-
[quote=GOKHANFINDIK;111438]Malımı 725 ten alan öncü menkul de kazansın.Full short.Bu kadar pozda durmak bana yakışmaz.Hem ne zaman çok dursam kaybederim.Artık zamanı geldi gibi satmanın.500 den satmaktansa 725 iyidir.[/quote]
fena tutuyorlar gokhan sanki inmem der gibiler yurt dısına gore baya saglam duruyorlar...
bu uzayan senmısın yoksa:)
-
-
[quote=SaNCaKTaR;111439]fena tutuyorlar gokhan sanki inmem der gibiler yurt dısına gore baya saglam duruyorlar...
bu uzayan senmısın yoksa:)[/quote]
Keşke 500 ken yazsaydın da evet deseydim sana.Benim için satış vaktidir.Alan hayrını görsün.
-
[quote=GOKHANFINDIK;111441]Keşke 500 ken yazsaydın da evet deseydim sana.Benim için satış vaktidir.Alan hayrını görsün.[/quote]
keşke sen yakalarsın yıne Gökhan
-
Yav cidden kimse 500 ken 800 lere gidecez demiyor.800 e çıkınca 41 ler konuşuluyor.Full short anasını satayım.Dow düşecek.Artık takacaz onları.
-
[quote=SaNCaKTaR;111442]keşke sen yakalarsın yıne Gökhan[/quote]
Ben zaten aldım hihi.:..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;111444]Ben zaten aldım hihi.:..:[/quote]
ful long ful short demedin saylanmaz:..:
-
[quote=atlascepkenli;111297]bir görüş,,,, mesleğim gereği,,,, ımf ile anlaşmaya kesin gözüyle bakmaktayım,,, başbakanın tavrı kendi üslubundan kaynaklanıyor,,,, ımf le onun çok bir alakası yok,,,, kurmaylar o işi çok güzel düzenliyorlar,,,,, piyasaların bu haberi fiyatlayacağını düşünmüyorum[B][I],,, ımf ile çok güzel bir anlaşma imzalanacaktır,,,[/I][/B]
yarın gablı açılış bekliyorum 33075 den olabilir,,,,kapanışı da yakın seviyeden bekliyorum,,,sadece bir görüş,,,, ben dışında kimse yatırımlarını bu görüş doğrultusunda yapmasın,,,,, :D[/quote]
bir rakam bu kadar mı,,, cuk diye oturur yaaaa,,,, inanmıyorum,,, .lelele:yü:
-
Fdji 8435 üstü oldugu sürece yon yukarı gorunuyor
-
800 longingen..vay canına bugün yatay sistem çarpma günü olmaz inşallah..şimdilik +200 puandayız ama her an badem olabilir
-
selçuklu patron bırak şu obo bobo toboyu yaw..bi 500 puanlık yılan sal ortaya sonra obo da olur bobı da...sen ne istersen
-
gökhandan 875ten full short