[B]voborsanın [COLOR="Red"]CEO[/COLOR][/B] su Hellim hanım özel mesaj attım size görmediyseniz duyrulur
Printable View
[B]voborsanın [COLOR="Red"]CEO[/COLOR][/B] su Hellim hanım özel mesaj attım size görmediyseniz duyrulur
burası günlük ortalama sistemcilerinin bölgesi onları sıkıştırmadan düşmeye devam etmez
yatay gidebilir bir süre
[quote=GOKHANFINDIK;110935]Vob biraz durulacak buralarda.Farkla çok oynarlar bugün.Flatım az.[/quote]
gokhan da flat kaldı ise bi fırtına var gibi .dng
975 long 075 flat.
Endeks hazıran kontrat teknık analızı (anadolu yatırım)
hazıran kontratta onumuzdekı 2 hafta ıcın
kısa pozısyon kazandırma potansıyalı haylı arttı.
Bugun 40.800 kırılması ve altındakı kapanıslar hazıran kontratta
onumuzdekı 2 hafta sonunda hedefı 37.500 yapacaktır
yukselısler artık kısa vadede bırer satıs fırsatı olarak degerlendırılebılır.
Hısse satanlar ıcın kısa pozsıyon ıcın yukarıda zararkes sevıyesı 41.800
long pozısyon ıcın asagıda zararkes sevıyesı 40.700
halıl recber
anadolu yatırım menkul kıymetler a.s.
100 full shortt..Bugün hatalı işlem yok.Full short devam.Az para ile dönmek çok kolay.Ondan az zarar ederim edersem.Hayırlısı.Ben evi alıyorum diyince parayı dışarı çıkartma işlemleri idi o.üüü:..:
Yavaş yavaş aralık daralıyor.Yön kararı verilecek 3 4 saat içinde.O da aşağıdır.Baskı var.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;110946]100 full shortt..Bugün hatalı işlem yok.Full short devam.Az para ile dönmek çok kolay.Ondan az zarar ederim edersem.Hayırlısı.Ben evi alıyorum diyince parayı dışarı çıkartma işlemleri idi o.üüü:..:[/QUOTE]
parayı cıkarmadan once 300 kontratla donuyodun simdi kac kontrat :..:
[quote=unlimitted;110921]abi daha ne olacak?
2500 aşağı, 700 yukarı, 1000 aşağı 600 yukarı.
hepsi toplam 3 saatte. :..:[/quote]
dahada fazlası olacak manasında dedim yoksa 3 saatte olanlar benim 10 yıllık borsa tecrübemde yerini baş sıralarda aldı :)
[QUOTE=fXci;110948]parayı cıkarmadan once 300 kontratla donuyodun simdi kac kontrat :..:[/QUOTE]
50 mi:D
[B]Syın CEO Hellim[/B] hanım .. özel mesaj odasına lütfen. üye imza sorunum var:)
pek anlamam grafiklerden ama belkim ufak ihtimalde olsa 41600-42000 aralığını bir defalığına test edebiliriz 60lıkta sağ omuzmu ne deniyor ya ondan işte
ama ana trend şuanda aşağı