan once kactaydı? aksam piyasayı hıc ızleyemedım:(
Printable View
test sonuclar acıklanmadan once kactaydı? aksam piyasayı hıc ızleyemedım:(
kriz bitmedi ancak paranın gideceği adres ne faiz, ne dolar, ne gayrimenkul, yine borsa geri çekilmeler alım fırsatıdır bence...
[QUOTE=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/QUOTE]
Sankoya, TERAya telefon edin sözleşmeleri kargo ile yollasınlar. Noterden imza sirküelri ve kimlik onayı ile geri gönderin. Her şey elektronik ortamda zaten.
tesekkurler sayın traderx, ben yazarken yanıt vermıssınız.
ee bır telefonla arayın dedıgım kurumu oya hanım dıye bır bayan var sorun sıze zahmet.bın mı onbın mı allahtan int dıye bır sey cıktıda uyandıkk yoksa.teke gıbı soyuyolardı ınsanlarıı
[quote=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/quote]
Binde 5 komisyon oranı yasaktır.Veremezler.Bu konuda tartışma yersiz.Aracı kurumlar vergi öderken bile bu denetimden geçemezler o şekilde.Aracı kuruluşlar birliğinin spk nın yasası var.Binde 2 yi geçemiyor hisse komisyonu.
[QUOTE=cansalk;110763]kım dıyoo onu yavvv afyonn emırdag da tek kurum var o da bankaa seker arada sor bakalım bın mı onbınmııı saka gelıyoo szee sakaaa[/QUOTE]
izmirin ortasında bizim garanlardan deniz yatırım [B]binde 4[/B] kesmiş
[QUOTE=tuareg;110767]:..::..: banka adı vermek ayıp olur ama yoncalı bırseylerı var:..::..:
bu arada fdow kacta hala merakla bır vatanseverden yanıt gelır beklentısındeyım.[/QUOTE]
Biz kapnırken 8434 imiş şimdi 8421
[quote=mavi;110764]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Süresiz emir koyduk diyelim sisteme.Stop emri.Araya seans kapanışı girdi ve 42.000 den 42.500 e kadar dediniz emre.Fakat seans 42.800 den açıldı diyelim.İşlemin gerçekleşmesi için 42.000 in yanması mı gerekiyor ekranda.Hiç başıma gelmediğinden aklıma düştü.
Bol şanslar...[/quote]
Short stopu yada long emri verecekseniz 42000 görmeden 42025 e de atlayabilir.O emrin anlamı 42000 veya üstünde herhangi bir fiyatta görürsen 42500 e kadar çiz demektir.Yani yanmasına gerek yok.Orada önemli olan 42000 ve üstü fiyattan işlem görmesidir.
[QUOTE=traderx;110779]izmirin ortasında bizim garanlardan deniz yatırım [B]binde 4[/B] kesmiş[/QUOTE]
Ben işe başladığımda binde 8 komisyonlu müşteriler vardı. Eskiden kalma hesapalrmış müşteri de ilgilenemyince kalmış öyle hepsine tek tek dilekçe dolduruyordum komisyon oranını indirin diye. Benim bıraktığımda vob ve hisse komisyon oranı binde iki idi.
[quote=mavi;110764]Saygıdeğer Arkadaşlar,
Süresiz emir koyduk diyelim sisteme.Stop emri.Araya seans kapanışı girdi ve 42.000 den 42.500 e kadar dediniz emre.Fakat seans 42.800 den açıldı diyelim.İşlemin gerçekleşmesi için 42.000 in yanması mı gerekiyor ekranda.Hiç başıma gelmediğinden aklıma düştü.
Bol şanslar...[/quote]
Bilen yokmu? Yarın Aracı kuruma soralım bakalım.
[I]Ben yazarken,[/I]
[I]Yanıt Sayın GOKHANFINDIK'tan geldi...[/I]
[quote=cansalk;110768]yavv zatenn guvende yok kurumlara banka dıyoz hızmett yok caycı olmayan adam oturmus bıze yorum veryo.aracı kurum tehlıkelı korkuyoz zatıı 3 5 kaldıı.olee ıp ustundee cambazz yapıyozz vallaa[/quote]
Şimdi takasbank var spk var.Eskisi gibi değil ortam.Zor üçkağıt.Vobta özellikle ben 1 lirayı bile anlarım.Bir gün hesaba 2 5 lira değişik bir rakam girdi.Hesabını sorduğumda aracı kurum üç gün hesap verdi vobaşı takasbankı aradı.Zor kurtuldular elimden.