datayla beraber çekecekler yukarı galiba ?
Printable View
datayla beraber çekecekler yukarı galiba ?
s.a ağalar
[quote=Vob Trader;111050]s.a ağalar[/quote]
v.a.s mubarek
Bu veri 1000 puan dalgalanma yapacak.Kaçarı yok.Herşekilde kötü algılanacak.Kaçarı yok.Başta alıp sonra çakacaklar diye düşünsem de şu anda dax falan epey aldıkları için kendilerine marj yarattılar.Düşmeliyiz.Bunu kaldır boşaltı dün yaptılar veri ile geçirdiler.En tepe oldu veri gelince görülen yer.
hoşgeldin vob trader:)
Don gömlek kısa aleyküm selam.
nasılsınız keyifler yerindemi :)
ooo vob treydır..hoşgeldin..haberlerini aldıkta kendin yoktun ortalarda..napıyoruz don gömlekleri :) long şort?
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;111040]Foruma bile girmeyecem dedim ama sözümü tutamadım dayanamıyorum okuyorum ara ara ...
Çok güldüm bilmem sizde farkettinizmi fxci arkadaşımız ölecemmi ne demiş birileride teşekkür etmi :D:D:D:D :):):) allah gecinden versin ama teşekkür ölmesinemi hö ??!?!?! :D
[/QUOTE]
Abi bide katıldıklarını belirtmişler :D ölürsek ölelim canım korkmayorem
[QUOTE]arkdaşlar son 1-2 gündür acayip neşeliyim hayrola ölecemmi ne
Larossıan (Bugün), Leblebi (Bugün)[/QUOTE]
Finansal enstrümanlara dünyada günah gözü ile bakan başka millet varmı acaba.Bu konuyu araştıracam ve toplumsal sonuçları hakkında bir tez çalışması düşünüyorum..dng.dng
[QUOTE=Astatin;111056]ooo vob treydır..hoşgeldin..haberlerini aldıkta kendin yoktun ortalarda..napıyoruz don gömlekleri :) long şort?[/QUOTE]
marbaşdan çalışıorum. tahatalrda az çok görürsünüz benide :)
arkadaşlar iyi günler veri kaçta idi