-
[quote=fXci;110948]parayı cıkarmadan once 300 kontratla donuyodun simdi kac kontrat :..:[/quote]
500 e yakındı.300 kontrattan daha çoktu..leleleüüüüüüŞimdi ise parayı çıkarttıktan sonra 33 milyar kaldı.33 milyar bütün alsatlar doğru oldu.Şu anda 38 milyar gösteriyor.33milyarla 5 milyar kazanmışım 1 saatte.Bu 50 yi bulabilir seans sonu.Belki de büyük para ile kalsam bu 5 milyarı da kazanamazdım.Bu 33 milyar sanırım 1 2 ayda 150 200 olur ozaman da bakarız yeni gayrimenkul arsa marsa.Eee gelecek yapalım ileride namerde muhtaç olmamak için.Askerlik de geliyor.Pere lazım.üüüüüü:..:Vobta asla 182 milyar üstüne çıkamadım ben yine çıkamayacağımı biliyordum.Yoksa asla çekmem.
-
[B]Okan's AK[/B] sevdiklerin listesine benide kattınmı :)
-
Bugün açılışta 15 milyar zarar oluştu.Sonra 22 milyar kara geçti 20 dakikada.Öyle çıkarttım parayı.Bütün hayatımı değiştirecek şey sabah imkb nin 1000 puan düşmesi ile oldu.Baska açıklaması yok.O 22 ise şu anda 27000 ytloldu.KIsmet olmadan hiçbirşey olmaz.
-
vob için kullandığım en uzun periyotta son durum..
40700 altında kapanışlar gördüğümüz anda 29 binlerden başlayan çıkışın düzeltmesinin başladığının teyidi alınmış olur..
[IMG]http://i44.tinypic.com/fvierb.gif[/IMG]
-
seans içi trade için kullandığım kısa periyotlu sisteme göre ise şimdilik maksimum 41900 lere varabilecek bir sıçrama olası gözüküyor ki bunun şartı 41 bin üzerinde işlemlerin devam etmesi olacaktır.bir süre daha 41 bin seviyelerinin üzerinde kalabilecekmiyiz bakalım ?
[IMG]http://i40.tinypic.com/u0g74.gif[/IMG]
-
işi şimdilik yataya bağladılar
Cumanız Mübarek olsun cıkmam gerek
-
Şimdi sanırım bugün ikinci seans başlangıcında spot 30 da 42000 üzerine atarlar biraz artıya geçer spot endeksler, sonrasında kapanış 41500 civarında olabilir, bu birinci ihtimal, ikinci ihtimalde ise ikinci seansın sonunda spot piyasaya basarlar ve 40500 lere sarkarak kapar...
Bu durumda vadelide spot ikinci seans başlangıcında veya uygun bir fırsatta 41500-41600 ler denenir, kapanışı 41000 civarında yada spota günsonu vererek 40500 civarında kapamaları durumunda vadeliyide 40500 altına sarkıtarak kapatmaları normal olur...
Birde bugün için Tarım dışı istihdam verisi gelecekmiş, bana kalırsa spot bugün 41500-41600 aralığında kapanıp, vadelide farka göre 41000 veya -1000 puan farkla 41000 altında kapanışını gerçekleştirir...saygılar...
-
minik bir al sinyali geldi gibi ;)
-
Kısa periyodlar sat sinyalinde ama spot 30 için 15 dakikalık periyodda bugünle birlikte 7.gündür al sinyali devam ediyor, sat gelmedi ne hikmetse, fakat vob 7. gününde 15 dakikalık periyodda şu sıralar sat üretti üretecekken şimdi 41000 üzerinde yatay beklemeye geçti , henüz kesin konuşmalara prim yok görülüyor, ben yinede kısaya devam diyorum, saygılar...
-
41200 üstünde long
altında short açacagım
-
[quote=bull market;110961]Kısa periyodlar sat sinyalinde ama spot 30 için 15 dakikalık periyodda bugünle birlikte 7.gündür al sinyali devam ediyor, sat gelmedi ne hikmetse, fakat vob 7. gününde [COLOR=red]15 dakikalık periyodda şu sıralar sat üretti üretecekken şimdi 41000 üzerinde yatay beklemeye geçti[/COLOR] , henüz kesin konuşmalara prim yok görülüyor, ben yinede kısaya devam diyorum, saygılar...[/quote]
tepeden %5 aşağıdayız ve 15 dklık sistem sat üretmedi mi?mondiooo
-
Allah ne verdiyse 41100 short devam.Bozmam daha.1000 puan düşsek yeter.