MB ndan ve sanayi üretim den olumlu rakamlar çikmiş
tınmıyor ama piyasa şimdilik 1923 gücü bu mu ?
Printable View
MB ndan ve sanayi üretim den olumlu rakamlar çikmiş
tınmıyor ama piyasa şimdilik 1923 gücü bu mu ?
[quote=kulmer;374190]MB ndan ve sanayi üretim den olumlu rakamlar çikmiş
tınmıyor ama piyasa şimdilik 1923 gücü bu mu ?[/quote]
1923 piyasayı yönlendirmez,
Türkiye'nin kader dalgalarını yakından takip eder,
geçmişi ve şimdiki zamanı inceler,gelecekle ilgilenmez,
matematiği çok kuvvetlidir,
kendine göre en uygun giriş/çıkışları söyler,
haddini bilir,kaderle uğraşmaz...:rolleyes:;)
Burdan aşağıya dönmemiz lazım artık uwww yaa :( pala mızıkçılık yapıyor dünya -3,-4-5 lerde burası nazlanıyor her seferinde :)
[quote=a.kaya;374193]Burdan aşağıya dönmemiz lazım artık uwww yaa :( pala mızıkçılık yapıyor dünya -3,-4-5 lerde burası nazlanıyor her seferinde :)[/quote]
GARAN kımıldamıyor.sanırım piyasayı o tutuyor.
Şimdi gaanda 6,40 lara kadar satış çok güzel olurdu haaa
millet neye uğradığını şaşırırdı:)
Bugünden itibaren portföyü 2 ye ayırdım birini 5 dklığa göre diğer yarıyı normal sistemime göre uyarlayacam şu anda ikiside shortta.
[URL="http://goo.gl/mc9cY]"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/12/5255.gif[/IMG][/URL]
Akşam oturdum bütün ayları irdeledim çok güzel getirisi var ondan yarı portföyü buraya aldm son durumu bu.
çok ama çok önemli yerdeyiz gibi görünüyor 60 lığa göre
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/12/5262.jpg[/IMG][/URL]
[quote=bull market;374196]Şimdi gaanda 6,40 lara kadar satış çok güzel olurdu haaa
millet neye uğradığını şaşırırdı:)[/quote]
zaten bi onla tutuyor adamlar endeksi yoksa rahat -3 lerdeydik
[quote=medihaluk;374195]GARAN kımıldamıyor.sanırım piyasayı o tutuyor.[/quote]
nereye kadar tutabilirler ki :o
bugün en azından 65800 leri görmemiz lazım hatta 64500 leri de hadi biraz tolerans veriyorum pala ya :p
bizde neden garana bakmadık ki yahu meğer 15 likde kabak gibi NUNU varmış şimdi farkettim
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://c1109.hizliresim.com/11/9/12/5546.jpg[/IMG][/URL]
[quote=saraylı;374184]kd=68.600
:dü:[/quote]
kd=67.950
:dü:
şuraya bak eskiden dax dowfıçır bu durumlarda iken bizim halimiz nasıldı şimdi nasıl onlar -1 yapsa biz -3 yapardık be ne günlerdi o günler .brv.brv.brv
67050 utanmasa artıya geçirecekler dow -2 oldu nerdeyse dax -3,50
biz ise -1,50 :p
"Man is conceived in sin and born in corruption and he passeth from the stink of the didie to the stench of the shroud. There is always something."
[QUOTE=a.kaya;374207]şuraya bak eskiden dax dowfıçır bu durumlarda iken bizim halimiz nasıldı şimdi nasıl onlar -1 yapsa biz -3 yapardık be ne günlerdi o günler .brv.brv.brv[/QUOTE]
başımız sağolsun usta spartacuhu oynayan oyuncu Andy Withfield bugün kansere yenik düşmüş.. severdim adamıüüüüüüüüüüüü
senin avatarda görünce aklıma geldi ..
[quote=Kennym;374211]başımız sağolsun usta spartacuhu oynayan oyuncu Andy Withfield bugün kansere yenik düşmüş.. severdim adamıüüüüüüüüüüüü
senin avatarda görünce aklıma geldi ..[/quote]
hadi canım cidden mi ölmüş mü üüü inanamıyorum ya iyileşiyor deniyordu hatta geri döncek falan dediler ulen değermi bi flim için steroit yemeye steroit iğneleri ile vücut yapacağına göbekli kal daha iyi yahu :(
evet gördüm şimdi :) bi de bizim behlül de acayip vücut yapmış 4 ayda kereta :..: inşallah oda Andy gibi steroit iğnesi yaptırmamıştır.Nasıl 4 ayda o hale geldi enterhasan max 1 yılda gelir normal bi çalışmayla halbuki :rolleyes:
hoppala ne oldu da aldılar şimdi bunlar :( hani 65800 olacaktık yahu :o
yuh be artıya geçecek nerdeyse artık :o Aslında şimdi buraya vermeleri gerekirdi dax ve fıçırları alıyorlar
saraylı hocam?
68050 de 15 likde oraya kadar gitme potansiyeli var gibi görünüyor bu durumda bizim cortlarda cortlayacak neredeyse olacak :mad:
AOP Demeyiz inşallah :..: Ah Astipaton Ah
[quote=reytohanzan;374216]saraylı hocam?[/quote]
efendim?
arkadaş işte bundan uyuz oluyorum 66600 de kapayım dedim ama dışarıya baktım kan gövdeyi götüyor diye vazgeçtim hadi sistemi bekliyek dedim ama nerdeyse 1000 puan gitti :(:o
1923 hala satta mı acaba?
[quote=reytohanzan;374222]1923 hala satta mı acaba?[/quote]
evet...
adamlarda ne para var kardeşim tek tuşta 302 bin kusur işc sattı be fon galiba 4,41 den 1,300,000 tl falan yapar kabaca
[quote=a.kaya;374221]arkadaş işte bundan uyuz oluyorum 66600 de kapayım dedim ama dışarıya baktım kan gövdeyi götüyor diye vazgeçtim hadi sistemi bekliyek dedim ama nerdeyse 1000 puan gitti :(:o[/quote]
66.600 de poz kapatman hata olurdu bence..
çünkü sistemine uymamış olurdun..:::
[quote=saraylı;374225]66.600 de poz kapatman hata olurdu bence..
çünkü sistemine uymamış olurdun..:::[/quote]
uymayacak isen sistem neden var değilmi ?
[quote=kulmer;374226]uymayacak isen sistem neden var değilmi ?[/quote]
sistem başka strateji başka şeyler bence tabi ki :o sistemle poz açarsın ancak belirlediğin hedeflerde poz kapamakta bi sakınca yok bence ancak bi şartla diyelim ki 68500 den açtığımız pozu kapattık 66600 da tekrar poz açmak için kesinlikle yeni sinyal beklenmelidir.Yoksa aldığının fazlasını geri veririz tecrübeyle sabittir :::
ben mesela sistemin ters isnyalini beklemeden kaparım eğer izleyen stoploss seviyesine gelirse fiyat bu seviyenin üstünde kapanış olduğu takdirde hiç göz yaşına bakmadan kaparım :cool:
67500 de direnç var galiba 15 likde oraya değipte tekrar aşağı döneriz (mi) :rolleyes:
haklısınız sn a.kaya
ekran karşisnda olsam her zaman ben de çoğunu xu100 548XY lerde kapardım açikçası, çok güçlü bir yer orası . tek kalemde yıkılmayacak bir yer
bir kısmını pozun kapa / aç yaptım zaten
DAX ta artık düşüşlerinin sonunda gibi aşağida pek yeri kalmadi.
bizim PY da -500 den +5000 e kadar getirmiş APS yi
şimdilik LONG kokuyor piyasa ama S&P de beklenen düşüşte seyirci kalamayacağimizi düşünüyorum
ki sabahlari açilişta uzakdoğu da önemli tabii
1923 ten sinyali bekleyeyim o zaman
[quote=a.kaya;374229]67500 de direnç var galiba 15 likde oraya değipte tekrar aşağı döneriz (mi) :rolleyes:[/quote]
asıl dönüş ve yükseliş orada başlar+.
burada takılmamızın tek sebebi aylık-haftalık-günlük pvt hepsi 100 er puan arayla sıralanmışlar bende:)
iyi seanslar.lelele
66300 Kıramazsa shorttan fazla ümitlenmemek lazım.
50 Lik dahil short devam ediyor bende şimdilik
sn saraylı kd de bi degişim varmı acaba
[quote=saraylı;374205]kd=67.950
:dü:[/quote]
kd=67.425
:dü:
5 Lik sistem gereği %50 long.
hayret bi şey ya spottan daha güçlü duruyor vob ya tuzak kuruyorlar ya da harbiden yukarı vuracaklar :(