Uzlaşma 650 puan üstte ben de 400 puan zarar var.Bugün epey kar edecem.
Printable View
Uzlaşma 650 puan üstte ben de 400 puan zarar var.Bugün epey kar edecem.
.lelelesistem acılış itibariyle ala gecti
fdowun bugun 8300 altına hareket etmesi lazım...
normal şartlar altında......
yukarısı zor....
biz sattayız.. 15 dahil...
tekrar al verene kadar beklerim...
bu ara dalgaları bilmek ve yakalamak imkansız........
sistemde beklemek en iyisi......
[quote=GOKHANFINDIK;110845]Uzlaşma 650 puan üstte ben de 400 puan zarar var.Bugün epey kar edecem.[/quote]
trede ıle mı gokhan yon varmı ?
short devam hatta 42binden ilaveler konuldu
dün shortları açtığım yer beni longa çevirir (42400)
böyle bir anıydı deriz
günaydın,kolay gelsin herkese..
uygun bir yerden emrimi girdim şimdi evden çıkıp işe gidecem akşama kadar piyasayı izleyemeyebilirim bakalım döndüğümde işlemim gerçekleşmiş olacakmı bu sefer işallah güzel bir sonuçla karşılaşırız herkese bol kazançlar diliyorum arkadaşlar.
Yav abicim demiştim vardı yoktu.Bunları bırakın.Para kazanın piyasada.Spot 500 600 artı açmayacak diye düşünüyorum ben.Hem çok güzel imkanlar var bugün.Aşağıdevam edecez.Spot eksi bile açabilir.Öyle atlamayın hemen.Bu piyasada yön aşağı net.Alın işte tepki bekliyordunuz.Hiç kıpraşmayın işte shortlayıp.Daha ne istiyorsunuz.
[quote=GOKHANFINDIK;110841]875 900 long 42000 975 short.Vallahi o 475 adeti nasıl aldım nasıl yedirdim.5 dakika da ben de bilmiyorum.Full short devam 200 puan maliyet düştü.Unlimited sen zaten yine kendini kandırıyorsun.Borsa dönüş dün gerçekleşti.Bunu [B]herkes[/B] biliyor.500 600 puan da artsın meret.[/quote]
yine derken?
bu enteresan bi ironi oldu bak. düşecek diyen benim zaten?
ama zamanı değil diyen de benim.
he zati sen demiştin di mi, benim yazdıklarımı hiç anlamıyordun. :..:
[quote=SaNCaKTaR;110848]trede ıle mı gokhan yon varmı ?[/quote]
Tabelada görmedinizmi en iyi alıcı olduk yine.Sonra boşaldı orası.Tek işlem 200 puan kar.Hem o kadar adeti nasıl çaktım ben de bilmiyorum.Spot 500 600 yukarı açmaz bence.Longlama zamanı değil.Yav tepki tepki diyordunuz.Alın tepki işte.
Herkese günaydın bol kazançlı bir gün dilerim üstatlar sistemlerinizin son durumu hakkında bizleri bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.
[quote=unlimitted;110853]yine derken?
bu enteresan bi ironi oldu bak. düşecek diyen benim zaten?
ama zamanı değil diyen de benim.
he zati sen demiştin di mi, benim yazdıklarımı hiç anlamıyordun. :..:[/quote]
Ok....