[QUOTE=selçuklu;111164]patron ... ___ gibi çıkarlarsa .. ___ gibi düşerler ... hahahahhaha :D :D :D :D[/QUOTE]
o çizgiler ne lo........
Printable View
[QUOTE=selçuklu;111164]patron ... ___ gibi çıkarlarsa .. ___ gibi düşerler ... hahahahhaha :D :D :D :D[/QUOTE]
o çizgiler ne lo........
kazançcınız bol ve bereketlı olsun dostlar ögrüşmek uzere herşey gönlunuzce olsun flat kaldım. hayırlısı N iş ol olur inşallah iyi tatiller ...svg.
Herkese iyi tatiller hafta sonuna long
[QUOTE=mbm;111170]o çizgiler ne lo........[/QUOTE]
sen bilirsin o çizgileri ... aman abi ... hahahahhahahahahaha :D :D :D :D :D :D
son kısalar 050 den fit flat..geceye huzur ve flat...global çeteyide takdir ettim vallaha..biz kapandık anında dow a basmaya başladılar..kısacılar çok daha şanslı
kısa geceye......
kan kırmızıları pazartesine saklamışlar...:):)
herkese iyi hafta sonları....
hafta sonuna kısa
Herkeze iyi tatiller
Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
Endeks 30 Vadeli Yakın vade grafiğindeki son durum
40.800 civarının üzerinde seyir edildiğinde yeşil bölgede kalırız.
[IMG]http://i42.tinypic.com/nobyfm.png[/IMG]
[quote=Astatin;111174]son kısalar 050 den fit flat..geceye huzur ve flat...global çeteyide takdir ettim vallaha..biz kapandık anında dow a basmaya başladılar..kısacılar çok daha şanslı[/quote]
ben geri uydum sisteme...tokat yiyecektim şans eseri kurtuldum.AL verdi almadım verileri görelim diye.iyikide almamışım 450 puan pataklayacakmış beni.sonra geri SAT gelince aynen SHORT...
SHORT kimisi var mı ya:dü::dü::dü::dü::dü::dü:
[QUOTE=haguan;111177]Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
Endeks 30 Vadeli Yakın vade grafiğindeki son durum
40.800 civarının üzerinde seyir edildiğinde yeşil bölgede kalırız.
[IMG]http://i42.tinypic.com/nobyfm.png[/IMG][/QUOTE]
Mor alanda yükselen takoz(kama) var gibi hedefi 37,000!
[QUOTE=trader38580;111167]tebrikler.brv.brv.brv[/QUOTE]
Saol ama bir kademeyle kaçtı tahmin sn. trader38580 :)
Şimdi kısada kaldım ya dedim pazartesi beklentiler değişmezse en muhtemel açılış nasıl olur senaryolayayım, kuvvetle muhtemel düşerek başlayacağız ama öyle abartılı değil, vadelide 500-1000 puanı geçemeyen bir düşük açılış, sonrasında spot piyasayı bekleyeceğiz ve spot açıldıktan sonra pazartesi yataylığına gireceğiz diyorum, eeeeeh, yüksek ihtimal çok sıkıcı bir hafta başı olacak yine, saygılar...
[quote=bull market;111166]Haftasonu Imf ilen anlaşırlarsa Pazartesiye vob un tavanı 47200 civarında olmakta:), bide haber gelmedikçe borsa strese girer heralde, gelmezse bu sefer gaplı düşüşe hazır olmakda var, en iyisi flat kalmak ama, sistem vadelide en nihayetinde 15 dk lık sat konumunda kapanış yapmak üzere ve ben haftasonuna kısada giriyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...[/quote]
imf ile anlaşılınca neden tavan olacağını düşünüyosunuzki?
bence haberin içieriği önemli ama olumlu bile olsa 1000-1500 artı olup eksiye geceriz. dün bir provasını yaptılar bence.