-
[quote=SaNCaKTaR;110973]bide şu az muhteren çok gösterişli EFG piyasaya çıkarsa şenlik başlar ama eşlik etmediklerine göre hükümetden IMF olayı ters bize tiyosu aldılar kara kara düşünüyorlar gibi gözüküyor N dersin Gökhan :)[/quote]
Full short diyorum.Haberler falan umrumda değil.Teknik herşey.Akp kapanmadı sonraki günü gördük.Masal bu işler.
-
[quote=SEYYAH;110974]şu istihdam verisi zıkkımı bi gelsin hele...düşerse de sorun değil boş geçmedik en azından...[/quote]
dostum biliyordur onlar verinin nasıl geliceğini oynuyorlar .uyk yurt dışında ralli havası bizim böle olmamız bana sadece IMF olayında puruz var gibi geliyor hukumetın kurumu EFG de ortada olmadıgına göre var bi şey cuma saati dökucekler mı mılletı bi de o var üüüüüü
-
bundan sonra tüm veriler iyi gelecek
hatta artı makasa bile gecebiliriz
-
sistemim AL vermedi henüz emme etrafında dolanıyor...
-
dostlar mümkünse vadeli en düşük en yüksek ve şuanki seviyeyi rica edebilirmiyim.
-
[quote=traderx;110981]dostlar mümkünse vadeli en düşük en yüksek ve şuanki seviyeyi rica edebilirmiyim.[/quote]
40.675/42.025
şu an 41.300/325
-
[quote=QUEEN;110975]sisteme uymaya and içmiş gördüm seni... çarpılacaksınnn:..:.dng[/quote]
kader...sistem olmasaydı sabah zaten çarpılırdık :) varsın sistemle çarpılalım 200-300...muhim değil..2200 pointika cepte...
-
F.Bahçeli eski basketbolcu Zaza Enden'e vefat eden Moskovalı amcasından [B]100 milyon[/B] dolarlık miras kaldı. Zaza'nın parayı alabilmesi için amcasının vasiyetini yerine getirmesi gerek..
Bazıları doğuştan sanşLı
-
ralli ralli ralli..yaşasın IMF anlaşması yaşasın iyi stress testleri... 3 defa seans içi dip yeniledi... :) daha niye düşsünkü...vob n %90 ı kısa :) EFG nin zart zurt adet uzunu var :) ralli ralli ralli
-
[QUOTE=SaNCaKTaR;110984]F.Bahçeli eski basketbolcu Zaza Enden'e vefat eden Moskovalı amcasından [B]100 milyon[/B] dolarlık miras kaldı. Zaza'nın parayı alabilmesi için amcasının vasiyetini yerine getirmesi gerek..
Bazıları doğuştan sanşLı[/QUOTE]
vobta bir ZAZA eksik o da gelsn tam olur
-
:..:[quote=Astatin;110985]ralli ralli ralli..yaşasın IMF anlaşması yaşasın iyi stress testleri...[/quote]
MaşaLLah kimi şelale kimi raLLi bir kere de dogru yönde hemfikir olsa forum varya bıyıklarımı kesicem ....
Zaza ya amcasının vasiyetı Galatasaraylı olucaksın olurrsa N mukkem olur :..::..:
-
DAX %5 yapsın 1 milyon çiçek açsın...şincik br ben birde tarderx ni lonkuz