-
[quote=haguan;111177]Seansa yetiştirmeye çalıştım fakat başaramadım.
Endeks 30 Vadeli Yakın vade grafiğindeki son durum
40.800 civarının üzerinde seyir edildiğinde yeşil bölgede kalırız.
[/quote]
abi ben senin seçtiğin renklere bile hastayım ya..
bu kadar güzel görsellikte grafikler görmedim ben.
ayrıca belirtmek istedim.
-
ben uzun kaldım istemeyerek...çarpışırken kapamaya fırsat olmadı seans bitti..hayırlısı...
-
[quote=unlimitted;111182]abi ben senin seçtiğin renklere bile hastayım ya..
bu kadar güzel görsellikte grafikler görmedim ben.
ayrıca belirtmek istedim.[/quote]
Teşekkürler.
Yapması uzun sürsede takıntı oldu boyamadan gönderemiyorum.
Grafiği boyarken seansa yetiştiremedim.:o
-
[quote=SEYYAH;111178]ben geri uydum sisteme...tokat yiyecektim şans eseri kurtuldum.AL verdi almadım verileri görelim diye.iyikide almamışım 450 puan pataklayacakmış beni.sonra geri SAT gelince aynen SHORT...
SHORT kimisi var mı ya:dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/quote]
histem yaptın yani..way way way....seans sonu barda benim 15 de 60 da alda kapattı sat vermedi..ben de uydum...hikaye budur..fırsatlar tükenmez..uydum derken kısayı flatledim..long girmedim maalesef:( dj toparlıyo uysaymışık diyeceğiz galiba
-
[QUOTE=trader38580;111181]imf ile anlaşılınca neden tavan olacağını düşünüyosunuzki?
bence haberin içieriği önemli ama olumlu bile olsa 1000-1500 artı olup eksiye geceriz. dün bir provasını yaptılar bence.[/QUOTE]
Bu tavan beklentimi önümüzdeki hafta grafik destekli buraya yapmayı düşünüyorum zaten, ama haftayada IMF konusunda bi gelişme olurmu orası belli değil, herneyse, bence zaten IMF den para almamalı, kesin karşıyım bu düzene, taraftarlarınında adil bir ekonomik düzen istemediğini düşünüyorum, keseri kendine yontanlar IMF den para al diye hükümete şak şakj çılık yapıyorlar, kendileri ödemeyecekler ya bu borcu o yüzden IMF kredisini babalarının karşılıksız kredisi gibi düşünenlere karşıyım:) saygılar...
-
[quote=QUEEN;111183]ben uzun kaldım istemeyerek...çarpışırken kapamaya fırsat olmadı seans bitti..hayırlısı...[/quote]
bu kadar ayunun olduğu ortamda korkulur mu yauuw! :..:
bence doğru karar...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ama ben malum, prensip gereği gecelere flat.
-
[quote=bull market;111166]Haftasonu Imf ilen anlaşırlarsa Pazartesiye vob un tavanı 47200 civarında olmakta:), bide haber gelmedikçe borsa strese girer heralde, gelmezse bu sefer gaplı düşüşe hazır olmakda var, en iyisi flat kalmak ama, sistem vadelide en nihayetinde 15 dk lık sat konumunda kapanış yapmak üzere ve ben haftasonuna kısada giriyorum, herkese iyi tatiller, saygılar...[/quote]
Ya imf ile kestik ilişkileri para mara yok derlerse?İmf falan masal.Azıcık garanti ve akbanka bakan pazartesi şelale olacağını anlar.Ki dow uçtu 550 lere bize bastılar.Şelale var pazartesi.Bu arada güvenilmeyen kurum olmasın yazmıştı akşam cansalk arkadaşımız.Ben o kurumdan bugün 100 milyarın üstünde paramı 5 dakika içinde çektim.Kurumlar vobta sorun olmaz.Spk denetimleri çok sıkı.
-
vobda kurumlar hıssedekı gıbı degıl.yanı krum patronları ıstegı atı oynatamıo..o yuzden vob da her kurum aynı.cunku asıl patron burda vobaş..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111188]Ya imf ile kestik ilişkileri para mara yok derlerse?İmf falan masal.Azıcık garanti ve akbanka bakan pazartesi şelale olacağını anlar.Ki dow uçtu 550 lere bize bastılar.Şelale var pazartesi.Bu arada güvenilmeyen kurum olmasın yazmıştı akşam cansalk arkadaşımız.Ben o kurumdan bugün 100 milyarın üstünde paramı 5 dakika içinde çektim.Kurumlar vobta sorun olmaz.Spk denetimleri çok sıkı.[/QUOTE]
Zaten o kurumla çalıştığın sürece o kurumun sırtı yere gelmez.
-
40.900 uzun ile hafta sonuna kaldık.
-
[quote=Astatin;111185][B]histem yaptın yani[/B]..way way way....seans sonu barda benim 15 de 60 da alda kapattı sat vermedi..ben de uydum...hikaye budur..fırsatlar tükenmez..uydum derken kısayı flatledim..long girmedim maalesef:( dj toparlıyo uysaymışık diyeceğiz galiba[/quote]
evet aynen öyle yaptım vallahi...sabah kendim histemle flatledim ben kapattım AL verdi 41.700 e gitti ama uymadım sinyale abd verisinden sonra ne yapacaklarını görmek istedim.verilerden sonrada geri bastılar.longlasaymışık geri SAT a döndüğünde -450 pıvan girecekmiş.SAT verince de aynen SHORTingen...
zarar olursa da bu SHORT tan en azından bugünkü 450 puan tokadı yemedim.bu da bir kazançtır :..:
yani sözün özü SHORT SHORT SHORT :p
-
haftasonu flat ! herkese iyi haftasonları..
bu arada siteye girişte ve refresh yapmakta problem yaşıyorum..