-
Bu garantide alış baskısı var.Düşmez burası.Efg de geldi zaten.Boşuna bakmayın.Düşmeyecez.Ama gerçekten para bende olsa aynısını yapardım.Akıllı olan bunların yaptığını yapar.3000 puan düşerken bu kadar beklemiyoruz düzeltme diyoruz.Şimdi melül melül düşecez diye bakınıyoruz.Düşmeyecez.Uyuz edene kadar düşüş yok.Bu borsada havada ekmek yok öyle.Dowun düşeceğini bende biliyorum.Ama vob için short zamanı değil.800 e gidecez birazdan.Zaten yarım saatte gitmezse ben de shortlayacam.
-
ahanda dolar graf .. haftalık flama var bu grafta ... ralli yapması lazım bu doların yeni tepeler görülecek .. ... demekki borsalarda yeni dipler yapacak ..hahahahhaha :D:D:D
[URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=adszgct.jpg][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/7296/adszgct.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=enorton;111401]Kısa devam...[/quote]
eheh avatar muhteşem. :D
-
euro/yenler 132.98den kapatıldı flat..usdchf devam long
-
[quote=YAVUZHAN;111402]40500 de dengelendi işlemler..
bi süre daha korunabilirse bi miktar yukarı tepki gelebilir ancak[B] geçen hafta ani gelen sert satışlar akıllarda hala[/B]..[/quote]
demek ki her türlü roket operasyonu ortamı hazır. :..:
Not: pozisyonum yok.alış veya pozisyon kapatma tavsiyesi değildir.
-
[quote=GOKHANFINDIK;111403]Bu garantide alış baskısı var.Düşmez burası.Efg de geldi zaten.Boşuna bakmayın.Düşmeyecez.Ama gerçekten para bende olsa aynısını yapardım.Akıllı olan bunların yaptığını yapar.3000 puan düşerken bu kadar beklemiyoruz düzeltme diyoruz.Şimdi melül melül düşecez diye bakınıyoruz.Düşmeyecez.Uyuz edene kadar düşüş yok.Bu borsada havada ekmek yok öyle.Dowun düşeceğini bende biliyorum.Ama vob için short zamanı değil.800 e gidecez birazdan.Zaten yarım saatte gitmezse ben de shortlayacam.[/quote]
Aynen katılıyorum, herkez düşüşten umut kesmeden düşüş olmaz...
-
41050 civarına kadar bi çıkış olası görünüyor
-
475 satışa düşsün bakmam arkama short olurum.Şimdi değil.
-
fdji 8435 üstüne çıkarsa sorun yok
long için
-
[quote=urungu;111408]Aynen katılıyorum, herkez düşüşten umut kesmeden düşüş olmaz...[/quote]
Hayret şelale olacak inanmayın bu dansöze demen lazımdı?Taş mı düştü?
-
Dolar 1540 destektir artık.Altı imkansız hale geldi bu euro dolar ile.
-
arkadaşımın annesi vefat etmiş,kanser illeti..
ben cenazeye gidiyorum.
sizlere kolay gelsin,iyi seanslar !