[QUOTE=Astatin;110807]son sat çok geç patron[/QUOTE]
kırmızının altında flate geçerim genelde .. uyarken.emma pek nasip olmeyor uymak:o
Printable View
kırmızının altında flate geçerim genelde .. uyarken.emma pek nasip olmeyor uymak:o
[quote=fXci;110808]onu kendisine sor baksana fortladı çistemim. yuhav senmisin o ? değilsen değilim de başkalarından şüphelenecem
mısır kaldımı lem .dng dibi kaldıysa dibini çok severim kıtır kıtır :D atma bana ver[/quote]
Dibini kafama dikliyorum ben.Tastan su gibi iyi içiliyor.:D:D:D
hem butarz cort sinyallerde hep yukarı gapler yapar. genelde dalgaya yukardan kafalama binerse 5000 puvan düşer.
burda kafalama yok dalga içine gireyor ANNAM hortumuda taa yukarda kalmş kısa süreli dalmış yane :D nefes tutayor.
istersen örnekleme yapem sana bekle 2 dk hazırlıyorum
[QUOTE=fXci;110811]hem butarz cort sinyallerde hep yukarı gapler yapar. genelde dalgaya yukardan kafalama binerse 5000 puvan düşer.
burda kafalama yok dalga içine gireyor ANNAM hortumuda taa yukarda kalmş kısa süreli dalmış yane :D nefes tutayor.
istersen örnekleme yapem sana bekle 2 dk hazırlıyorum[/QUOTE]
teknik imkanlarım bitti örnek hazırlayamıyrm emma anladın sen onu :o
İyi geceler.Bugün bu arada bütün topicler tavan yapmıştı online ve misafir sayısı.3.5katrilyon yoksa nasıl oluşacaktı.
[quote=ANNA ZIESTENIM;110742]niye ihanet ediyosun bana[/quote]
Gel canım, fXci kaka. Ben seni gorur, gollar. ilgilenir, beslerim. Gel yanıma yanıma. Hem bak benim de ziestemlerim var , arkadaş olursunuz. :..:
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]8 Mayıs Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER Dış Ticaret Dengesi (Mar) 09:00 €8,0Mlyr €8,7Mlyr Düşük
GER Cari İşlemler Dengesi (Mar) 09:00 €7,0Mlyr €5,6Mlyr Düşük
[U]GBP Üretici Girdi Fiyat Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (a/a) (Nis) 11:30 %0,8 %1,0 Yüksek [/U]
[U]GBP Üretici Girdi Fiyat Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (y/y) (Nis) 11:30 -%3,5 -%0,4 Yüksek [/U]
GBP Üretici Çıktı Fiyat Endeksi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (a/a) (Nis) 11:30 %0,2 %0,1 Düşük
[U]GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Mar) 13:00 -%1,3 -%2,9 Yüksek [/U]
[U]GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (y/y) (Mar) 13:00 -%21,1 -%20,6 Yüksek [/U]
[B]USD Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Nis) 15:30 -620K -663K Yüksek [/B]
[B]USD İşsizlik Oranı (Nis) 15:30 %8,9 %8,5 Yüksek [/B]
USD İmalat Dışı İstihdam Değişimi (Nis) 15:30 -160K -161K Orta
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Nis) 15:30 %0,2 %0,2 Düşük
USD Ortalama Saatlik Gelirler (y/y) (Nis) 15:30 %3,4 Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (Nis) 15:30 33,2 33,2 Düşük
USD Toptan Satış Stokları (Mar) 17:00 -%1,0 -%1,5 Düşük
[U]USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 20:00 Yüksek [/U]
USD Fed-Evans'in Konuşması 20:15 Düşük
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
Petróleo Brasileiro S.A.-Petrobras(PBR) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Türkiye'de Mart Sanayi Üretimi (TÜİK) (10:00)
Türkiye'de Nisan Hazine Nakit Dengesi (17:30)
Türkiye'de Mayıs ayı Beklenti Anketi-1 (TCMB)
Türkiye'de Nisan ayı Otomotiv Üretimi(OSD)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
eyi eyi..excalibur un listesinde muhim bir data hadisesi görünmüyor...hadise demişken, bu erovizyon ne zamandı ya (ne zamandı demişken, bu yarışma zaten müzik kalitesi açısından dandikti ve ben sadece puanlama kısmını izliyordum ama bu gitgide erovizyon oluyor..ero-vizyon)...bugün negtif ayrıştık mı ayrışmadık mı anlayacağız...ama mesela şöyle 1500 pointika daha bassalarda haftasonuna fit-flat girsek...sus pambık tamam sistem ne derse öyle yapacağız da...IMF demişken..IMF den gelecek haber öyle tavan mavan çektirmez..mavan zaten çektirmezde tavan da çektirmez..neden? geçen IMF anlaşmalarındna sonra borsamızd görülmüş tavan olayları farklı nedenlerdendi..o zaman kriz likitide kriziydi, bankaların alayı batmak üzereydi, kamu maliyesi fen fillhadı..döviz yok, dış borçlar babafingo..dolayısıyla o IMF yardımı çook kıymetliydi çookkk..bu kez o kadar büyük etkisi olmaz
Hayırlı cumalar 500 puanlık yukarıda bir açılış bekliyorum..
[quote=sazan;110814]Gel canım, fXci kaka. Ben seni gorur, gollar. ilgilenir, beslerim. Gel yanıma yanıma. Hem bak benim de ziestemlerim var , arkadaş olursunuz. :..:[/quote]
peki sen neden ihanet ediyorsun bana.kom:..::eek::cool:
[IMG][URL=http://img24.imageshack.us/my.php?image=93129084.jpg][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/3883/93129084.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=Leblebi;110817]Hayırlı cumalar 500 puanlık yukarıda bir açılış bekliyorum..[/quote]
çekseler ne olacaka zaten hep köpüktü gene basarlar.