OYAK DSİnin ardından en iyi ikinci alıcı hiç girmezdi tabelaya ilginç.
Printable View
OYAK DSİnin ardından en iyi ikinci alıcı hiç girmezdi tabelaya ilginç.
[quote=VOBiX;111074]OYAK DSİnin ardından en iyi ikinci alıcı hiç girmezdi tabelaya ilginç.[/quote]
bugünün bomba atı OYAK :p
fbovesp +%2,79 suanda
bizdeki bu satış baskısı ne ayak ya
[quote=fXci;111072]yediriyolarmış gibi düşünürken acep yediriyorlarmış gibimi düşündürüyolar diye düşündürmeye çalışıyor olamazlarmı.
.dng[/quote]
Ben bunları hiç düşünmüyorum.Bugün burası çökecek.Bir keresinde de tarımdışı verileri trend başlangıcı olmuştu.Bugün de öyle olacak.Tarih hep tekerrür eder.Şu anda ayar çekiliyor fiyatlara tek tuş 500 puan verecekler veri ile.Millet de hala kötü mü acaba iyimi diye bekliyor.Ben zaten çok agresif hareket olsa ilk emri yakalayacak kişiyim.Ama short zamanı.Dokunmam pek pozisyona.
Hazırlanın tuvalete bile gitmiyorum.4te gidecem.Çok sert verecekler.1000 puan bile olabilir.Başta alırlarsa atlamayın.Çok verecekler.Dow öyle 400 500 puan artmaz.En çok dax düşecek.
Atlamayın cakacalar.
şelale
200 LONG 250short devam.
Sanırım tekrar 41000 altında bi yer beğenmek için düşüyoruz, kısalarla yola devam:) saygılar...
benim 15 dk gene longda.
325 şort 175 flat, 275 şort kolbastı
[quote=VOBiX;111074]OYAK DSİnin ardından en iyi ikinci alıcı hiç girmezdi tabelaya ilginç.[/quote]
kötü bu ya..spotta bir zamanlar Oyak ne tarafda işleme başlarsa bir kaç gün sonra o yönde hareketi teşvik edecek haberler gelirdi... bişey olurdu oyak hep haklı çıkardı :(