[quote=abka;111353]takas bank, repo oranı nedir acaba?[/quote]
:) simülasyon değer olarak gireceksin değil mi :) boşşver..sisteme disiplinli uyarsan zaten, flat günlerdne gelecek faiz gelirini elinni tersi ile şeettirrisin
Printable View
[quote=abka;111353]takas bank, repo oranı nedir acaba?[/quote]
:) simülasyon değer olarak gireceksin değil mi :) boşşver..sisteme disiplinli uyarsan zaten, flat günlerdne gelecek faiz gelirini elinni tersi ile şeettirrisin
gunaydın bol kazançlar
acıkca düdüklüyorlar.
40800 altına sarktık,bu seviyenin aşağı ihlali orta vadeli bir sat sinyalini teyid eder bence..
short !
jerfin in OBO SU ÇALIŞACAK GALİBA..
günaydın perşemebeden kısa devam .... Astatin ne longu patron sabah sabah ... vay anasını
[quote=gokhanfındık;111356]acıkca düdüklüyorlar.[/quote]
sabah 150 beni de çarptılar ama özüme döndüm..ayuyum ben ayuyum ayuyum ayuyum :)
OBO hedefine mi gidiyoruz ne?
Bu adamların her duruma operasyon planı var..sabah herkes düşüş beklerken al..speedy sistemleri çarp (benimki gibi)...hatta histemleri de çarp...ama speedy sistem dediğin dönüşüde speediliyor..yada ddüklüyor...şelale şelale şelale..haziran uzlaşma 5000 :) taam peki 25000 olsun
[quote=abka;111361]OBO hedefine mi gidiyoruz ne?[/quote]
Hedefi neresiydi Abka teşekkürler.
[quote=selçuklu;111359]günaydın perşemebeden kısa devam .... Astatin ne longu patron sabah sabah ... Vay anasını[/quote]
sorma patron bir sistemdir takılıp gidiyoruz işte :):)SABAH LONG..15 DK SONRA ŞORT...SONRA ZORT YADA LÖNK..KADER ARTIK
[QUOTE=MMO;111363]Hedefi neresiydi Abka teşekkürler.[/QUOTE]
40600 den(boyun çizgisi) ,3000 puan aşşağısı olmalı..37-38000 arası..