Akbank yamuldu.Selçuklu aga beni şelalenin en başına koymuşsun.Tamam şelale nöbetine ben bakacam.Burası şelale olur.Short.:..::..:
Printable View
Akbank yamuldu.Selçuklu aga beni şelalenin en başına koymuşsun.Tamam şelale nöbetine ben bakacam.Burası şelale olur.Short.:..::..:
Dow akşama artı kapatacak, bugün bi tek biz %+2 kapamadığımızdan, pazartesi tehlikeli oldu, ama olsun, sanırım bizim piyasa bugün 41300 kapamakta kararlı:) ne numara çekecekse pazartesiye saklıyor diyorum, saygılar...
[QUOTE=selçuklu;111126]bu grafta önemli .. alayım öne . vay anasını ....[/QUOTE]
vay anasını.. yılan kafasını topraga sokmak istiyor....:):)
300 den ek şort..ama ful mul değilim...1/4
arkadaşlar yeniden Mrb
sistem kısa ama Histem yukarı olacak diyor
dow barutu çok erken kullandı..
vob ta 41 bin üzeri destek olarak çalışıyor,epey örüldü üzeri..
41400 - 41600 ortalamaların geldiği seviyeler,bu seviyelerin üzerinde yukarı deneme gelebilir bir kez daha.böyle bir durumda 42275 e kadar bir potansiyel doğar.
[quote=Astatin;111131]way canına..şimdi forumda hiç longçii yokmuyaww[/quote]
gönlü long olanlar sayılıyor mu? :D
Seans sonu voba basacaklar gibi.
250 dende... 1/3....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111111]Ederdim ettim.Hep sanko kazandı ben ise kemikleri yedim.Onlar eti yedi.Şimdi ise etleri de kemikleri de ortak paylaşıyoruz.
Genel yön aşağı abi.Full short kalınmalı.Ben alsat yaparım ama yön aşağı.Kaç kere elim gidiyor 125 ten bir kapayamadım.Bu pozla geceye kalırım ben.Bozmam gibi.Çok düşersek bozarım.41000 altı kapanacaz.[/QUOTE]
peki işlem hacmi şartsız tera kaç yapar komisyon ?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111134]Akbank yamuldu.Selçuklu aga beni şelalenin en başına koymuşsun.Tamam şelale nöbetine ben bakacam.Burası şelale olur.Short.:..::..:[/QUOTE]
43800 üstü şelaledeki ilk damlaları sen düşürdün patron ...
en manzaralı baş köşe senin... :D :D :D
[quote=trader38580;111118]kapanış tahminleri nedir? benden 40825[/quote]
[quote=unlimitted;111124]son işlem tahmini: 41.475 :)))[/quote]
nerdeyse kapanış olacak başka tahmin olmadı. kimse kendine güvenemiyor anlaşılan. korkmayın kaybedene ceza yok..boks.