hala endkste direnme görüntüsü algılıyorum serbest düşüş yapmıyor efg net 4500 üzeri short rjs de 2000 dsı de 1000 alış satış dengesi 6 ya 25 short ağırlıklı
Printable View
hala endkste direnme görüntüsü algılıyorum serbest düşüş yapmıyor efg net 4500 üzeri short rjs de 2000 dsı de 1000 alış satış dengesi 6 ya 25 short ağırlıklı
piyasa duruldu flata geçtim . sayın ronaldinho
piyasa duruldu flata geçtim . sayın ronaldinho
[QUOTE=Ronaldinho;15183]aynen
karları alırsak asla kaybetmeyiz[/QUOTE]haklısın cidden...asıl yön doğrultusunda sadece uzun-flat olsaydım..çok iyi karım olacaktı..
[QUOTE=Ronaldinho;15183]aynen
karları alırsak asla kaybetmeyiz[/QUOTE]haklısın cidden...asıl yön doğrultusunda sadece uzun-flat olsaydım..çok iyi karım olacaktı..
bunlar admı shortlatır longlamaya başlar dikkat etmekte fayda var
bunlar admı shortlatır longlamaya başlar dikkat etmekte fayda var
[QUOTE=abka;15187]kafayı yiyecegim bu sistem hala sat vermedi...[/QUOTE]
sn abka gunluk haric tum gostergeler SATTA.
[QUOTE=abka;15187]kafayı yiyecegim bu sistem hala sat vermedi...[/QUOTE]
sn abka gunluk haric tum gostergeler SATTA.
nihayet sat geldi..ve tüm uzunları 48950 den kapattım..ama kısa yapmıyacagım..flatim..piyasaya vefanın bedeli 1.000 kardan 100 puan zarara geçmektir..
nihayet sat geldi..ve tüm uzunları 48950 den kapattım..ama kısa yapmıyacagım..flatim..piyasaya vefanın bedeli 1.000 kardan 100 puan zarara geçmektir..