41700 üstü zor seviyeler..
aşarsa 42275 e kadar bi potansiyel olacaktır..
zor ama izliyoruz..
Printable View
41700 üstü zor seviyeler..
aşarsa 42275 e kadar bi potansiyel olacaktır..
zor ama izliyoruz..
arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne :(
[quote=fXci;111026]arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne :([/quote]
allah esirgesin allah sevdiklerine bağışlasın .brv
600de pati çektirme imajı yaratıyorlar. bence.
peeeinngggg diye 42.000 görürsek şaşırmam. :)
Dow dün böyle iken biz 43800 dük vaybe.Gözlerim yaşardı.
625 fit flat..sistemsiz :) ..astatin toplantıya kaçar...350 points more...SİSTEM!!!!
[QUOTE=SaNCaKTaR;111027]allah esirgesin allah sevdiklerine bağışlasın .brv[/QUOTE]
ozaman sizlere bağışlasın :))) yeda ölceksem öleyim korkmayorem
Vallahi bugün bana Allah yardım etti.Sabah öyle basmasalardı off be.O basma neler değiştirdi bir bilseniz.Ah be.
[quote=unlimitted;111028]600de pati çektirme imajı yaratıyorlar. bence.
peeeinngggg diye 42.000 görürsek şaşırmam. :)[/quote]
yada peeeinggg diye 41 :)
sizin dediğiniz daha ağır basıyor şimdilik..
dünkü satış unutulmuş,iştah geri dönmüş gözüküyor..
seans yorumu
Bu hafta başından beri piyasada yukarı momentumu forse eden alım ağırlıklı olarak kısa vade trade eden fonlardan gelmişti. Bunların stop’larının kısa menzilli olduğunu hatırlatmıştık. Son iki günde de trene en son atlamasıyla meşhur yerli küçük yatırımcıdan alış gelince dünkü sopa kaçınılmaz oldu. Bugünkü satışlar stop’ları patlayan kısa vadeci fonlardan geliyor, yani hedge fonlar infaz ediliyor. İnfazın tamamlanmasının ardından öğleden sonra yada Pazartesi piyasanın yukarı gitmesi daha büyük bir ihtimal. Dikkat edilecek teknik kriterler; vadelinin 40.80- 41.00 desteğini aşağı kırması yada spot endeksin 41.900 direncini yukarı aşması (haftalık ortalama).
Ugur Erturk
diger forumdan:)
Larossian 5 dk sistemin durumu nedir acaba teşekkürler.
[quote=GOKHANFINDIK;111032]Vallahi bugün bana Allah yardım etti.Sabah öyle basmasalardı off be.O basma neler değiştirdi bir bilseniz.Ah be.[/quote]
baskı varmı gökhan ne diyosun ?