sistem hala sat da..erken çıktım pozisyondan..
Printable View
[QUOTE=follow;17676]gozumun onune birden filler geldi :):) halusunasyon sanirim.[/QUOTE]
:):):)
[QUOTE=follow;17676]gozumun onune birden filler geldi :):) halusunasyon sanirim.[/QUOTE]
:):):)
Helal olsun spota, iyi dayanıyor valla :)
Helal olsun spota, iyi dayanıyor valla :)
Dowun açılışına marj bırakmayacaklar. Bu sefer soluğu bant kadar puan aşağıda alırız herhalde.
Dowun açılışına marj bırakmayacaklar. Bu sefer soluğu bant kadar puan aşağıda alırız herhalde.
Bugün Buralardan Kapaniş Olur Endeks 46000 Kaptsa Dahi Vobu Vermek Istemeyeceklerdir Satiş Ilk 5 11 Milyon Ytl Den 3,5 Milyon Ytl Ye Düştü şuan
Bugün Buralardan Kapaniş Olur Endeks 46000 Kaptsa Dahi Vobu Vermek Istemeyeceklerdir Satiş Ilk 5 11 Milyon Ytl Den 3,5 Milyon Ytl Ye Düştü şuan
[QUOTE=sentinus;17675]Papaza yine pilav ikram ediyorlar. Bakalım bu sefer papaz pilav yiyecek mi?[/QUOTE]
Ben de çok bekledim artık yemesin diye ama pilavcı zengin oldu... :)
[QUOTE=sentinus;17675]Papaza yine pilav ikram ediyorlar. Bakalım bu sefer papaz pilav yiyecek mi?[/QUOTE]
Ben de çok bekledim artık yemesin diye ama pilavcı zengin oldu... :)
Amerika 12000 I Kirmadan 38000 Kirilmayacak Pskolojs Oluştu Bende
Amerika 12000 I Kirmadan 38000 Kirilmayacak Pskolojs Oluştu Bende
Bu arada petrol önceki yükseği göğe doğru kırmış. DJI Lehman bilançosu kötü gelmedi diye kıvırırsa yine helal olsun.
Bu arada petrol önceki yükseği göğe doğru kırmış. DJI Lehman bilançosu kötü gelmedi diye kıvırırsa yine helal olsun.
Burdan Uzunlayanlari Korkutmak Için Abd 12200 ü Test Etmeye Giderken 46400 Leri Görüp 46800 Kapatirsa şaşirmamak Gerek
Burdan Uzunlayanlari Korkutmak Için Abd 12200 ü Test Etmeye Giderken 46400 Leri Görüp 46800 Kapatirsa şaşirmamak Gerek
38000 Kirilsada Py Duamizi Alirdi VON 47000 KAPANSIN ÖNEMLı DEğıL YETERKı 38000 KIRILSIN :d
38000 Kirilsada Py Duamizi Alirdi VON 47000 KAPANSIN ÖNEMLı DEğıL YETERKı 38000 KIRILSIN :d
Şeytan diyor kapat ekranı falan, ekrana bakma.
Şeytan diyor kapat ekranı falan, ekrana bakma.
garanti inanilmaz islem hacmiyle dusuyor.DIKKAT.
garanti inanilmaz islem hacmiyle dusuyor.DIKKAT.
[QUOTE=serkanyurttas;17688]Burdan Uzunlayanlari Korkutmak Için Abd 12200 ü Test Etmeye Giderken 46400 Leri Görüp 46800 Kapatirsa şaşirmamak Gerek[/QUOTE]
hiç fena olmaz:)))
[QUOTE=serkanyurttas;17688]Burdan Uzunlayanlari Korkutmak Için Abd 12200 ü Test Etmeye Giderken 46400 Leri Görüp 46800 Kapatirsa şaşirmamak Gerek[/QUOTE]
hiç fena olmaz:)))
Herkes Buralardan Dönüleceği Için Yine Uzun Kalir Ilk 5 Sadece 2 Milyon Satişta
Herkes Buralardan Dönüleceği Için Yine Uzun Kalir Ilk 5 Sadece 2 Milyon Satişta
Saat 17:00de keltoşun konuşması var.
Saat 17:00de keltoşun konuşması var.
dün geceki uzunları 47200 ortalamayla kısalarla değiştirdim...
geceyede kısa....
geçen haftadan alacagım birikmişti bayagı...
bugun numara çekemeyince vadeli tahsilata başladık....
herkese bol kazançlar... iyi akşamlar....
dün geceki uzunları 47200 ortalamayla kısalarla değiştirdim...
geceyede kısa....
geçen haftadan alacagım birikmişti bayagı...
bugun numara çekemeyince vadeli tahsilata başladık....
herkese bol kazançlar... iyi akşamlar....
Cuma günkü kısaları hala tutuyorum, garanti için cuma günü uyarımı yapmıştım. Bugün sabah ereğli haberi olmasa 38000 kırılmiştı şu an, bakalım ne olacak.
Cuma günkü kısaları hala tutuyorum, garanti için cuma günü uyarımı yapmıştım. Bugün sabah ereğli haberi olmasa 38000 kırılmiştı şu an, bakalım ne olacak.
Spot artıya geçti tekrar...
Spot artıya geçti tekrar...
vadeliyi spotun altında bırakmazlar herhalde..
vadeliyi spotun altında bırakmazlar herhalde..
46425 den uzunladım..ve uzunlarla geceye giriyorum..
46425 den uzunladım..ve uzunlarla geceye giriyorum..