-
[quote=SEYYAH;111249]
...şu IMF ye,varın gidin lem işinize düşün yakamızdan de, bugüne kadar kimsenin yapamadığını yap [B][U]benden sana ömür boyu OY[/U][/B]...
ama diğer yandan biliyorum sadece BLÖF yapıyorsun.öyle de böyle de anlaşacaksın değil mi?[/quote]
Sayın SEYYAH,
Bence sizde blöf yapıyorsunuz...:)))
Bol şanslar...
-
[quote=mavi;111250]Sayın GOKHANFINDIK,
Kimse altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemez.Bu nazları sizin için çekerler elbette.Fakat aslolan komisyonların ertesi gün kesilmesidir.Yani bu işler hepimizin de bildiği gibi al gülüm ver gülüm...
Bol şanslar hepimize...[/quote]
Vallahi durum bu.Herkesin işine geliyorsa.Nazımı ister çekerler ister çekmezler.Ayda 40 50 milyar kimse kimseye para vermez.Ben ama bu saatten sonra güven diye birşey aramama gerek yok.Tek kalemde 50 milyar kaybettiğim için.Bundan sonra 50 milyarımı da alsın çalsınlar.Orada kazandım oraya gitsin.Ama ben yeterli güveni aldım.Adamlar tabi babasının hayrına sevecek değil beni.Para kazanacak tabi.Ama karşılıklı kazanıyoruz.İyi emir ileten sistemleri olmasa terayı da silerim.Bu kadar net.Ama adamlar yatırımı yaptı ve iyi sistemleri var.Bir de teminat kontrolu sadece bana yokmuş.Dün öğrendim.Voba istediğim kadar adet girebiliyorum.Pasifte emrim varken aktife de girebiliyorum.Sonradan kaldırmışlar diğer müsterilere de bu durumu.Ama bana teminat kontrolu gelsin açık ve net direk bırakırım bu kurumu.Bu kadar basit.Ben istediğim kadar emir verecem başka yolu yok.Müşteri bazında ayarlanıyor bu durum.
-
[quote=mavi;111252]Sayın GOKHANFINDIK,
Siz yazımı yanlış anlamışsınız.Doğru adreste trade ettiğinizi düşünüyorum.
Kaplumbağa kardeşte bırakınız kendi kararını versin.
Bol şanslar...[/quote]
Yok ben yanlış anlamadım.Herkes nasıl düşünüyorsa öyle rahattır diyorsunuz.Doğru ben de görüşümü belirttim.Böyle şeyleri yazalım tartışalım ki bazı şeyleri bilmeyen arkadaşlar da görsünler de onlara göre yatırım yapsınlar.Zarar görmesinler.
-
Bu arada farkındamısınız bütün dünya kredi aldı biz hala bekliyoruz.Demekki sıkıntı büyük.Ama bu sıkıntı neden 38000 ken vob olmuyor.44000ken mal çakıldıktan sonra oluyor.O da ayrı mevzu.
-
Bu arada şunu belirtiyim.Ben istediğim kadar emir yazma dediğim şudur.Pasifte emrim beklerken aktife emir düzeltmektense daha hızlı olarak yeni emir veriyorum o pasıfte kalanı siliyorum sonra.Anlatmak istediğim buydu.Yoksa istediğim kadar yazamıyorum.Vobaşın bu konuda kesin kararı var.Ben sadece emir düzeltme yapmadan ve pasifte ilk sırada ben olayım diye pasifteki sıralamam korunsun diye aldığım malı yeniden satarım pasifte yine ilk olayım diye emri aktife yeniden veririm.Pasiftekini de duruma göre silerim.Zaten vobun iptallerle ilgili kanunu var.Şu anda zaten herkes ciddiyetle bu konuyu uyguluyor.Sıkıntı çekilmez bu konuda.Emir iptal edenler çok hala ama ben zaten alacağım kadar dan çok az arada kaynıyor fazla giriyorum seans içinde..Tam hesaplayamıyorum ondan giriyorum.O vobaştakiler de herşeyi paraya döktüler.Yakında bu oluşan zülmün hesabı biryerden çıkar.Çok cezalar var ortada.Bunlara kazandığımın büyük kısmını ceza ödüyorum.Mesela emir iptallerinde de herkesin aylık 1000 adet emir iptal etme hakkı olsun üstünü para alsınlar.Bunlar direk para kesiyorlar.Kaç tane hatalı emir giriyorum.Kontrol getiriyorlar ama ozaman da kişi emri yetişmiyor.Düzeltene kadar daha çok zarar ediyor.
-
gökhan,
konu tera, sanko yada x herhangi bir kurum değil.. yada kimse sana, ya senin kurumun batarsa diye sormuyor..:)))sen bu konuyu kişiselleştirmişsin..
konu; vob olsun, hisse olsun kurum batarsa birçok sıkıntıların yaşanabileceği.. cansalk, yada ben, yada birbaşkası tüm güvencelere rağmen dikkatli olunması için uyarı niteliğinde yazıyor, sen kalkıyorsun tera şöyle, tera böyle..:..: tera sana çok ayrıcalıklar sunmuş olabilir, ama buradaki herkese sunulmuyor o ayrıcalıklar.. sen eksi bakiyeye düştüğün an kurum senden izin almadan cariye çeker paranı, bu yetki aracı kurumda var mıdır, yok mudur.. bu yetki varsa ve uygulanıyorsa yatırımcılara sana sunulan ayrıcalıktan bize ne.. bana sunulsa o kadar ayrıcalık bende vazgeçmezdim kurumumdan, ama mevzu bu değil..
hem bi kurum müşterisine ne kadar çok ayrıcalık sunuyorsa ,esnekse birçok konuda o kurum o kadar çok risk altındadır o da ayrı bir konu gerçi..:..: spk her an o kurumun tepesine binebilir demektir bu..:))) hem demişsin zaten benim param gitse de önemi yok diye.. ama benim için yada birbaşkası için önemi vardır..
-
ıyı geceler bak gokhan kardes bak yasca sızden baya buyuk sayılırım.
kı senın calıştıgın kurumu da sahıplerınınde cok ıyı tanırım turkısh bank tan gelemeler nasıl kurum sahıbı oldular bılırım onun ıcın bos ısler bunlar her kurum ayda 10.000 20.000 bıarakan musterıye yapmayacagı yoktur.sadece ışlem hacmıne ustte olalım dıye reklam hesabı her kurum mınumum 1 2 gomlekcı bulundurur maksat onlardan mınumum zarar etmek.o zaman
senın kulagına bır kar suyu kacıryım sen arastır. yınee kurum saglam falan dıyede sakın ha sakın guvenmee ne de olsa sermayesı bellı bunların.
anelt halka arzını hangı kurum yaptı ve nıye ıptal edıldı ve spk bu konu ile ilgili sorusturma sını yakında duyarsın bu gıbı konularda gecmıs donemlerde kurum kapatıldı sen yıne kendnı sağlama al derımm
ha 2 bır husus da kom oranları artık alt sınır gelıyor yanı onbınde 1 gıbı alt sınır olacak eger kı kom oranın bu sabıt oranın altında ıse sen ay sonu ıade alacaksın..haa senın calıştıgın kurum bılanco dıpnotunda dunya yırtık varsa senın kom ıadenı odeyemeyecek al sana 2 bır sorun.
sonuc olarak baban bıle guvenme ve daıma saglam sermayesı guclu olan ama ole dunya kom veren yerle değil 1 kurus fazla olan yerle calış kı bu devırdee pazarlık yapılınca ınemeyeceklerı oran kom yok bunların
-
calıstıgım kurumu yazmayacagım ama döndügüm kontratlar eskden 50-60 idi şuanda ise 10kontrat ve hala - bakiyeye düşünce kurumdan telefon gelir komsyoınları cekebilirmyiiz diye sorarlar o gun istemezsem kalsın yarın alın derim ve yarın tekrar ararlar bu bende hep böyleydi yani yaglı bir müşteri olmasamda böyleydi..
-
[quote=cansalk;111259]ıyı geceler bak gokhan kardes bak yasca sızden baya buyuk sayılırım.
kı senın calıştıgın kurumu da sahıplerınınde cok ıyı tanırım turkısh bank tan gelemeler nasıl kurum sahıbı oldular bılırım onun ıcın bos ısler bunlar her kurum ayda 10.000 20.000 bıarakan musterıye yapmayacagı yoktur.sadece ışlem hacmıne ustte olalım dıye reklam hesabı her kurum mınumum 1 2 gomlekcı bulundurur maksat onlardan mınumum zarar etmek.o zaman
senın kulagına bır kar suyu kacıryım sen arastır. yınee kurum saglam falan dıyede sakın ha sakın guvenmee ne de olsa sermayesı bellı bunların.
anelt halka arzını hangı kurum yaptı ve nıye ıptal edıldı ve spk bu konu ile ilgili sorusturma sını yakında duyarsın bu gıbı konularda gecmıs donemlerde kurum kapatıldı sen yıne kendnı sağlama al derımm
ha 2 bır husus da kom oranları artık alt sınır gelıyor yanı onbınde 1 gıbı alt sınır olacak eger kı kom oranın bu sabıt oranın altında ıse sen ay sonu ıade alacaksın..haa senın calıştıgın kurum bılanco dıpnotunda dunya yırtık varsa senın kom ıadenı odeyemeyecek al sana 2 bır sorun.
sonuc olarak baban bıle guvenme ve daıma saglam sermayesı guclu olan ama ole dunya kom veren yerle değil 1 kurus fazla olan yerle calış kı bu devırdee pazarlık yapılınca ınemeyeceklerı oran kom yok bunların[/quote]
Bakin beyefendi bir araci kurum ve yoneticileri icin cok agir ifadeler kullanmissiniz.. Burada sizin icin yasal sorumluluklar baslar.. Hazir misiniz boyle yasal sorumluluklara katlanmaya..
Ben bunlarin iftira oldugunu biliyorum... Siz bu konuya ne dersiniz?
-
[quote=GOKHANFINDIK;111248]Peki benim gibi 80 90 milyar kazanıp 3 5 milyar portföyle.Kendisine ancak 15 milyar portföye çıkarıp 70 milyarı sankoya bağışlayıp.Ne ev ne de adam gibi bir araba alamayıp eşşekliğe devam mı etseydim.Ben kendimi yırtacam.Sanko 70 milyar alacak komisyon ben 10 milyar 15 milyar net kazanacam.Eee ya benim param komple o 1 ytl komisyonla bitse idi sanko bana o aldığı 70 milyardan paramı verecekti?Onun şimdi yaklaşık 3 te biri ile oynuyorum ben vobta ve şunu söyliyim size.Sankoda ancak havamı almışım.Bir adet hyundai getsi ancak denkleştirmişim.Para 1 ytl ucuz da gözükse eğer orada kalsam parayı sanko kazanacak.O geçen gün yazdığım 1 trilyon kazancı elde edemeyecektim.Çünkü oraya çıkmadan portföyü komple sankoya verecektim.Bana taş çatlasın 50 milyar kalacaktı.Şu anda bulunduğum kurumdan çıkmam için çok önemli şeylerin olması lazım.Şu anda düşünüyorum sankoda 1 araba bile zor aldım.Terada ise 2 araba 2 ev bunun yanında yediklerimizi de hesap edersek çok ciddi de para kazanmışım.Bunların hepsi teraya geçeli1 yılda oldu.Onun için bundan sonra güven olayını sorgulamam bile ben.Dışarıdakine kurum zaten dokunamıyor.İçerideki çalacakları param ise helal olsun onlara bu kadar net.Ben bu kurumda sırf beni tanıyıp sevdikleri için 15 milyar borç parayı hesabıma 1 günde geçtiler.Bunlar hep karşılıklı güvenle oluştu.Bu kurumda gördüğümü hiçbiryerde görmedim.Ben onlara komisyon kazandırdım ve o 15 milyarla çok paralar kazandım.O yüzden para bitene kadar güvenilir kurum arayacağıma pahalı çalışacağıma.Para bitmeden en kıytırık kurumda bile çalışırım.Ki kurum da şahane bence.Herkesin görüşü farklı.Burada sanko güven vermiyor forex diye geçmeyenler vardı.Sonra gedikte kendilerinin soyulduğunu anlayınca.Sermaye bitince hepsi artık güven sorgulamamaya başladı.Bu piyasada iki kurum babadır.Sanko ve tera.Kimseye değişmem.Sankodan çıkma amacım ise bana indirim yapmamaları.Yoksa her ikisi de güvenlidir.Ben sankoya da gittim gördüm.Nasıl insanlar gerekli bilgi edindim yüzlerinden.Sanko ve tera diyorum.Diğer kurumların yüzünü şeytan görsün.Hepsinden gerekli kazıklar atılmıştır.Umrumda değil hiçbiri.Bugün bu bulunduğum durumu bu iki kuruma borcluyum ben.Sanko ilk aşamayı yaptı.Allah razı olsun.İkinciyi ve en güzelini tera yaptı.Ayrılma şansım sıfır gibi.Zaman ne gösterir bakarız.Ayrılırsam gideceğim yer sankodur.Çünkü sankoda artık komisyonum teradan daha az ama gitmiyorum.Çalışmayacam teradan başka yerle.En baba kimse bana karşı onlayım.Daha ucuz artık ilgilendirmiyor beni.[/quote]
Gokhana burada bircok konuda katiliyorum///
-
[quote=cansalk;111259]ıyı geceler bak gokhan kardes bak yasca sızden baya buyuk sayılırım.
sonuc olarak baban bıle guvenme ve daıma saglam sermayesı guclu olan ama ole dunya kom veren yerle değil 1 kurus fazla olan yerle calış kı bu devırdee pazarlık yapılınca ınemeyeceklerı oran kom yok bunların[/quote]
Burada bi konu var... Anelt'in halka arziyla ilgili bir arastirma veya sorusturma gelemezse ben yalanci bir mufteriyim diye aciklama yapabilecek misin sayin cansalk!!!
Buna ek olarak komisyonlara alt sinir gelmesini de ekliyorum....
Ve diyorum ki Anelt ile ilgili bir sorusturma gelmeyecek gelirse ben yalanci mufteriyim....
-
ilgili yazımda ben kımseye herhangıbır bır ıthamda bulunmadım.kı yazdıklarımımda tamamen arkasındayım.bunlar olagan ve olmus olaylar.
ilgili halka arz ıle surec devam etmekte hem spk hem hukuksal olarak onada yargı karar verecek.pekı sız boyle bır olayın olmadıgını garantı edermısınız..
bu tıp yasanmıs olaylarda spk nın orneklerı mevcut gecici kapatma kınama para cezası onuda spk mufettıslerı ve yargı surecı belırler buna ne ben ne de sız nede baskası karar vermez.