pastada diğer kısmı %60 küsür uzunlamış ne iş acaba ?
Printable View
pastada diğer kısmı %60 küsür uzunlamış ne iş acaba ?
mal işte böyle yedirilir...çıkarken...düşerken değil.
VOB 2 haftada 3 rekor kırdı
Vadeli İşlemler Borsası'nda daha önce bir yılda gerçekleşen işlem hacmi artık bir günde yapılıyor
08 Mayıs 2009 Cuma, 14:08
Merkezi İzmir’de bulunan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nın (VOB) işlem hacmi, 7 Mayıs Perşembe günü tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. VOB’da bir günde gerçekleşen işlem hacmi, 2 milyar 246 milyon 833 bin TL'ye ulaştı. Bir önceki rekor, 30 Nisan 2009'da 2 milyar 198 milyon 483 bin TL ile kırılmıştı. VOB'dan yapılan yazılı açıklamada, bu rekorun, VOB’da 2009 yılı içinde kırılan üçüncü rekor olduğu belirtildi.
Toplam 8 kontratın işlem gördüğü VOB’da, toplam işlem hacmi rekoruna ek olarak, 2 milyar 99 milyon TL'lik işlem hacmi ile hisse senedi endeksi sözleşmelerinde de yeni bir rekor gerçekleştiği belirtelen açıklamada, 5 Mayıs 2009 tarihindeki 2 milyar 10 milyon liralık rekorun geçildiği vurgulandı.
Ayrıca VOB-İMKB 30 endeks sözleşmesinin en yakın vadesindeki toplam açık pozisyon sayısının da 225 bin 38 adet ile tarihinin en yüksek seviyesine ulaştığı kaydedildi.
YILLIK RAKAMLAR GÜNLÜK OLDU .lelele.lelele.lelele
Foruma bile girmeyecem dedim ama sözümü tutamadım dayanamıyorum okuyorum ara ara ...
Çok güldüm bilmem sizde farkettinizmi fxci arkadaşımız ölecemmi ne demiş birileride teşekkür etmi :D:D:D:D :):):) allah gecinden versin ama teşekkür ölmesinemi hö ??!?!?! :D
Bugün, 14:19
fXci
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 913
317 Gönderisine 526 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne
Larossıan (Bugün), Leblebi (Bugün)
tarım dışı verisi kaçtaydı arkadaşlar ?
650 long 625 short devam.
[quote=MMO;111035]Larossian 5 dk sistemin durumu nedir acaba teşekkürler.[/quote]
[URL="http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1a.jpg]"][URL=http://img22.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1a.jpg][/URL][IMG]http://img22.imageshack.us/img22/2928/screenhunter1a.jpg[/IMG][/URL]
5 dklık değmedi o değmeden hareket kısıtlı kalacaktır.:o
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;111040]Foruma bile girmeyecem dedim ama sözümü tutamadım dayanamıyorum okuyorum ara ara ...
Çok güldüm bilmem sizde farkettinizmi fxci arkadaşımız ölecemmi ne demiş birileride teşekkür etmi :D:D:D:D :):):) allah gecinden versin ama teşekkür ölmesinemi hö ??!?!?! :D
Bugün, 14:19
fXci
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 913
317 Gönderisine 526 Kere Tesekkür Edildi
Durumu:
arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne
Larossıan (Bugün), Leblebi (Bugün)[/QUOTE]
kendi adıma teşekkür etmek degil allah korusun manasında anlayan çok iyi anlar. karışıklık olmasın.
Ben de çoğu gönderiye teşekkür ederim onu atlamışım.Dur ediyim..lelele.lelele
şort için acele etmemeli..sistemler hala alda.
bu araad saatlik sitemde önceki barda ala geçmiş..
Valla ben ölebilirde ,ölmeyebilide diye tereddütte kaldımda ondan katıldım.:..::D